עבור לתוכן

ריח של דיסקים לצריבה

Featured Replies

פורסם

כן כן, נושא קצת מטומטם, אבל מעניין אותי :jump:

התחלתי להשתמש בדיסקים של סילבר-ליין לפני כמה זמן, ומשום מה יש לדיסקים שלהם ריח נוראי. בהתחלה חשבתי שנפלתי על חבילה בעייתית, אבל זה קרה גם בעוד שתי חבילות. זה טבעי שיהיה ריח כזה, או שפשוט החנות קיבלה סטוק גרוע? הדיסקים בסדר גמור, אבל מסריחים :)

פורסם

כן כן, נושא קצת מטומטם, אבל מעניין אותי :jump:

התחלתי להשתמש בדיסקים של סילבר-ליין לפני כמה זמן, ומשום מה יש לדיסקים שלהם ריח נוראי. בהתחלה חשבתי שנפלתי על חבילה בעייתית, אבל זה קרה גם בעוד שתי חבילות. זה טבעי שיהיה ריח כזה, או שפשוט החנות קיבלה סטוק גרוע? הדיסקים בסדר גמור, אבל מסריחים :)

אתה מריח משהו? כי אני כן, אל תדאג כל אלו שבאים בCAKES הם מסריחים אחו שרמוטה! יש להם ריח כזה... מסריח.

זה גם אצל GPT, SMART_BUY, MAXELL ועוד כל מיני חברות גם לDCD הישראלית יש ריח כזה.

פורסם
  • מחבר

זה רציני... אני לא יכול להשאיר את הקופסה פתוחה ;D

פורסם

וואיי נכון... גם אני הרחתי את זה, ריח חריף כזה... כאילו יוצאים משם גזים, ממש מוזר, אבל אפשר לעמוד בזה :P

ל TDK באריזות היפות היה ריח מזה טוב...

פורסם

הריח הזה ישנו רק כמו שאמרו בcakes או בשפת העם ה25-100 דיסקים על עמוד כזה :)

זה מסריח משהו לא נורמלי אבל אם אתה רוצה תשאיר את האריזה פתוחה בחדר אחר יום יומיים וזה יעבור

פורסם

וואלה צודקים.. אני מכיר את הבעיה הזאת... עכשיו כשקראתי את האשכול פתחתי את העוגה שלי (=cake) והסנפתי את 50 הדיסקים. ריח של אתיל מרקאפטן מעורבב עם בוטיל סלנו-מרקאפטן :lol: שני החומרים הכי מצחינים על כדור הארץ.

פורסם

דווקא לSILVER LINE שלי יש ריח בסדר.. :P

פורסם

GPT :puke:

פורסם

כן.

לסילבר ליין יש ריח מסריח.

זה בגלל התהליך בהם הם מיוצרים.

בתכל'ס, ריח של חומר ניקוי מאוד סטרילי אם תנסו להתעמק.

בכל אופן, אני לא ממליץ להשאיר את הקופסה פתוחה משום שחלקיקים קטנים של אבק ושאר מזיקין יכנסו בין הדיסקים וזה לא טוב ליהודים.

פורסם

זו אולי תכונה מוזרה שלי אבל את הדיסקים שלי אני קונה כמו את הגבינה שלי - ככל שהם יותר מסריחים, הם יותר טובים. ;D

פורסם
  • מחבר

זו אולי תכונה מוזרה שלי אבל את הדיסקים שלי אני קונה כמו את הגבינה שלי - ככל שהם יותר מסריחים, הם יותר טובים. ;D

הם גם משתבחים עם הזמן? ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים