עבור לתוכן

mac os על pc

Featured Replies

פורסם

האם יש אפשרות להתקין על pc

מערכת הפעלה של mac os???

ואיך עושים את זה?

פורסם
  • מחבר

אפשר רק להבין למה זה לא חוקי?

אם יש לי תוכנה חוקית שקניתי מאיי דיגיטל את המערכת הפעלה המקורית עם כל התוכנות ופשוט המחשב של מק יקרים מאוד רציתי לדעת אם יש אפשרות כזאת ואם זה לא חוקי אשמח לדעת למה... תודה.

פורסם

האמת שאף אחד לא יודע אם זה חוקי או לא, במיוחד תחת החוקים של הארץ, אבל הפורום פה בעצם לא רוצה ליצור דיון על זה (אפשר להגיד שהחוק פה יותר נוקשה מבארץ).

הטענה שזה לא חוקי היא כי במסגרת הסכם רישיון השימוש של התוכנה (מערכת ההפעלה) רשום לך שאתה רשאי להתקין אותה רק על מחשבי אפל ולא על מחשבים אחרים (כמו PC).

עכשיו יש סיכוי (אפילו טוב) שההסכם הזה בעצמו לא חוקי ממגוון סיבות וזה עומד בין היתר עכשיו בתביעה משפטית בארה"ב שתמנהלת בין חברת אפל לחברה שמוכרת מחשבי PC עם מערכת ההפעלה שלה.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההסבר עכשיו הרבה יותר מובן לי מה "לא חוקי" פה...

פורסם

בנוסף לכך, אם תקנה את הרישיון המקורי, ותתקין על המחשב שלך לא תוכל, ביגלל שהדיסק יזהה שזו לא חומרה של מחשב MAC, וההתקנה לא תתחיל, תצטרך לפרוץ את התוכנה, שיהיו בה דריברים לחומרה שלך, ושלא תעצור התקנה על מחשב עם חומרה אחרת ממאק.

פורסם

פשוט מאוד:

EULA של מערכת ההפעלה אומרת שהתקנה של המערכת על מחשב שהוא לא מחשב מותג של אפל היא בניגוד להסכם השירות.

פורסם

אני רואה שכולכם ראיתם את הסטיקי, יש לכם בעייה עם חוקי הפורום נא לשלוח לי הודעה פרטי.

זה שאתם לא מסכימים איתם זה לא אומר שניתן פשוט לצפצף עליהם.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים