עבור לתוכן

9800GTX+ XT ב890ש"ח !? התחילה התחרות!

Featured Replies

פורסם

צודק,טעות שלי. מדובר ב-CM

חיון/איסטרוניקס אלו היבואנים הרשמיים של אינטל. וזו היה בהמשך לדוגמא שנתתי לגבי המעבד שקניתי משם.

פורסם

הרגע שמתי לב, ניסחת את זה קצת מעורבב מדי S:

בכל מקרה, אני יודע שפוקס מביאים מחיון, גם אני קניתי שם את המעבד שלי. ותכל'ס- עדיף שככה, אני לא רוצה שום התעסקות עם איסטרוניקס S:

פורסם
  • מחבר

נחזור לנושא הדיון.

אין ספק לפי דעתי שה9800GTX+ הזה כרגע הכי משתלם שיש בשוק באיזור של 800-1000שקל ואני מאוד מאוד מאוד ממליץ לכם ללכת ולחטוף את הכרטיסים האלו כמו לחמניות לפני שיגמרו!!!!

פורסם

שוב, להרים טלפון מחר בבוקר לפוקס לשאול, יכול להיות שזאת טעות דברים כבר קרו

פורסם

ולכן נתתי את הדוגמא של המעבד שנמכר בכ-400 ש"ח פחות מהמחיר בחנויות וזו ממש לא היתה טעות.

אין לי ספק שלא מדובר בטעות מאחר ואני בטוח שאנשים כבר קנו לא מעט כאלו במחיר הזה.

פורסם

ה9800GTX+ פשוט יותר טוב, ולא, לא מבחינת ביצועים.. אלא הבשלות שלו, יש לו דרייברים פי 100 יותר טובים משל ATI

במה זה בדיוק מתבטא?

פורסם

אני חושב שיצא שם רע מדי לדרייברים של ATI, לא כך?

הלוואי ולNTUNE היה חצי מהכלים שיש ל קטליסט

פורסם

שאני אבין רגע,

9800GT, שונה מה 9800GTX?

במה בכמה?

פורסם

הצעה מעניינת אבל אפשר לקנות כרטיס TOXIC HD4850 ב במחיר זהה שעדיף עליו מבחינת כל הפרמטרים... חוץ מפרמטר הפאנבויז כמובן :)

מישהו יודע מה עם GTX260+ ?

שמעתי יש ביקורות אצל הסינים... :s05:

פורסם

אם אני זוכר נכון היו כאן כמה שקנו כרטיסים עם הקירור הזה והם אמרו שהמאווררים נמצאים כל הזמן ב100% ואי אפשר לשנות את זה...

לדעתי זה פרט מאוד חשוב ואם זה באמת ככה אז לא הייתי קונה תכרטיס הזה...

פורסם

אם אני זוכר נכון היו כאן כמה שקנו כרטיסים עם הקירור הזה והם אמרו שהמאווררים נמצאים כל הזמן ב100% ואי אפשר לשנות את זה...

לדעתי זה פרט מאוד חשוב ואם זה באמת ככה אז לא הייתי קונה תכרטיס הזה...

חיפשתי באתר הרשמי של החברה TWINTECH, והכרטיס לא קיים שם :S ... 0.ס

כמו כן, מעטים הקירורים (צד שלישי) שתומכים בשליטה אוטומטית ע"י ה BIOS (להבדיל משליטה ע"י מתח)

חוץ מזה, בביקורת של TECHPOWERUP הם אמרו שהוא שקט יותר מכרטיס 9800GTX... ככה שבנושא הספציפי הזה, זה לא רלוונטי...

פורסם

יש להם את ה 9800GT XXT עם הקירור הזה אבל הוא עולה 150 שקל פחות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים