עבור לתוכן

בעיית ההתחממות של ה-XPS M1330 - עדיין קיימת?

Featured Replies

פורסם

אני לא יודעת מתי אתה נוסע אבל כרגע ניתן לדעתי לקנות את ה-SL300 רק ישירות מלנובו כך שאתה צריך לרכוש באתר שלהם או להתקשר אליהם. אולי יש עוד חנויות שמוכרות את זה לא אונליין, בזה אני כבר לא מתמצאת (אבל אולי לנובו ארה"ב יוכלו להפנות אותך).

בקשר לאחריות, כפי שאמרתי אין לי שום מידע בנוגע לאחריות על הדגם הספציפי הזה בארץ. זה משתנה מדגם לדגם בלנובו ומכיוון שמדובר בדגם מאד חדש יתכן שעדיין לא ברור מה סטטוס האחריות שלו. לנובו משנה את האחריות מקונפיגורציה לקונפיגורציה ולפעמים יש צורך לרכוש מספק חיצוני (לא לנובו עצמה ) על מנת לקבל אחריות בינלאומית (ובמקרה הזה תצטרך לברר מולם האם זה בכלל אפשרי בזמן הנסיעה שלך). בקיצור, אחריות בינלאומית זה נושא סבוך ובעייתי והם משנים את הנהלים בין סדרות יצור שונות. בסדרה הקודמת ניתן היה לקבל אחריות בינלאומית על דגמים מסויימים ואני מקווה שהם עומדים להמשיך עם המדיניות הזו. אני ממליצה שתקבל הכל בכתב אם הם יאשרו משהו.

אחריות על נזקים מקריים בדר"כ לא תקפה מחוץ לארץ בה היא נרכשת כך שלא סביר שכדאי לך לקנות את זה אלא אם כן לנובו יאשרו לך שזה תקף. במקרה כזה זה כבר שיקול שלך כמה אתה חושב שזה סביר שתעשה נזק למחשב בטעות.

פורסם

לא הבנתי למה את לא ממליצה על ה-XPS M1330. לפי הבנתי הוא דגם מעולה ומומלץ על ידי כולם, אחד הטובים שיש בשוק ביחס למחיר שלו, ושל חברה אמינה מאוד.

ה-XPS M1330 מגיע עם מסך מבריק, לא?

זה כשלעצמו פוסל אותו באופן מיידי, מבחינתי.

פורסם

ה-XPS M1330 מגיע עם מסך מבריק, לא?

זה כשלעצמו פוסל אותו באופן מיידי, מבחינתי.

אכן כך, אבל גם ל-SL300 יש מסך מבריק למרבה הצער.ל-Vostro יש מסך מאט אבל ל-SL יש הרבה יתרונות אחרים עליו. זה הופך להיות ממש קשה לקנות מחשב עם מסך מאט במחיר סביר.

אני לא מבינה את הטרנד הזה, למה אנשים נהנים להתעוור כל פעם שהם מסתכלים על המסך? ::)

פורסם

את יודעת מתי צפויה התחלת השווק של ה SL300 בארץ

פורסם

את יודעת מתי צפויה התחלת השווק של ה SL300 בארץ

לא.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודעת מתי אתה נוסע אבל כרגע ניתן לדעתי לקנות את ה-SL300 רק ישירות מלנובו כך שאתה צריך לרכוש באתר שלהם או להתקשר אליהם. אולי יש עוד חנויות שמוכרות את זה לא אונליין, בזה אני כבר לא מתמצאת (אבל אולי לנובו ארה"ב יוכלו להפנות אותך).

בקשר לאחריות, כפי שאמרתי אין לי שום מידע בנוגע לאחריות על הדגם הספציפי הזה בארץ. זה משתנה מדגם לדגם בלנובו ומכיוון שמדובר בדגם מאד חדש יתכן שעדיין לא ברור מה סטטוס האחריות שלו. לנובו משנה את האחריות מקונפיגורציה לקונפיגורציה ולפעמים יש צורך לרכוש מספק חיצוני (לא לנובו עצמה ) על מנת לקבל אחריות בינלאומית (ובמקרה הזה תצטרך לברר מולם האם זה בכלל אפשרי בזמן הנסיעה שלך). בקיצור, אחריות בינלאומית זה נושא סבוך ובעייתי והם משנים את הנהלים בין סדרות יצור שונות. בסדרה הקודמת ניתן היה לקבל אחריות בינלאומית על דגמים מסויימים ואני מקווה שהם עומדים להמשיך עם המדיניות הזו. אני ממליצה שתקבל הכל בכתב אם הם יאשרו משהו.

אחריות על נזקים מקריים בדר"כ לא תקפה מחוץ לארץ בה היא נרכשת כך שלא סביר שכדאי לך לקנות את זה אלא אם כן לנובו יאשרו לך שזה תקף. במקרה כזה זה כבר שיקול שלך כמה אתה חושב שזה סביר שתעשה נזק למחשב בטעות.

ניסיתי באמת לחפש מידע על אחראיות באתר שלהם, ואכן זה מעט מבולבל. אני נוסע לארצות הברית מהשביעי לאוקטובר עד ה-22 לאוקטובר, אני משער שעד אז יהיו התפתחויות לגבי הדגם - הן במחיר, הן בעידכונים, והם בנושא האחראיות והחנויות שמוכרות אותו - איפה הכי כדי להתעדכן לגבי כל העניינים האלה?

כרגע הכיוון שמתגבש הוא:

SL300 עם Integrated GPU

מעבד P8400

2 GB

יש עוד דברים שאני צריך להתלבט או לחשוב עליהם, חוץ מסוגיית האחראיות, אותה אני אברר שם? מה העניין של המסך מבריק\לא, אם מסך מבריק הוא לא מומלץ, לא ניתן לרכוש את האופציה השניה?

פורסם

להתעדכן לגבי מחיר אפשר באתר של לנובו ארה"ב, לגבי אחריות ניתן להתעדכן במידע אמין רק דרך נציגי לנובו עצמה (אל תסמוך על מה שכתוב באתר בשום אופן, תקבל התחייבות כתובה לאחריות). קח בחשבון שאם אתה קונה ישירות מלנובו, צריך בדר"כ להזמין מחשב כשבועיים לפחות לפני התאריך בו אתה רוצה לקבל אותו.

לא, בדגם הזה אין אפשרות למסך מאט. לפחות לא כרגע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים