פורסם 2008 בספטמבר 617 שנים כרגע אני עם XP SP2 והכל פיקס.ראיתי שיצא העדכון הזהחיפוש בפורום לא העלה דבר...לכן אני שואל האם מומלץ להתקין את חבילת השדרוג הזאת או שזה מיותר \ יוצר בעיות ?תודה לעוזרים.
פורסם 2008 בספטמבר 617 שנים התקנתי כבר לא מעט התקנות עם SP3 , מההתחלה ולא כעדכוןואין עם זה בעיות, אם כבר זה רק משפר ומשפצר את מה כמעט ולא היה טעון שיפוראקס פי מערכת מאוד יציבה .וכמו שקודמי אמר - ממליץ לעשות נקודת שחזור לפני כל שינוי משמעותי בהתקנה של הווינדוס - דהינו שדרוג ל SP3 לדוגמא .טל.
פורסם 2008 בספטמבר 617 שנים בהתחלה כש-SP3 רק יצאה היו איתה בעיות, בעיקר לאנשים עם מעבד של AMD, כנראה שזה תוקן מאז אבל בכל מקרה אם יש לך כבר XP מותקן, כמו שכבר אמרתי, הייתי ממליץ לך לחכות פשוט שזה יופיע בעידכונים האוטומטיים ליתר ביטחון
פורסם 2008 בספטמבר 617 שנים בהתחלה כש-SP3 רק יצאה היו איתה בעיות' date=' בעיקר לאנשים עם מעבד של AMD, כנראה שזה תוקן מאז אבל בכל מקרה אם יש לך כבר XP מותקן, כמו שכבר אמרתי, הייתי ממליץ לך לחכות פשוט שזה יופיע בעידכונים האוטומטיים ליתר ביטחון[/quote']ולי הייתה בעיה איתו בהתחלה עם מעבד אינטל... ואני עדיין לא מתקין אותו למרות שהאייקון הצהוב מציק לי כבר איזה שבועיים... מישהו שם לב למשהו משמעותי בו ?
פורסם 2008 בספטמבר 617 שנים COD4 רץ חלק על 8500GT בהגדרות ספציפיות, ואחרי העידכון הוא קרס כעבור 15 שניות באותן הגדרות.ואפילו טומב ריידר קרס אחרי איזה דקה....אז חזרתי לSP2 ואני פוחד מ3...
פורסם 2008 בספטמבר 717 שנים SP3, כמו SP1, היא סתם אוסף של תיקוני באגים וכל מיני שיפורים מינוריים.אין בה כל שינויים מהפכניים כמו שהיו ב-SP2.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.