פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים שלום חברים ,התחדשתי בDA חדש ואני רוצה לבחור לו פאד מתאים.אני שחקן CS כבר המון שנים לכן הייעוד של הפאד זה Counter Strike , תתחשבו בזה.אני יכול לקנות בגדול כל פאד שיש בפאנדס כי יש להם סניף קרוב לבית שלי (כסף לא כזה בעיה) .תודה לעוזרים !!!
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים מחבר לא יודע מה זה ...אני חשבתי בכיוון של Qck+ mantis s&s 5L SP SX eXactMatלמישהו יש הצעה מה ילך הכי טוב עם ה DA (בדגש על קאונטר סטרייק) ?ישנם פאדים מאלו שצינתי שלא מתאימים לDA ?[br]פורסם בתאריך: 4.09.2008 בשעה 21:20:02lift off זה המרחק שאתה מהמשטח והעכבר עדיין זז או משו כזה ?איך זה רלוונטי לפאד ?איזה ליפט אוף יש ל DA והאם זה משנה בבחירה ספציפית לעכבר ?(אני מרגיש נוב רצח חחחחח)
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים חעD: אין צורך להרגיש נוב. אלו רק מושגים, כל אחד לומד אותם בסופו של דבר.תשמע אתה צדקת בקשר לLIFT OFF. עכשיו יש כאלו שזה מפריע להם ויש כאלו שלא. בעיקרון על ה5L המצוין זה לא מורגש, ועל הMANTIS המעולה זה מורגש עם הDA. כי לDA יש בעיה עם ליפט אוף ומשטחי בד \:בעקרון לDA יש ליפט אוף של 6 מ'מ על הMANTIS ו3 מ'מ אם אני לא טועה על ה5L. הייתי ממליץ לך בכיף על ה5L, אבל הוא יקר בטירוף. אגב מתי הליפט אוף אמור להפריע, מתי שאתה משחק ומרים את העכבר ומחזיר אותו לפאד הרבה פעמים בשעת משחק, ואז שאתה מחזיר את העכבר לפאד, עוד באוויר, העכבר יקלוט את המשטח והסמן ירעוד קצת. זה יכול להוציא מאיזון.
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים מחבר 5L עדיף על S&S SX LP של SteelSeries ?אמ ככה אז כנראה שאני לא יקח מאנטיס ...איך ה Qck עם ה DA ??אם הוא טוב לDA שווה להשקיע ב heavy ? הוא יותר טוב מהפאדים לא מבד ?
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים Quantom חשבתי שסידרו את כל הבעיות של הDA בגרסה החדשה שלו... ועדיין אתה אומר שיש את אותה בעיה? :-\.Sheda איך העכבר? ;D
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים DA עם המשטח של רייזר - המשטח ברזל EXTRACMAT או משהו כזה פועל נפלא גם כן בכלל עדיף אותו עם משטחים קשיחים.
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים מחבר יש הרבה הבדל אם אני יקח 5L או eXcmate או Qck ?זה ממש ישנה לי ?תתנו דעה על סוגי הפאדיםsxS&SQck+5LeXecmateכאילו תתנו לי תמונה כוללת שאני ידע מה לבחור(כסף פחות משנה אני רוצה להשקיע...)
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים לא יודע אם למישהו פה יש את כולם כדי לתת חוות דעת כזאתי מעמיקה.לדעתי רוב המשטחים הקשיחים יהו מעולים איתו.
פורסם 2008 בספטמבר 517 שנים סדרו את רוב הבעיות אבל זו בעיה שאי אפשר לתקן עם משטחי בד והחיישן הנ''ל של הDA בגלל שזו בעיה של החיישן.הeXactmat לא פאד מרהיב ולא שווה את הכסף. ואם אתה חושב שאתה לא תרגיש בליפט-אוף[יש כאלו שלא מרגישים], אז קח את המנטיס ספיד.הSX אמור להיות פאד סביר, S&S אמור להיות טוב, 5L מצוין, QCK אמור להיות עם ליפט אוף. SP גם אמור להיות פאד טוב אבל אני לא יודע איזה ליפט אוף מתקבל בשילוב עם DA. אני מאמין שלא גבוה.
פורסם 2008 בספטמבר 517 שנים אין כאלה שלא מרגישים ליפטאופ של 6 מ"מ, אבל אנשים בעלי רגישות גבוהה שלא נוטים להרים את העכבר מעל הפאד ירגישו זאת פחות.3MM לעומת זאת, הליפטאוף על משטחי בד, זה משהו אחר לגמרי, אפשר להתרגל לזה עם כל רגישות ולא ממש מרגישים את זה, בסה"כ הבדל של 1-2 מ"מ מהליפטאוף של עכבר רגיל.
פורסם 2008 בספטמבר 517 שנים אני יכול להתמודד עם כזה של עד 2.5 מ"מ נניח (3 מתחיל להפריע לי)3 ומעלה בעייתי.כל דבר שפחות מ3 - מעולה לדעתי לכל אחד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.