עבור לתוכן

איך היה המבחן בפסקל?-עידכון-קפצצו לעמוד 4

Featured Replies

פורסם

יאללה תתכוננו טוב! אל תשכחו לרשום טענות כניסה ויציאה לפני כל פרוצדורה ופונקציה, ואל תשכחו (;) אז יאללה:

בהצלחה!

:funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn:

קצת שמנמנים....

• תגובות 81
  • צפיות 5.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

tnx u2!

מגישים אותי על 100 :P

פורסם
  • מחבר

tnx u2!

מגישים אותי על 100 :P

95 :AR15: שחכתי להגיש עבודה :bash:

פורסם
  • מחבר

אם כבר מדברים על פסקל...

אם יש לי לעשות טבלת מעקב ויש לולאה, אני חייב לרשום את כל הפקודות מספר הפעמים שלולאה מתבצעת? או שיש טריק או משהו?

נ.ב

www.csit.org.il

יש שם את הבחינות בגרות במחשבים (יחידה 2+3) מ1997 עד 2002 אבל תעשה רק את התוכנית החדשה (2001-2002)

פורסם

אתם עושים את ה2 הראשיונות או ה2 האחרונות?

אני עושה את השתיים האחרונות מחר

את הראישונות הגישו אותי על 97 בגלל שלא עשיתי אפילו פעם אחד שיעורים כל השנה...

את השתיים האלה אני על 90 בגלל שהשנה חוץ מזה של עשיתי שיוערים גם לא באתי חצי שנה...

פורסם
  • מחבר

אתם עושים את ה2 הראשיונות או ה2 האחרונות?

אני עושה את השתיים האחרונות מחר

את הראישונות הגישו אותי על 97 בגלל שלא עשיתי אפילו פעם אחד שיעורים כל השנה...

את השתיים האלה אני על 90 בגלל שהשנה חוץ מזה של עשיתי שיוערים גם לא באתי חצי שנה...

אני את 2+3, (יחידה ראשונה בניית אתרי אינטרנט HTML,JAVASCRIPT,ASP)... אני עושה 10 יחידות.

יש מצב שהמורה של אחד ממכם הוא אשר גאווי?

פורסם

איכס! 10 יחידות מחשבים?!?!? למה?

לפחות עשית את הASP ולא מסדי נתונים

פורסם

לי כבר הייתה את הבגרות במסדי נתונים, מחר את השתי יחידות ראשונות של פסקל. וסה"כ זה גם אצלי 10 יחידות (מדעי המחשב בי' וי"א וי"ב פרוייקט מיוחד לטכ"מ)

עריכה - יש כאלה שעושים 15 והם בכיתות מיוחדות לטכ"מ (ואני לא מדבר על רובוטיקה) עליהם תרחם ;)

פורסם

3 יחידות אחרונות מתוך 5, וה-5 מתוך 15 - 2 פסקל, 2 עיצוב תוכנה+אסמבלר שנה ב, 1 פרוייקט מסד נתונים, 5פרוייקט באסמבלי, 5 פרוייקט מנוע תלת מימדי

מגישים אותי על 93, עיצוב תוכנה הוריד לי את הממוצע, המורה דופקת מבחנים לא מהעולם.

כל מה שנשאר לי לעשות זה לחזור על סריקות בעצים בינרים עם שני פויינטרים ואני מסיים ;D

פורסם
  • מחבר

איכס! 10 יחידות מחשבים?!?!? למה?

לפחות עשית את הASP ולא מסדי נתונים

אני חושב שאתה לא ממש מבין על מה אתה מדבר, עושים בכיתות י ו יא' את ה5 יחידות הראשונות וב יב' עוד 5 יחידות של מה שניקרא

"מידענות" זה חיפוש מידע באינטרנט (גוגל ???), זה קל, זה ממש קצת שעות בשבוע וזה נותן וואחד בונוס באוניברסיטה.

גם אני הייתי צריך להיכנס לטכ"מ (15 יחידות = 10 מחשבים + 5 פיזיקה) אבל אחרי ה60 שראיתי בתעודה אמרתי שאני יוותר....(על הפיזיקה)

פורסם

אני עושה מחר 3 יח"ל בפסקל,

אני בכיתת טכ"מ החל משנה הבאה..אצלנו יש 5 יחידות סקל, 5 יחידות בפרוייקט של הבית ספר עם ג'ון ברייס ועוד 4 מדעיות (כי לא היה ביקוש)

פורסם

לי כבר הייתה את הבגרות במסדי נתונים, מחר את השתי יחידות ראשונות של פסקל. וסה"כ זה גם אצלי 10 יחידות (מדעי המחשב בי' וי"א וי"ב פרוייקט מיוחד לטכ"מ)

עריכה - יש כאלה שעושים 15 והם בכיתות מיוחדות לטכ"מ (ואני לא מדבר על רובוטיקה) עליהם תרחם ;)

And that would be me.

Feel my pain!

פורסם

אני חושב שאתה לא ממש מבין על מה אתה מדבר, עושים בכיתות י ו יא' את ה5 יחידות הראשונות וב יב' עוד 5 יחידות של מה שניקרא

"מידענות" זה חיפוש מידע באינטרנט (גוגל ???), זה קל, זה ממש קצת שעות בשבוע וזה נותן וואחד בונוס באוניברסיטה.

גם אני הייתי צריך להיכנס לטכ"מ (15 יחידות = 10 מחשבים + 5 פיזיקה) אבל אחרי ה60 שראיתי בתעודה אמרתי שאני יוותר....(על הפיזיקה)

לא חמודי. זה 15יח"ל מחשבים פרופר + 5 פיסיקה.

מדעי המחשב א'+מדעי המחשב ב' =5 יח"ל

ניתוח מערכות א'+ניתוח מערכות ב' +ACCESS= 5יח"ל

פרוייקט אישי בSQL וVB=5 יח"ל

פיסיקה=5\3\0 לפי בחירה.

פורסם

ורק אני עלוב, עושה רק חמש במחשבים...

פורסם

גם אני עושה 5 :| טוב לפחת מגישים אותי על 100 :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים