פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים אהלן חבריםאני הולך להרכיב מערכת נחמדה הכוללת :P5K-E /WIFIG.SKILL 4GB 1066MHZQ6600SPARKLE 8800GTSקודם כל השאלה , האם אני ארגיש הבדל בין ה-CORSAIR 4GB במהירות 800MHZ לבין ה-G.SKILL 1066MHZ 4GB ?שאלה שנייה, האם אני צריך להגדיר ב-BIOS את תדר הזכרונות ? בברכה ויום טוב
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים כבר קנית את המערכת?1. קודם כל השאלה , האם אני ארגיש הבדל בין ה-CORSAIR 4GB במהירות 800MHZ לבין ה-G.SKILL 1066MHZ 4GB ?2. שאלה שנייה, האם אני צריך להגדיר ב-BIOS את תדר הזכרונות ? בברכה ויום טוב1. לא כל כך... לדעתי לא שווה את הכסך אם אתה לא מתכנן OC ממש כבד. בנוסף אין לך מה לעשות עם זיכרון כזה כי גם אם תרצה לעשות לQ6600 שלך OC אז 800 זה דיי המקסימום בשבילו (יש לו מכפלה של 9...)2. תלוי בלוח... לרוב לא.
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים מחבר קיבלתי במתנה את הלוח ואת הזכרונות. לגבי התשובה השנייה שלך, ספיציפית את הלוח הזה אתה מכיר ? האם יש צורך בהגדרה ?
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים אין צורך בהגדרה. אתה יכול להיכנס לביוס ולראות באמת שהמהירות שלהם תקינה כפי שהיא צריכה להיות.
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים מחבר אוקיי סבבה.בכללי איך נראה המפרט הזה ? אני פשוט מעוניין להחליף את הלוח אם הקיים שלי (GIGABYTE GA-73PVM-S2H) ואת הזכרונות. האם זה שווה את ההשקעה (עבודה, הגדרות והתקנת XP מחדש? )
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים אתה צריך להבין שבעבודה רגילה לא תרגיש הבדלים בין לוח LOW END לבין HIGH END.ההבדלים הם בפיצ'רים וביכולת שלהם לבצע OC.אם אתה לא זקוק לפיצ'רים ולא מתכוון לבצע OC סביר להניח שהלוח לא יתן לך שום דבר.
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים מחבר הבנתי. המ... את האמת זה מסתדר לי להחליף כי אני בונה עוד מחשב בנוסף ובמארז החדש ה-P5K-E לא יכנס והלוח של GIGABYTE כן יכנס. נראה לי שבכל זאת אחליף העיקר כדי לא לצאת עם חלקים מיותרים ולא שמישים.אגב, למי שתוהה, אני עבדתי בסניף חיפה של גיבור מחשבים אשר נסגר סופית ביום שישי האחרון (עבדנו תחת כונס הנכסים - סיפור מעניין לכשעצמו). לצערי כל מה שקרה לרשת פגע בהמון לקוחות. אנחנו בסניף חיפה דווקא השתדלנו לתת שירות מעולה ולגרום להעלאת תדמית הרשת. אני יודע שהמון לקוחות נפגעו, עמם הסליחה.למרות הפיטורים והמשכורת של חודש יוני שלא שולמה, יצא לי דווקא להרוויח בגדול (והמבין יבין) ועל כך אני לא מצטער.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.