פורסם 2003 ביוני 922 שנים יאללה תתכוננו טוב! אל תשכחו לרשום טענות כניסה ויציאה לפני כל פרוצדורה ופונקציה, ואל תשכחו ( אז יאללה: בהצלחה! קצת שמנמנים....
פורסם 2003 ביוני 922 שנים מחבר אם כבר מדברים על פסקל... אם יש לי לעשות טבלת מעקב ויש לולאה, אני חייב לרשום את כל הפקודות מספר הפעמים שלולאה מתבצעת? או שיש טריק או משהו?נ.בwww.csit.org.ilיש שם את הבחינות בגרות במחשבים (יחידה 2+3) מ1997 עד 2002 אבל תעשה רק את התוכנית החדשה (2001-2002)
פורסם 2003 ביוני 922 שנים אתם עושים את ה2 הראשיונות או ה2 האחרונות?אני עושה את השתיים האחרונות מחראת הראישונות הגישו אותי על 97 בגלל שלא עשיתי אפילו פעם אחד שיעורים כל השנה...את השתיים האלה אני על 90 בגלל שהשנה חוץ מזה של עשיתי שיוערים גם לא באתי חצי שנה...
פורסם 2003 ביוני 922 שנים מחבר אתם עושים את ה2 הראשיונות או ה2 האחרונות?אני עושה את השתיים האחרונות מחראת הראישונות הגישו אותי על 97 בגלל שלא עשיתי אפילו פעם אחד שיעורים כל השנה...את השתיים האלה אני על 90 בגלל שהשנה חוץ מזה של עשיתי שיוערים גם לא באתי חצי שנה...אני את 2+3, (יחידה ראשונה בניית אתרי אינטרנט HTML,JAVASCRIPT,ASP)... אני עושה 10 יחידות.יש מצב שהמורה של אחד ממכם הוא אשר גאווי?
פורסם 2003 ביוני 922 שנים לי כבר הייתה את הבגרות במסדי נתונים, מחר את השתי יחידות ראשונות של פסקל. וסה"כ זה גם אצלי 10 יחידות (מדעי המחשב בי' וי"א וי"ב פרוייקט מיוחד לטכ"מ) עריכה - יש כאלה שעושים 15 והם בכיתות מיוחדות לטכ"מ (ואני לא מדבר על רובוטיקה) עליהם תרחם
פורסם 2003 ביוני 922 שנים 3 יחידות אחרונות מתוך 5, וה-5 מתוך 15 - 2 פסקל, 2 עיצוב תוכנה+אסמבלר שנה ב, 1 פרוייקט מסד נתונים, 5פרוייקט באסמבלי, 5 פרוייקט מנוע תלת מימדימגישים אותי על 93, עיצוב תוכנה הוריד לי את הממוצע, המורה דופקת מבחנים לא מהעולם.כל מה שנשאר לי לעשות זה לחזור על סריקות בעצים בינרים עם שני פויינטרים ואני מסיים ;D
פורסם 2003 ביוני 922 שנים מחבר איכס! 10 יחידות מחשבים?!?!? למה?לפחות עשית את הASP ולא מסדי נתוניםאני חושב שאתה לא ממש מבין על מה אתה מדבר, עושים בכיתות י ו יא' את ה5 יחידות הראשונות וב יב' עוד 5 יחידות של מה שניקרא"מידענות" זה חיפוש מידע באינטרנט (גוגל ???), זה קל, זה ממש קצת שעות בשבוע וזה נותן וואחד בונוס באוניברסיטה.גם אני הייתי צריך להיכנס לטכ"מ (15 יחידות = 10 מחשבים + 5 פיזיקה) אבל אחרי ה60 שראיתי בתעודה אמרתי שאני יוותר....(על הפיזיקה)
פורסם 2003 ביוני 922 שנים אני עושה מחר 3 יח"ל בפסקל,אני בכיתת טכ"מ החל משנה הבאה..אצלנו יש 5 יחידות סקל, 5 יחידות בפרוייקט של הבית ספר עם ג'ון ברייס ועוד 4 מדעיות (כי לא היה ביקוש)
פורסם 2003 ביוני 922 שנים לי כבר הייתה את הבגרות במסדי נתונים, מחר את השתי יחידות ראשונות של פסקל. וסה"כ זה גם אצלי 10 יחידות (מדעי המחשב בי' וי"א וי"ב פרוייקט מיוחד לטכ"מ) עריכה - יש כאלה שעושים 15 והם בכיתות מיוחדות לטכ"מ (ואני לא מדבר על רובוטיקה) עליהם תרחם And that would be me. Feel my pain!
פורסם 2003 ביוני 922 שנים אני חושב שאתה לא ממש מבין על מה אתה מדבר, עושים בכיתות י ו יא' את ה5 יחידות הראשונות וב יב' עוד 5 יחידות של מה שניקרא"מידענות" זה חיפוש מידע באינטרנט (גוגל ???), זה קל, זה ממש קצת שעות בשבוע וזה נותן וואחד בונוס באוניברסיטה.גם אני הייתי צריך להיכנס לטכ"מ (15 יחידות = 10 מחשבים + 5 פיזיקה) אבל אחרי ה60 שראיתי בתעודה אמרתי שאני יוותר....(על הפיזיקה)לא חמודי. זה 15יח"ל מחשבים פרופר + 5 פיסיקה.מדעי המחשב א'+מדעי המחשב ב' =5 יח"לניתוח מערכות א'+ניתוח מערכות ב' +ACCESS= 5יח"לפרוייקט אישי בSQL וVB=5 יח"לפיסיקה=5\3\0 לפי בחירה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.