עבור לתוכן

האם כדאי לעבור ל-012?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לעבור לאינטרנט ולטלפון של 012 (אני עכשיו בבזק בינלאומי).

ממה שראיתי באתר שלהם המחירים ממש זולים לעומת בזק, אבל בעבר שמעתי שהיה ל-012 הרבה בעיות.

קודם כל אני רוצה לשאול אם למישהו פה יש טלפון של 012 והאם הוא מרוצה, והאם האינטרנט של 012 הוא יציב ומספק את הסחורה.

פורסם

אני מאמין גדול בחיבור ללא התחיבות.

נסה 012 לחודש ותראה אם זה יותר טוב בשבילך.

אם אתה מרוצה אתה יכול לשקול לקחת מסלול עם התחייבות ולחסוך כמה שקלים.

אבל למה למכור את היכולת שלך להגיב לאינטרנט איטי ?

למה למכור את החופש שלך לבחור בשנים הבאות בשביל לחסוך כמה שקלים ?

פורסם
  • מחבר

אני מאמין גדול בחיבור ללא התחיבות.

נסה 012 לחודש ותראה אם זה יותר טוב בשבילך.

אם אתה מרוצה אתה יכול לשקול לקחת מסלול עם התחייבות ולחסוך כמה שקלים.

אבל למה למכור את היכולת שלך להגיב לאינטרנט איטי ?

למה למכור את החופש שלך לבחור בשנים הבאות בשביל לחסוך כמה שקלים ?

תודה על העיצה, אבל אם אני לוקח ללא התחייבות אז מן הסתם אני גם לא מקבל הטבות, או שאחרי חודש למשל אני יכול להתחייב לתקופה ולקבל הטבות חדשות?

ואת 2 המשפטים האחרונים לא ממש הבנתי.

פורסם

אתה יכול לקחת חודש התנסות ואז לעבור לעסקה עם התחייבות ולקבל מחיר אחר.

בשני המשפטים האחרונים שלי אמרתי שהחברות אינטרנט מחתימות אותך לתקופה ארוכה וכל עוד אתה מחויב אתה לא יכול לעזוב בלי לשלם קנס גדול.

מכיוון שאנשים מתחייבים כדי לחסוך מלכתחילה, אין להם ממש ברירה אלה להמשיך.

ולכן החברת אינטרנט יכולה לשנות מהירות ללקוחות ולתת שירות גרוע בלי לקחת אחריות.

אם אתה מתחייב אתה מוותר מרצון על הזכות שלך לעבור לחברה אחרת אם אתה לא מרוצה.

אתה בעצם מוכר את החופש שלך, ואת הזכות שלך להגיב לתנאים לא מספקים.

רוב חברות האינטרנט אפילו מרוויחות מזה שלקוחות עוזבים כי שלוש מהחברות הכי גדולות שייכים כיום לאותם בעלים והסיכוי שתעבור לחברה אחרת בבעולתם היא מעל 50%.

אז הם פשוט שוחטים את הלקוחות שלהם כדי לסחוט כמה שיותר רווח.

פורסם

לא יודע בקשר לטלפון שלהם אבל בקשר לאינטרנט דע לך שאתה עושה עטות גדולה שתצטער עליה. אני עכשיו עברתי מ012 לבזק בינלאומי וההבדל שמיים וארץ, ב012 חוסמים דברים ואתה אף פעם לא מקבל את כל רוחב הפס שלך.

פורסם
  • מחבר

תודה עך התגובות.

אני חושב שבינתיים אני אעבור רק לטלפון של 012.

אבל מה אתם אומרים על נטוויזין? אני פשוט כבר לא מחוייב לבזק ואני משלם מחירים גבוהים במיוחד וכרגע אין לבזק מבצעים.

פורסם

לי יש אינטרנט וטלפון של 012

החיבור הוא 1.5 מגה בקשר לאינטרנט אני מקבל את כל החיבור + אין בעיות בכלל בחיבור(רק תשתית היה פעם... הוט)

בקשר לטלפון הוא יושב על הרוחב פס שלך זאת אומרת ש012 צריכים להגדיר כמה מהרוחב פס מוקצה לטלפון בעיקר הUPLOAD

אבל שלא תטעה רק כאשר אתה משתמש בטלפון זה יכול להוות בעיה

אם אתה מחובר דרך חיבור רחב הרבה יותר ממה שיש לי לא תהיה בעיה בכלל

לפעמים יש ניתוקים והמתאם שיחות לא מתחבר באופן אוטומטי זה קורה תמיד בגלל אימיול!!! (אחרי כמה שעות של הורדה במקס רוחב פס)

אני משער שזה בגלל רוחב הפס שלי בלי אימיול זה לא מתנתק

אבל בסך הכל הטלפון שלהם מבחינת כל השירותים לא רע בכלל לי יש שני קווים על אותו מתאם השיחות (אחד לפקס HP 5610) כמובן בחינם

כל השירותים (כמעט ) שעולים כסף במקום אחר יש שיחה מזוהה תא קולי גדול הודעות קולית עוברות כקובץ לאימייל ויש ממשק נחמד באינטרנט שאתה יכול לשלוט

על שיחות הטלפון(ממש נחמד) וכל ההגדרות אתה עושה דרך האינטרנט

אבל כמו שאמרתי לפעמים יש ניתוקים בסך הכל אתה רוצה טלפון שעובד בVOIP המכשיר יושב על מודם... שמחובר לתשתית פיזית...שמתחבר לספק האינטרנט... (יש כמה נקודות כשל בדרך)

מקווה שהארתי לך קצת

שכחתי אין החזקת קו אני משלם רק על המתאם שיחות(10*36) יכולתי לשלם מראש במקום חוץ מזה אין שום התחייבות אני יכול לעזוב מתי שאני רוצה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים