עבור לתוכן

Spore - כל המידע כאן

Featured Replies

פורסם

משחק קצר, עם הרבה שלבים חסרי טעם באמצע.

השלב הראשון מהנה...השלב השני כבר הרבה פחות טוב אם כי פיתוח הדמות שלך זה חלק אדיר.

השלב השלישי קצר, כמעט לינארי, משעמם וחסר טעם וכנ"ל לגבי השלב הרביעי, אם כי מנגנון המצלמה בשלב הזה הוא מגניב רצח

השלב החמישי, הכי משמעותי, שלב החלל, הוא בהחלט גדול וארוך, בניגוד לכל השאר שאפשר לסיים כל אחד מהם ברבע שעה.

רק הוא מעניין באמת, וגם אותו אפשר היה לנצל בצורה הרבה יותר מוצלחת.

• תגובות 80
  • צפיות 8.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ההפך, Flow הוא העתק של השלב הראשון של Spore (המפתחים שלו מודים בזה).

אבל FLOW יצא ב-2006. איפה ראית שהמפתחים שלו מודים בזה?

פורסם

סרטונים של spore קיימים לפני flow

והמפתחים מודים שזה שונה אבל יש הבדלים מאוד גדולים בין 2 המשחקים

פורסם

היוצר של flow גם עבד עם will ב maxis תקופה מסויימת.

פורסם

אפשר לראות מקור לזה?

פורסם

הסתדר בחיים :xyxthumbs:

עד כמה שאני זוכר הם עובדים על עוד משחק לPS3

flower או משהו בסגנון

ויש גם גרסא לFLOW לPS3

פורסם

לא בדיוק, הוא עזב את החברה שם במרץ 2007.

פורסם

בכל מקרה, זה לא מועתק. זה שפיתח את FLOW עבד גם במקסיס (אני מניח שהוא התקבל על סמך פלואו, אולי כדי ספצפית ליצור את השלב הראשון במשחק)

פורסם

עדיין.. זה ניסיון+עוד דרך לנפח את הרזומה

אבל אנחנו סוטים מהנושא!

מישהו הגיע במקרה לסוף של שלב החלל ויכול להגיד מה קורה? (המשחק קורס אחרי כמה דקות אצלי אז מחקתי אותו כבר)

פורסם

מאד מרגש אותי שהיצור שלי מפוזר במיליוני מחשבים. זה לא משפר את המשחק שלי.

פורסם

כל החבר'ה שנמצאים פה וברשותם עותק לא חוקי של המשחק בוודאי יגידו שהוא לא שווה וחסר עניין וטעם, למעשה כשמתחברים לשרתי ספור חווית המשחק מתעצמת ובסופו של דבר כל היצורים שבנית מפוזרים בכל העולם (אצל שחקנים אחרים)... גם האפשרות של SPORECAST והעלה לYOUTUBE ממש מגניבות...

ד.א - מי שמעוניין לקנות עותק של המשחק במחיר מצחיק ממני שייצור קשר... קניתי לאחיין אבל הוא עסוק מידי בלימודים !

מה בדיוק מדהים בזה?

בSPOREPEDIA מהיצירות של MAXIS יש בערך 2000 יצורים...אתה צריך לשחק מאות של שעות כדי לראות את כל התכנים שהם בנו, והם היו מספיק יצירתיים.

להוסיף יצורים משחקנים אחרים זה רחוק מלהיות מדהים, אולי מצחיק פה ושם כשאתה מקבל איזה יצור מטומטם בצורת השלט של XBOX, אבל חוץ מצחוק אקראי בעקבות יצור מטומטם [שאגב, לא מוסיף כלום לחווית העומק של המשחק],זה לא נותן כלום.

והעובדה שאתה גם מעלה יצירות שלך לשרתי SPORE...עם כל הכבוד, כשמעלים משהו כמו 1,000,000,000 יצירות ביום, היצירה שלך, לא משנה כמה מדהימה היא תהיה, נבלעת בתוך ההמון ההיסטרי הזה ולא מקבלת אפילו טיפת קרדיט. לגבי מי שרואה אותה - אתה לא יודע...אז איך זה משנה משהו בדיוק?

קיצר, חרטא.

פורסם

כל החבר'ה שנמצאים פה וברשותם עותק לא חוקי של המשחק בוודאי יגידו שהוא לא שווה וחסר עניין וטעם, למעשה כשמתחברים לשרתי ספור חווית המשחק מתעצמת ובסופו של דבר כל היצורים שבנית מפוזרים בכל העולם (אצל שחקנים אחרים)... גם האפשרות של SPORECAST והעלה לYOUTUBE ממש מגניבות...

ד.א - מי שמעוניין לקנות עותק של המשחק במחיר מצחיק ממני שייצור קשר... קניתי לאחיין אבל הוא עסוק מידי בלימודים !

המשחק כזה טוב שאתה מוכר אותו כמה ימים אחרי שהוא יצא ?

תהייה קצת רציני

SPORE מאכזב הרבה אנשים שציפו למשהו גדול בהרבה

זה לא יפריע לו למכור בכמויות ולקבל חבילות הרחבה

אבל אין ספק שהוא מאכזב

פורסם

איכזב אולי אנשים שהאמינו להייפ. ציפיתי ליותר אבל ידעתי שזה לא הולך להיות מעבר לסימס של יצורים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים