עבור לתוכן

ניו יורק ניו יורק - רשמים מאפל, סוני ונינטנדו (חנויות רשמיות) ותעשיית המשחקים המ

Featured Replies

פורסם

גם אני האיתי בNintendo Store, Gamestop, Apple Store 5th ave לפני שבוע וחצי, באפל סטור זה בערך הפעם ה...מיליון שלי כך שכבר לא התרגשתי , אבל עדיין נחמד לומרות כל האנשים, אבל לצערי פיספתי את החנות החדשה "SoHo", נינטנדו סטור, היה נחמד אבל לא מעניין בשבלי, אני לא חובב נינטנדו, האיתי בסניף של גיימסטופ ליד תחנת הPATH ב33rd street היה מדהים, פשוט עולם משחקים, גם שם זה לא פעם ראשונה שלי, אבל כל פעם זה מדהים מחדש.

דורון, אתה לא יכול לקנות איפוד עם השם שלך בחנות רגילה, אתה חייב להזמין מהאינטרנט כי הם לא עושים את זה במקום אלה זה יוצא מהמפעל בשנגחאי, סין (כן עקבתי אחרי ההזמנה בפדרל אקספרס :D.

בB&H וJ&R לא יצא לי לראות, אבל האיתי בהרבה סניפים של בסט ביי וסירקולט סיטי ברחבי (Upstate New-York ,NJ & Pennsylvania), וגם שם משחקי מחשב פשוט לא קיימים כמעט משחקי הקונסולות נימצאים באזור גדול שניקרא Video Games ומשחקי מחשב תקועים באזור קטן שניקרא, Geek's square שלא קיים בכל הסניפים של בסט ביי.

פורסם

אה...

לא חשבתי על זה.

ובעצם המשלוח גם חינם.. אז אין טעם לסוע לחנות.

פורסם
  • מחבר

על חלק מהדברים לפעמים יש במקום הנחות / מבצעים נוספים , אבל אם תשווה לרוב חנויות הצילום תראה שהם לרוב יותר זולים (שוב , אולי חוץ ממתי שיש מבצעים במקומות אחרים)

משחקי מחשב - חוץ מספור שהם קצת מתלהבים ממנו - פשוט מגוכך עד כמה אין בשום מקום.

לפינת מחשוב בבסט ביי קוראים Geek squad :) די מגניב , והם נותנים מלא שירותי מחשוב זול ובמהירות יחסית.

לגבי גיימסטופ , אתמול הייתי בחנות ב33 , והיום הייתי גם בזו שבAstor וגם בזו שבUnion Square.

השלל? 2 משחקי PS3 , עוד 9 משחקי DS (הם פשוט כ"כ זולים שזה מדהים , במיוחד במשומשים) ו2 משחקי PSP.

כרגע די סגרתי את הרשימה של מה שרציתי לקונסולות (כמעט , וביחד עם דואל שוק 3)

מה שנשאר לי יוצא רק עוד 10 ימים מהיום: לגו בטמן וForce unleashed לPS3 ודראגון קווסט 4 לDS

חקרתי גם עוד 2 עניינים:

השכרות בבלוקבאסטר - המון PS2 , מעט מאוד מהקונסולות הנוכחיות , וגם זה רק בחלק מהסניפים.

בלו ריי - רובם מקודדים איזורית בארה"ב (בניגוד לאירופה - שלא נתקלתי באחד שהוא לא Region free למעשה.

ליביו

פורסם

ליביו.

1. אם אתה מחפש חנות ספציפית, או מיקומים נוספים של חנויות משחקים, תשאל, ניו יורק זה הבית השני שלי.

2. כשאתה מגיע לפלורידה, בכביש I92, יש WALL-MART, שזו המגה סטור הזולה בעולם. לא תמצא שם משהו שלא ראית ב GAMESTOP (שאגב השם הרישמי שלה זה EBGAMES) אבל שוה בדיקה אני מניח.

3. מחשקים ל PC אפשר למצוא במאות בסניפי GAMSTOP, אבל חוץ מהם כמעט אף אחד לא מתעסק במשחקי מחשב.

היה סניף של COMP USA ב 57 והשדרה השמינית, אבל לפי מה שהבנתי הם בתהליכי פשיטת רגל ונשארו כמה סניפים בודדים בעיקר בדרום ובפלורידה.

עצוב שכיום כדי למצוא נניח כרטיס מסך צריך ללכת ל CIRCUIT CITY או ל BEST BUY, שהמחירים שלהם גבוהים ומכוונים לקהל הממוצע ולא הרבה HIGH END.

אגב, ה GEEK SQUAD של BEST BUY, נקראת FIRE DOG ב CIRCUIT... :P

B&H (קיצור של ברוך השם, אגב ... כל המוכרים שם יהודים חרדים) החא אכן החנות הכי טובה למצוא מכשירי אלקטרוניקה במחיר סביר, כאשר ההתמחות שלהם היא בצילום. המוכרים מאוד אדיבים וסופר מקצועיים.

תומר

פורסם

tomer , הוא אמר לאיפה בפלורידה הוא נוסע? בכל מקרה בארה"ב יש wallmart בכל חור.

אל תדאג בקשר להוריקאנים גרתי בצפון פלורידה איזה 7 שנים וזה היה כזה חור שאפילו הוריקן אחד לא בא לבקר. האמת בתיכון מישהי סיפרה שעבר ליד הבית שלה הוריקן ונפל לה ענף גדול על הgarage (איפה שחנים את האוטו) .

היו כמה הוריקנים כשהייתי באונברסיטה וביטלו את הלימודים לאיזה יום יומיים אבל חוץ מזה שום דבר לא רציני. כשהיגענו אמרו שהיה איזה שיטפון או משהו אבל ב7 שנים שהייתי שם וגם אחרי היה יחסית פחות גשום וסוער הם ממש דברו על תקופת בצורת(הלוואי הבצורת שלהם בארץ שלנו).

ההורים שלי גרים בחוף המערבי אז אני לא מכיר את החנויות בחוף המזרחי מה גם שאפשר למצוא את רוב הדברים יותר בזול באינטרנט. יש חנות בחוף המערבי שנקראת fry's ואולי יש להם מבצעים מאוד טובים אבל המחירים הרגילים שלהם די יקרים אם אתה עושה השוואת מחירים למה שאתה מוצא באינטרנט...

פורסם

ליביו.

1. אם אתה מחפש חנות ספציפית, או מיקומים נוספים של חנויות משחקים, תשאל, ניו יורק זה הבית השני שלי.

2. כשאתה מגיע לפלורידה, בכביש I92, יש WALL-MART, שזו המגה סטור הזולה בעולם. לא תמצא שם משהו שלא ראית ב GAMESTOP (שאגב השם הרישמי שלה זה EBGAMES) אבל שוה בדיקה אני מניח.

3. מחשקים ל PC אפשר למצוא במאות בסניפי GAMSTOP, אבל חוץ מהם כמעט אף אחד לא מתעסק במשחקי מחשב.

היה סניף של COMP USA ב 57 והשדרה השמינית, אבל לפי מה שהבנתי הם בתהליכי פשיטת רגל ונשארו כמה סניפים בודדים בעיקר בדרום ובפלורידה.

עצוב שכיום כדי למצוא נניח כרטיס מסך צריך ללכת ל CIRCUIT CITY או ל BEST BUY, שהמחירים שלהם גבוהים ומכוונים לקהל הממוצע ולא הרבה HIGH END.

אגב, ה GEEK SQUAD של BEST BUY, נקראת FIRE DOG ב CIRCUIT... :P

B&H (קיצור של ברוך השם, אגב ... כל המוכרים שם יהודים חרדים) החא אכן החנות הכי טובה למצוא מכשירי אלקטרוניקה במחיר סביר, כאשר ההתמחות שלהם היא בצילום. המוכרים מאוד אדיבים וסופר מקצועיים.

תומר

חשבתי שFiredog זה רק חברת המשלוחים של סירקולסיטי בנושא של מחשבים שהם מובילים ומתקינים.

Wall-Mart/K-Mart, תכלס הרבה שם זבל סיני אני לא אוהב לקנות שם אני מעדיף לקנות בחנויות יעודיות אולי רק לפעמים מזון ושטויות.

פורסם
  • מחבר

כל החנויות בניו יורק , למרות הרכישה נקראות עדיין גיימסטופ בגלל המותג שחזק מאוד פה.

אני טס לאורלנדו פלורידה בשביל הפארקים , ופשוט האיזור של דוד שלי מוצף, שהוא דרומית וגר על נהר.

כל סניפי ניו יורק של comp usa סגורים וריקים.

מצטער על העידכון הקצרצר - פשוט עדיין עסוק :)

האישה קוראת.

ליביו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים