פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים כאשר אני מעלה את הWIN במחשב שלי.אני מגיע לאיקון חשבון משתמש שלי, אני צריך ללחוץ אליו ואז להכנס לשולחן העבודה.אך מבטלים זאת כדי לעלות ישר לשולחן העבודה?בעבר היה לי את אותו הבעיה, וזכור לי לא במדויק שכתבתי בהפעלה משהו כמו CONTROLUSER2 תזכירו לי בבקשה את הכתובת המדויקת שאני צריך לכתוב בהפעלה
פורסם 2008 בספטמבר 517 שנים מחבר ניכנסתי control userpasswords2 לדף חשבונות משתמשים והורדתי את החץ מ: "משתמשים צרכים להזין שם משתמש וסיסמה....."עשיתי אתחול למחשב ועולה לי דף של:אינך יכול להכנס למערכת בגלל מגבלת חשבון ומבקש סיסמה, אני מקיש אישור ושוב מכניס אותי לדף של האיקון עם חשבון משתמש שלי האם עישתי משהו לא בסדר ?אך אני מבטל זאת ,וישר נכנס לשולחן עבודה?
פורסם 2008 בספטמבר 517 שנים מחבר multicore הורדתי אתה סימון:"משתמשים צרכים להזין שם משתמש כדי להשתמש במחשב זה " בחשבון משתמשים.אבל זה לא עוזר, זה מכניס אותי לדף של הכנסת סיסמה ולאחר מכן לדף של האייקון חשבון משתמש שלי חברים משהו מהמומחים פו יוכול להסביר לי אך לבטל זאת, ולהכנס ישר לשולחן העבודה כמו שאני רגיל (אגב הבעיה התחילה שהמחשב פורמט והתקנתי את הWIN מחדש)
פורסם 2008 בספטמבר 617 שנים תן לי להבין אותך נכון...הוא דורש קודם סיסמא ואז שואל עם איזה משתמש אתה רוצה להתחבר?צרף פה תצלום של control userpasswords2
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.