עבור לתוכן

האקס-בוקס 360 קרובה לשיא

Featured Replies

פורסם

אנשי Epic Games טוענים שבקרוב יסחטו את טיפת הביצועים האחרונה מקונסולת האקס-בוקס - ומה אז?

שלוש שנים כבר הספיקו לחלוף מאז הושקה האקס-בוקס 360 בארה"ב, וכנראה שבמהלך התקופה הזו למדו מפתחי המשחקים לא מעט על קרביה של הקונסולה מבית מיקרוסופט. למען האמת, אנשי Epic Games מצהירים כבר עתה כי הם קרובים למיצוי כוחה הגרפי של הקונסולה, ולא צופים שמשחקי האקס-בוקס שלהם יוסיפו להשתפר אחרי 2010.

בראיון לאתר המשחקים Gamasutra מסביר רוד פרגוסון, המפיק הראשי של Gears of War 2, כי לא נותר עוד מקום לשיפורים משמעותיים במשחקי האקס-בוקס העתידיים של Epic. "אחרי שנתיים או שלוש של אופטימיזציה, אני חושב שהגענו הרבה יותר רחוק ממה שחשבנו שנגיע... נדמה לי שאנחנו בהחלט מתקרבים לקו העליון".

כמובן שגרפיקה איננה חזות הכל, ופרגוסון מודע לכך היטב. "ברור לחלוטין שהמשחקים עצמם ממשיכים להשתפר ולחצות גבולות חדשים", הוא אומר. ובכל זאת, אם מפתחים אחרים נתקלים עתה בקשיים דומים, ייתכן כי האקס-בוקס 360 תמצא עצמה לראשונה בנחיתות טכנית משמעותית לעומת המתחרה הגדולה, הפלייסטיישן 3. מה דעתכם? האם האקס-בוקס 360 קרובה למיצוי יכולותיה הגרפיות? האם זה משנה בכלל?

http://gamer.nana10.co.il/Article/?ArticleID=579236&sid=212

פורסם

אם זה באמת כבר ככה, אז אני לא רוצה לחשוב מה יהיה המצב של PS3.

בסופו של דבר RSX נחות יותר מ-צ'יפ של ATI בתוך ה-XBOX360.

פורסם

הכל טוב ויפה אבל שיתנו לנו קודם כל משחקים ב-FHD במקום מה שיש לנו כיום. והגרפיקה של משחקים מושקעים היום היא מדהימה ואם זה קצה גבול היכולת של הקונסולה אז זה רק יפנה זמן להתעסק בעוד רבדים של כל משחק ולשפר דברים אחרים וכך כביכול לפתח משחקים יותר טובים.

פורסם

די צפוי האמת אם בקרוב יגיעו לשיא של הקונסולה, הרי כמה כבר יוכלו למשוך מהקונסולה. אני מקווה שזה יפנה להם זמן ומחשבות ליותר יצירתיות במשחקים מאשר גרפיקה יפה יותר.

וגם אם הPS3 בסופו של דבר יגיע לביצועים גרפיים טובים יותר, זה עדיין לא עושה אותו לטוב יותר מהאקסבוקס(לפי דעתי לפחות, ויש לי גם PS3 אז אני לא פאנבוי).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים