פורסם 2003 ביוני 1022 שנים חברה זה false מכיוון שאלו פעולות שניתן להחליף בינהם כמו כפל... אז בהתחלה OR מחזיר TRUE ואילו השני FALSE לכן הAND יתן FALSE.
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים וווואיייי איזה מבחן קלחוץ מהטעות של הטרו או פולס שם שזה 3 נקודותוחוץ מהשאלה האחרונה זה לוקח 40 ומשהו דקות....ולכל מי שלא הבין אלגוריתם זה תוכנית....אני מאוד מקווה שאתם לא הייתם מספיק מטומטמים (באמת!)לחשוב שיתנו 20 נקודות על לכתוב דף עם משפטים....ולגבי מי שעשה גם את היחידה האחת........פשוט ביזיון אה?אני לא עשיתי את הבגרות ואין לי מושג מה הם רצו שם אבל אלגוריתם זה ממש לא תוכניתזה הרעיון שעומד מאחורי התוכנית
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים אני לא עשיתי את הבגרות ואין לי מושג מה הם רצו שם אבל אלגוריתם זה ממש לא תוכניתזה הרעיון שעומד מאחורי התוכניתאז למה סעיף ב היה ליישם את האלגוריתם של סעיף א???פתח= אלגוריתם, יישם= תוכנית.
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים חברה זה false מכיוון שאלו פעולות שניתן להחליף בינהם כמו כפל... אז בהתחלה OR מחזיר TRUE ואילו השני FALSE לכן הAND יתן FALSE.לא נכון,AND קודם לOR.10000000%בדקתי את זה עם 3 קומפיילרים.
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים מחבר WHO_CARES צודק גם אני בדקתי את זה וזה נכון השאלה עם יורידו על זה את כל 5 הנקודות.לגבי שאלה 10, המורה שלי אמרה שהם טיפה התבלבלו, אבל מה שצריך לעשות זה כך:לא לעשות את כל האלגוריתם, רק לרשום באיזה פרוצדורות ופונקציות אתה מתכוון להשתמש, ולפרט מהם עושות, וגםלקחת את כל המשתנים שבחרת לתוכנית הכללית ולהסביר אותם.כי דוגרי עם תחשוב לא ניראה לי שאנשים נורמאלים היו נותנים לעשות את כל התוכנית בומבה ענקית הזאת גם באלגוריתם וגם בתוכניתרק את התוכנית לקח לי לעשות שעה בערך.
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים היחידה הייתה קלה רצחחחח, תוך 20 דקות כל הכיתה סיימה אותה.בקשר ל2 יחידות..שאלה 9 הייתה כזו קלה!, הייתם צריכים לעשות פרוצדורה שמוצאת את המספר הקטן ביותר במערך ושמרת את הI וVJ שלו (מחזירה אותם לתוכנית), אחר כך זה כבר לא בעיה..לולאת הדפסה מה-I שנשאר עד הסוף ומה-J שנשמר עד הסוף..זוגי, גם בלי בעיה..פרוצדורה שבודקת שכל ערך תא MOD שתיים שווה ל-0.עשיתי פרוצדורת קלט, מציאה (I ו-J), הדפסה וזוגי\לא זוגי.
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים השאלה לא הייתה קשה, רק הכתיבה של האלגוריתם, את התוכנית כתבתי ב-10 דקות.והיחידה הייתה כ"כ קלה. גמרתי תוך רבע שעה ובדקתי רבע שעה עד שנרדמתי ;Dביחידה יש לי איזה 100 סופי, וב-2 איזה 98+-.
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים סעיף א'- תת משימות עם כותרות של פרוצדרות\פונ' וטענות כניסה יציאהסעיף ב'- תוכנית
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים בחלק ב' שאותו למדתי, מודלים חישוביים, הופיעה שאלה שביקשה להוכיח רגולריות של שפה (שאלה 13) אני ועוד כמה שאני מכיר ענינו ע"י פיצול השפה ל2, הוכחה פרטית לרגולריות לגבי כל חלק ואז הוכחה שהשפות סגורות תחת חיתוך, ולכן השפה כולה רגולרית. השמועה לעומת זאת טוענת שאי אפשר להוכיח כך משום מה, ושהיה צריך להציג אוטומט אחד כולל שיוכיח זאת. יש אמת בשמועות האלה ?
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים מחבר סעיף א'- תת משימות עם כותרות של פרוצדרות\פונ' וטענות כניסה יציאהסעיף ב'- תוכניתזה מה שלא הבנתי... מזאת אומרת תתי משימות רק הכותרת לדוגמאprocedure moomoo(var a:talmid, z:integer); פרוצדורה זו מקבלת מערך A בעל רשומה TALMID ועושה בלה בלה בלה...או שהיה לכתוב גם את התוכן של הפרוצדורה? כי אם כן, ולא עשיתי את זה אז זה מטומטם, כי דוגרי היו לי 3 פרוצדורות ופונקציה אחת, והם היו ממש ארוכות יחסית והתוכנית עצמה הייתה 4 שורות שקראו להם... אז למה לעזאזל הייתה הכוונה?
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים Moo^Moo:לדוגמא, תת משימות:1. קליטת אברים למערך בגודל 18X25- פרוצדורה קלטprocedure kelet (var a:arr);- טענת כניסה..טענת יציאה..בסעיף ב' היית אמור לכתוב את הכל מלבד זה..כל תוכן הפרוצדרות\פונ והתוכנית הראשית- ליישם..עריכה: אכפת לך לשלוח לי שוב את הסיכום בהיסטוריה? RIPxxxa@hotmail.com
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים נתקעתם עם מודליים חישוביים... מסכניםתורת המחשב זה כל כך מגוחךבא לי לבכות מרב שזה קל30 דקות קראתי את כל המבחן לראות מה החברה האחרים עושים5 דקות על האוטומט הסופי דטרמינסטי10 על המחסנית10על האלגורתים "סוד" (שאלה 3)15 על התוכנית עם הרשימה בגלל תיקונים קלים שהיו לי באמצע(שאלה 1)וזהו! אין יותר מחשבים!שנה הבאה 20 שעות שבועיות (בלי השעות של הטכניון)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.