פורסם 2008 בספטמבר 517 שנים שלום , מזה חודש , כל הזמן מופיע לי ב task bar הצלמית שאומרת שיש עדכונים חדשים ל WIN.העדכון שמופיע שם זה : Security update for SQL server 2005 Service Pack 2כל פעם שאני מנסה להתקין את העדכון הוא נתקע באמצע ומבקש נתיב של איזשהו קובץ מסוים ואז ההתקנה מתבטלת והצלמית של העדכונים ממשיכה להופיע.כיצד אני יכול להעיף את העדכון הזה שיפסיק להציק לי או לחלופין להתקין את העדכון הזה ממקום אחר?תודה על העזרה
פורסם 2008 בספטמבר 517 שנים אתה בוחר את המתאים לפי ההבסבר ששםhttp://www.microsoft.com/technet/security/bulletin/MS08-040.mspx
פורסם 2008 בספטמבר 517 שנים מחבר מסתבר שזה לא כזה פשוט , זה גם לא עובד(אותה בעיה בדיוק) ובחיפוש באינטרנט מצאתי שזו בעיה שקיימת למלא אנשים.מה שכן ,לא הצלחתי למצוא פיתרון שפועל , מישהו יכול לנסות לעזור לי עם זה?תודה רבה
פורסם 2008 בספטמבר 517 שנים מחבר זו לא שגיאה , בעקרון הוא פשוט מבקש את הפייל sqlrun_sql.msiואז יש לי אפשרות לבחור לתת לו את הנתיב , עשיתי חיפוש בכל המחשב לפייל הזה ולא מצאתי.
פורסם 2008 בספטמבר 617 שנים מחבר את האמת שלא כל כך הבנתי מה שרוצים במאמר הזה.התקנתי את ה SQL כחלק מחבילת האופיס 2007 , זה לא שאני משתמש ב SQL SERVER במחשב שלי או משהו כזה.
פורסם 2008 בספטמבר 717 שנים אם אתה לא משתמש בSQL אז למה התקנת אותו ולמה זה בכלל משנה לך אם מותקן ל עדכון או לא?
פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים מחבר לפי דעתי זה התקין אוטומטית עם האופיס , אני שוקל עכשיו באמת להסיר אותו כי אני בכל מקרה לא מתכנת על הלפטופ או משהו כזה.העדכון מפריע לי סתם כי כל הזמן מופיע לי האייקון של עדכונים חדשים קיימים למחשב
פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים להכנס ידנית ל WINDOWS UPDATE (דרך דפדפן) ושמה אפשר לעשות HIDE לכלעדכון שרוצים. בויסטה עם קליק ימין.יותר עדכון הזה לא יבוא - אחרים כן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.