עבור לתוכן

9800GTX+ XT ב890ש"ח !? התחילה התחרות!

Featured Replies

פורסם

אחרי שהם תקעו שם Q9450 ב 1000 שקל אני כבר מסוגל להאמין להכל :o

פורסם

מזה ה+XT?

פורסם

גרסת אוברקלוק של Twintech

פורסם
  • מחבר

אני חושב שהוא עדיף ברמות על ה4850 במיוחד שהוא מגיע עם קירור משופר ועם אוברקלוק ועוד בכזה מחיר!!!

יאללה חבר'ה תקפצו!!

פורסם

לא יודע, יש ב 20 שקל פחות גרסה של 4850 עם קירור של Arctic cooling, ועומדות להיכנס גם גרסאות אוברקלוק באותו מחיר :kopfpatsch:

אם חשבנו שקודם היה קשה לבחור, אז עכשיו...... :screwy:

פורסם

אני חושב שהוא עדיף ברמות על ה4850 במיוחד שהוא מגיע עם קירור משופר ועם אוברקלוק ועוד בכזה מחיר!!!

יאללה חבר'ה תקפצו!!

בוא לא נגזים

פורסם

וואו...

איך...

טוב הם בטח יתקנו את זה אחרי מספר פניות...

(אני מקווה שלא, הצעה מפתה)

פורסם

אפשר לבצע איתו OC לא רע, לא?

גם קירור עצבני וגם ייצור 55nm. נשמע טוב מאוד!

פורסם

איך קבעתם שהקירור עצבני?

פורסם

באמת איך קבעתם?

בגלל שיש לו מאווררים יפים??

יש בכלל ביקורות ??

סתם אנשים מטעים פה גולשים, מבלי שמץ של מושג מה הם רושמים..[/ :nono:b]

פורסם

הקירור הזה טוב, הרבה אנשים קנו כרטיסים שלהחברה עם הקירור הזה, קירור מרשים מאוד מבחינת עיצוב והביצועים שלו לא רעים בכלל (יהיה מקום לעוד OC).

בכל מקרה לדעתי יותר כדאי HD4850.

פורסם

לי יש 9600 בגרסת XT עם הקירור של AC והוא מעולה. הכרטיס במנוחה עומד על 30-32 מעלות בימי הקיץ החמים שלנו והעניין הזה מאוד שקט.

אני מניח של-9800GT יש קירור זהה לפחות ואולי אפילו טוב יותר ממה שקיים אצלי. אני משוכנע שזו לא טעות.

זו חנות רצינית ומוצלחת,שממנה קניתי את ה-Q9450 שלי ב-1050 ש"ח אחרי שאף אחד לא האמין,שחשבו שזו טעות ושחשבו שזה לא מעבד מקורי ומיבוא לא רשמי.

היבואן הוא חיון/איסטרוניקס,המעבד מקורי בגרסאת BOX והמחיר מדהים. אין שום סיבה לא לקפוץ על ה-9800GTX הזה - אני בטוח שאין כמות מטורפת של יח' אז מי שרוצה שווה למהר

פורסם
  • מחבר

אני לא אתווכח, פאנבויים נשארים פאנבויים..

אני לא, יש לי את 2 הכרטיסים בבית, שניהם היו לי על המחשב...

ה9800GTX+ פשוט יותר טוב, ולא, לא מבחינת ביצועים.. אלא הבשלות שלו, יש לו דרייברים פי 100 יותר טובים משל ATI וההתעסקות איתו במובנים של אוברקלוק היא קלה ברמות שאי אפשר לתאר.. הוא אוברקלוקר מעולה(לא שה4850 גרוע) שקט וקריר...

לעומת ה4850 שגם עם AC S1 הגיע לי ל80 מעלות במאמץ(FURMARK)

ה9800GTX מגיע לאיזור ה70 עם הקירור המקורי במאמץ מלא.. לפעמים גם 75...

אבל זה עם הקירור המקורי...(שניהם מדוברים עם אוברקלוק)

בכל מקרה, אני אישית מעדיף את ה9800GTX+, השילוב של הכל ביחד פשוט יותר טוב.

גם הדיל הזה של טווינטק זול יותר...

מבחינת ביצועים.. להגיד שאני מרגיש הבדל אני לא יגיד.. אבל מבחינת אוברקלוק ה9800GTX+ עדיף... עם ה4850 בשביל להגיע לאנשהוא חייבים VOLTMOD..

הביצועים אפשר להגיד זהים...

ככה שרק מחיר זה מה שיכריע כאן את הכף, כרגע ספיציפית אני אמליץ על ה9800GTX+ אין לי ספק בכך... אם הוא היה עולה 1000 כבר לא היה משתלם להמליץ עליו.. זה כן.

פורסם

לי יש 9600 בגרסת XT עם הקירור של AC והוא מעולה. הכרטיס במנוחה עומד על 30-32 מעלות בימי הקיץ החמים שלנו והעניין הזה מאוד שקט.

אני מניח של-9800GT יש קירור זהה לפחות ואולי אפילו טוב יותר ממה שקיים אצלי. אני משוכנע שזו לא טעות.

זו חנות רצינית ומוצלחת,שממנה קניתי את ה-Q9450 שלי ב-1050 ש"ח אחרי שאף אחד לא האמין,שחשבו שזו טעות ושחשבו שזה לא מעבד מקורי ומיבוא לא רשמי.

היבואן הוא חיון/איסטרוניקס,המעבד מקורי בגרסאת BOX והמחיר מדהים. אין שום סיבה לא לקפוץ על ה-9800GTX הזה - אני בטוח שאין כמות מטורפת של יח' אז מי שרוצה שווה למהר

הקירור על ה 9600GT XT הוא בכלל של CM

היבואן של טווינטק בארץ אלו גלובלטק

מאיפה הקפצת AC וחיון/איסטרוניקס?

אגב, הקירור שיש על ה 9800GTX+ הזה הופיע גם על ה 8800GT של טווינטק. בשביל להסיר חששות מלבכם, מדובר בקירור מהטובים שהוצמדו לכרטיס מסך כלשהו ישר מהמפעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים