פורסם 2008 בספטמבר 617 שנים אהלן,אני מחפש לקנות אחד כזה, הכי זול שמצאתי עד עכשיו זה ב-tms.co.il של PALIT ב-279 ש"ח,תודה
פורסם 2008 בספטמבר 617 שנים מחבר אני מחפש את הכי זול שעוד יכול להחזיק משחקים ו-9500GT עולה כמעט 100 שקל יותר
פורסם 2008 בספטמבר 617 שנים בסדר, אבל אני מאמין שאם תחסוך יהיה לך...אתה לא יכול להגיד לו את זה...זה כמו שתגיד לו תחסוך שיהיה לך כסף תקנה GTX280. אל תיכנס לכיס של הבן אדם רק תענה לו על השאלה...ז'אקו, צריך פשוט לעבור על החנויות הבולטות... אבל באיזה איזור אתה גר? בצפון? או שלא אכפת לך להזמין?
פורסם 2008 בספטמבר 617 שנים אני ממש לא נכנס לכיס של אנשים, אבל הבדל של 50 שקל?אני מאמין שלאורך זמן זה משתלם
פורסם 2008 בספטמבר 617 שנים אז כותבים בשפה יפה "אם אתה יכול לעלות קצת כי זה ישתלם לך...אם לא אז קח את בלה בלה בלה.... "ולא " סדר, אבל אני מאמין שאם תחסוך יהיה לך..."כי אם הוא לא יכול לחסוך?אוליי הוא 6 ואבא שלו הביא לו בדיוק כסף והוא לא יכול לחרוג?או אוליי הוא בן 60 ויש לו תקציב מדוייק והוא לא יכול לחרוג..ז'אקו, אל תקיח את מה שכתבתי למעלה בדבר אישי כלפיך..
פורסם 2008 בספטמבר 617 שנים מחבר חח חס וחלילה חופשי אחי מן הסתם יותר כסף - יותר ביצועים אני מחפש כרטיס זמני לפני שאני קונה מחשב חדש וכרטיס כמו ה-2600XT בפחות מ-300 שקל נראה לי כאחלה אופציה
פורסם 2008 בספטמבר 617 שנים אני מבין ואני אכן מתנצל אם פגעתי בז'אקו,בכל אופן אני מקווה שהבנת את המסר שלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.