פורסם 2008 בספטמבר 617 שנים שבת שלום,הייתי רוצה המלצה לעכבר ומקלדת. מהמקלדת אין דרישות מיוחדות, רק שתיהיה נוחה בעיקר. לגבי העכבר- אני לרוב משחק משחקי FPS. האם יש משהו טוב שעונה לדרישה זו?תודה רבה,חיימון.
פורסם 2008 בספטמבר 617 שנים לגבי מקלדת אני ממליץ על ה-Logitech WAVEמקלדת נוחה מאוד וכיף פשוט להשתמש בה. החלק התחתון שלה מאוד רך ונח ולא ניתן להזיע עליו.. המראה שלה מצוין והכפתורים מאוד נוחים ללחיצה- ופשוט הרגשה טובה לאחר שמשתמשים בה, יחסית למקלדות אחרות.עכברMX518 או DA
פורסם 2008 בספטמבר 617 שנים אני עם Wave והיא פשוט מדהימה. אני כ"כ שמח שקניתי אותה למרות שחלק מהאנשים אמרו לי שהיא לא נוחה.כל אדם שהיה אצלי התלהב מהמראה ומהנוחות,היא מדהימה.לגבי עכבר תוכל לקחת Ergo 525 שעולה כ-150 ש"ח,שמבחינת ביצועים הבנתי שמשתווה ל-G5
פורסם 2008 בספטמבר 617 שנים ה MX518 יותר טוב מבחינה טכנית מה G5 ובטח שמה ERGO 525.לדעתי הבחירה הכי טובה.
פורסם 2008 בספטמבר 617 שנים יאר,אני לא מומחה גדול בעכבים אבל בזמנו Dennis14 הציג כמה מבחני ביצועים שהראו שה-525 עדיף מה-G5
פורסם 2008 בספטמבר 617 שנים יש להם אותו חיישן לא?לפי מה שאני יודע החומר שממנו הג'יניוס עשוי הוא פחות נוח ובכלל הוא נראה כמו חיקוי של ה G5, ואם היתה התלבטות בין לוג'יטק וג'יניוס, אני מניח שהרוב כאן היו הולכים על הלוג'יטק, אפילו אם זה היה בתוספת של כמה שקלים. לפחות אני הייתי עושה כך.בכל מקרה, ה MX518 יותר טוב משניהם מבחינה טכנית למרות שבמציאות בכלל לא בטוח שתשים לב להבדל. (בגלל שיש לו חיישן אופטי שיותר יציב במהירויות גבוהות יותר)
פורסם 2008 בספטמבר 617 שנים לגבי המקלדת כולם יסכימו שה-WAVE היא בחירה מצויינתלגבי העכבר האלה האפשרויות שיש לך:MX518DAG5תעשה חיפוש קטן בפורום ותבחר את העכבר שבא לך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.