פורסם 2008 בספטמבר 617 שנים כשרכשתי את ה PS3 שלי יצרתי חשבון ל PSN ובחרתי את ישראל שמתברר לי לאחר קריאה פה בפורום וגם ניסיון לרכישה שאי אפשר לרכוש דרך ה PSN משחקים וכו' אז ניסיתי להחליף מדינה ולא הצלחתי השאלה שלי האם אני יכול למחוק את החשבון הראשי ( ניסיתי ולא הצלחתי יכול להיות שעשיתי משהו לא נכון ) וליצור חשבון חדש ? :s05:
פורסם 2008 בספטמבר 717 שנים מחבר אני חושב שניסיתי את זה אבל קיבלתי הודעה שאני לא יכול למחוק את המשתמש הקיים אני אנסה שוב תודה
פורסם 2008 בספטמבר 717 שנים הבעיה היחידה היא שלא ניתן למחוק יוזר מה-PSN, אז אי אפשר להשתמש באי-מייל שנתת מקודם.
פורסם 2008 בספטמבר 717 שנים עד כמה שזכור לי אפשר לשנות אימייל אז תשנה את המייל הישראלי לסתם מייל ואת האמריקאי עם הנוכחי.
פורסם 2008 בספטמבר 717 שנים מחבר אני עשיתי אותה טעות כמו שלך עשיתי עם אמייל שונה אם תוכל להסביר לי את השלבים כי לא הצלחתי
פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים מחבר אז ככה מחקתי את המשתמש שלי מה PS3 ובניתי משתמש חדש ואחרכך בניתי משתמש ב PSN והצלחתי ובמקרה יש לי משפחה בקנדה אז רשמתי את הכתובת שלהם אני מקווה שלא סיבכתי אותם , דרך אגב חוץ מאימות של מיקום למה צריכים את הכתובת ? בכל מקרה נרשמתי לPSN וזה עובד לי מצוין תודה לכם על העזרה ...
פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים יש לזכור שכתובת ניו-יורקית "מעניקה" חיוב מס של 8% מעבר למחיר שמצויין ב PSNלכן כדאי לבחור כתובות של מדינות שאין בהן מיסוי.ניו-ג'רזי למשל
פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים http://en.wikipedia.org/wiki/Sales_taxes_in_the_United_Statesבניו ג'רזי יש מס של 7 אחוז
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.