פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים האם זה מזיק (אפילו קצת) להעמיד את ה-360?נראה לי שהדיסקים עלולים להשחק כשהכונן מאונך, לא?חוץ מעניין הכונן, יכול להגרם עוד נזק אחר?
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים אין שום סכנה בהעמדת ה360 (חוץ ממשהו שיעבור ויפיל אותו, אבל בהתחשב בזה שהוא אלחוטי סיכוי נמוך מאד שזה יקרה)
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים אני ממש לא בטוח במה שאני כותב, ובחיים לא היה לי Xbox, אבל אם אני לא טועה וזכרוני אינו מטעני (איזה ביטוי דרעק ) קראתי פעם שזה חוסם חלק מהחורי איוורור ויכול לגרום לו להתחמות. שוב, אני לא בטוח שזה נכון (אני אפילו לא בטוח אם באמת יש שם חורי איוורור שנחסמים) אבל תנסה לבדוק בכיוון הזה, כי אם כבר זה מפריע למשהו, זה כנראה לזה..
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים אצלי יש אקס בוקס, וכל מי שראיתי אצלו זה היה עומדגם שקניתי זה היה עומד שם והסוני היה שוכבלמרות שאף פעם לא חקרתי את זה אבל אני אשמח לדעת מה התשובה האמיתית
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים שהקונסולה במצב עמידה המאווררים שמכניסים אוויר חסומים כמעט לגמריי.. זה פשוט עומד בידיוק על אותו חלק.וגם הכונן יכול לשרוט את הדיסקים שזה ככה במאונך.
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים ^ממש לא.מבחינת הדיסק והקטע של "שחיקה"- הדיסק לא נשאר על המגש כמו שרואים אותו שמכנסים אותו. יש בפנים ראש עם מנוע שתופס את הדיסק, מרגע זה הוא מן הסתם לא נוגע במגש אפילו, ככה שזה לא משנה באיזה זוית ה XBOX בכלל...... יש סיבה שאת ה PS2 הוציאו ככה מהתחלה.מבחינת אוורור- יש פאנל MESH בשני הצדדים, אכן, אבל לחסום צד אחד (למען האמת זה אפילו לא לחסום, הרגליות דואגות שישאר רווח קטן) זה ממש לא משפיע, זה לא כאילו יש שם מאוורר. חוץ מזה, שים לב שגם בצד יש חורי אוורור, אם תשים אותה במצב אופקי- גם ככה אתה חוסם חלק מחורי האוורור.תעמיד אותו. יש סיבה לזה שכל 3 הקונסולות החדשות נוצרו ופורסמו עם תמונות במצב אנכי.חבל רק שהבוקס לא מגיעה עם איזה סטנד כמו של ה PS2 בזמנו או כמו זה שמקבלים עם ה WII... הבסיס שלה קצת צר לטעמי.
פורסם 2008 בספטמבר 517 שנים לדעתי זה בולשיט ,אם הקונסולה הזאת שאתה משלם עליה הרבה כסף לא יכולה לעבוד במצב עמידה אז זה לא שווה אפילו 20 שקל
פורסם 2008 בספטמבר 517 שנים מחבר אין שום סכנה בהעמדת ה360 (חוץ ממשהו שיעבור ויפיל אותו, אבל בהתחשב בזה שהוא אלחוטי סיכוי נמוך מאד שזה יקרה)ה-360 שלי מחובר למסך המחשב לכן אני משחק עם כבל חוטיכיוון שאני מאוד קרוב וחבל על הסוללה (אני משתמש באלחוטי רקכשאני משחק עם מישהו משחק לשני שחקנים).בכל מקרה, בעניין של חסימת פתחי האוורור, אני לא רוצה לקחת סיכון, איןלי כוח להכנס לסרט הזה ששמו RROD (לא עלינו...).
פורסם 2008 בספטמבר 517 שנים היו שמועות לגבי בעית שריטת דיסקים ברגע שהקונסולה עומדת, אבל לפי מה שזכור לי זה לא היה משנה בסופו של דברלגבי ה PRDO אם יש לך לוח פלקון אל תדאג, בכל אופן הפתחי איוורור האלו הם לא מה שיצילו לך את הקונסולה
פורסם 2008 בספטמבר 517 שנים הדגמים הראשונים שיצאו, כשהעמדת אותם באופן מאונך הדיסקים היו נשרטים, אבל מה זה נשרטים כאילו חרטת עליהם עם סרגלאבל זה רק הדגמים הראשונים ולא כולם.
פורסם 2008 בספטמבר 517 שנים מדובר על דגמים ממש עתיקים, כאלה שיצאו סביב החצי שנה מההשקה, כמעט כל החלקים ב360 הוחלפו מאז
פורסם 2008 בספטמבר 517 שנים הדגמים הראשונים שיצאו, כשהעמדת אותם באופן מאונך הדיסקים היו נשרטים, אבל מה זה נשרטים כאילו חרטת עליהם עם סרגלאבל זה רק הדגמים הראשונים ולא כולם.[glow=red,2,300]למה אתה סתם מדבר בלי נסיון וידע מעמיק?זה ידוע שכל החלקים ה"מזיקים" הוחלפו ממזמן.וכל עוד יש לך פאלקון אין לך מה לדאוג לגבי RROD.גם אם אתה מעמיד אותו.אבל אם אתה לא רוצה תנור חימום לקיץ, תשאיר אותו שוכב...[/glow]
פורסם 2008 בספטמבר 517 שנים הדגמים הראשונים שיצאו, כשהעמדת אותם באופן מאונך הדיסקים היו נשרטים, אבל מה זה נשרטים כאילו חרטת עליהם עם סרגלאבל זה רק הדגמים הראשונים ולא כולם.למה אתה סתם מדבר בלי נסיון וידע מעמיק?זה ידוע שכל החלקים ה"מזיקים" הוחלפו ממזמן.וכל עוד יש לך פאלקון אין לך מה לדאוג לגבי RROD.גם אם אתה מעמיד אותו.אבל אם אתה לא רוצה תנור חימום לקיץ, תשאיר אותו שוכב...שוב פעם אתה מדבר שטויות. אמרתי שרק הדגמים הראשונים ולא כולם ואתה מדבר על זה שהם הוחלפו מזמן, שוב פעם אני אגיד לך הדגמים הראשונים ולא כולם! אנשים שלא יודעים לקרוא (פעם שניה אתה משמיץ אותי בלי שקראת) לא צריכים להגיב סתם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.