עבור לתוכן

מישהו מכיר כלי לבדיקת תקינות הGPU, במקרה שלי 4850?

Featured Replies

פורסם

זה מתאים גם לפורום בעיות טכניות אבל שם לא כלכך עונים וזה מתאים גם לפה לפה (פירוט הבעיה בהמשך, אם לא בא לכם לקרוא אתם מוזמנים רק לענות על השאלה בכותרת).

יש לי בעיה מוזרה שאני מאמין שהיא נובעת מהכרטיס מסך. קיבלתי אתמול מחשב חדש, עם 4850. הכל עובד סבבה, אבל כשאני מריץ משהו כבד על הכרטיס, 3dmark06, או תוכנות benchmark אחרות, לעיתים (עניין של דקות) הכרטיס ברגע אחד שובק ואיתו גם על המחשב, ועל המסך מופיע no signal, וצריך לעשות reset, שגם הוא לעיתים לא עובד (המסך לא נדלק שוב), ואז צריך לכבות ממש ולהדליק.

לפעמים הוא מריץ את כל הטסטים סבבה, ולפעמים קורס בראשון. הטמפרטורה שלו סבבה, ואני לא מאמין שזו בעיה בספק כי כמו שאמרתי יש מקרים שהוא עומד בstress מטורף להרבה זמן, ובנוסף הספק הוא 500W של NZXT, שהוא אולי לא הכי טוב אבל בהחלט אמור להיות מספיק טוב.

המחשב הגיע מורכב מskypc דרך אגב.

אני מעוניין בתוכנה שבכותרת משום שאני רוצה להיות בטוח שמדובר בבעיה בכרטיס ולא בלוח או משהו (רק להבהרה, התקנתי את כל הדרייברים האחרונים, ואחרכך גם ניסיתי עם הדרייברים שמגיעים עם הכרטיס, וזה עדיין קורה), כדי להחליף אותו ביום ראשון בלי להצטרך להביא את כל המחשב אליהם.

בנוסף, אם כבר קראתם עד פה, מישהו מכיר issue כזה עם הכרטיס הזה או דומיו בסדרה?

תודה רבה.

פורסם

אין לי מושג מה הסיבה לבעיה שלך... אבל יכול להיות שזה מעבד ועוד מלא סיבות.

רק רציתי לבקש ממך טובה אתה יכול בבקשה למדוד את האורך של הכרטיס... אני הייתי רוצה לקנות אותו ואני לא בטוח לגבי הגודל שלו אם הוא מתאים לי למארז. בבקשה תמדוד אותו במדיוק בס"מ אך ורק את הבורד (הלוח האדום\ירוק\כחול, בקיצר הלוח לא כולל הכבלים מאחורה, נטו לוח) תודה מראש.

פורסם

אני לא ממש יודע מה יכולה להיות הבעיה, אבל כדי לבדוק שוב אם זה הכרטיס מסך תוריד ATI Tool ותעשה בדיקת Artifacts...

אל תפסיק את הבדיקה עד שהיא נגמרת (15 דקות) ואם לא קרה כלום אז לדעתי הבעיה היא לא בכרטיס...

פורסם
  • מחבר

atitool לא עובד בvista..

עשיתי אבל stress test עםfurmark, והכרטיס ממש טחן אבל היה בסדר.

ואז הפעלתי שוב את הtest והוא קרס תוך רגע.

אני חושב שזה אולי קשור לשימוש בזיכרון שלו, שיש לו איזה חלק דפוק בזיכרון, שאם הוא טוען אליו משהו הוא קורס.

פורסם

אין לי מושג מה הסיבה לבעיה שלך... אבל יכול להיות שזה מעבד ועוד מלא סיבות.

רק רציתי לבקש ממך טובה אתה יכול בבקשה למדוד את האורך של הכרטיס... אני הייתי רוצה לקנות אותו ואני לא בטוח לגבי הגודל שלו אם הוא מתאים לי למארז. בבקשה תמדוד אותו במדיוק בס"מ אך ורק את הבורד (הלוח האדום\ירוק\כחול, בקיצר הלוח לא כולל הכבלים מאחורה, נטו לוח) תודה מראש.

זו ממש לא שאלה לכאן אבל האורך של הכרטיס הוא 23ס"מ...

לפותח התארד...

נסה להריץ ATITOOL ARTIFECT SCANNING למשך כמה שעות טובות ותראה אם הוא קורס...

אם לא זה יכול לנבוע מהמון סיבות אחרות..

מה גם תנסה לשחק במשחקים רגילים ותראה אם שם יש את אותה בעיה....

אם עדיין לא עוזר.. הייתי ממליץ לך לחזור לחנות שיבדקו לך את המחשב.

פורסם

נצל"ש

STINGER, מאיפה יש לך הנתון המדוייק הזה?

ולפותח הת'רד אתה בבקשה יכול למדוד לי בעצמך ואולי אפילו לשים תמונה של הכרטיס וסרגל מוצמד אליו או משהו כזה,באמת אני כבר נואש.

תודה מראש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים