פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים מחבר הנה סקרין שוט מהתוכנה הראשונההשניה והשלישית לא עובדות ליי ביכלל זה תוכנות לכרו 2 ניראה לי מה אתם אומרים כמה אני יכול להגיע עם זה אם אני יעשה אוברקלוק ?[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בספטמבר 1617 שנים עם טמפרטורות שכאלו אני חושב שתגיע רחוק..אבל תוודא שאלו אכן הטמפרטורות. תוריד Everest חפש בגוגל ותבדוק ב-Sensors את הטמפ שלך.
פורסם 2008 בספטמבר 1717 שנים לדעתי יש לך את אותה הבעיה שהייתה לי במחשב הישן, שטמפ' מספר 1 היא בכלל הצ'יפסט ושטמפ' מספר 2 היא המעבד...היו כמה חודשים שחייתי בסרט שהAMD המיושן שלי נמצא ב35 מעלות בעבודה שוטפת...בסוף גיליתי שהוא בכלל ב65....עריכה: תראו את המתח של המעבד שלו, אין מצב שהוא ב32 מעלות.
פורסם 2008 בספטמבר 1717 שנים מחבר אין מצב שטמפ שתים שלי זה המעבד כי הטמפ שתים זה הגשר הדרומי והוא על 73 מעלותזה לא הגיוני אני עשיתי שאטדאון על 50 מעלות משמע אם הוא יגיע ל50 המחשב יפול בנתיים חמסה חמסה לא נפל חחחחחחחחח
פורסם 2008 בספטמבר 1717 שנים כמו שאמרתי, תבדוק בתוכנה אחרת.. זה באמת לא נראה אותנטי.ואם לא בא לך על תוכנות ניטור, אז תוריד Prime95 או OCCT או ותראה איזו מהטמפרטורות עולה בהדרגתיות והכי הרבה..
פורסם 2008 בספטמבר 1717 שנים 100% שהחיישן השני הוא החיישן של המעבדשימו לב גם שהמעבד שלו נמצא על DOWNCLOCKאבירם, מה קרה לOC שרצית לבצע בעבר? ויתרת על זה?עובדה שגם אז שניסית לבצע אותו מהירות המעבד שלך נשארה אותו הדבר.או שאתה מזיין לכולם את השכל, או שאתה לא שומר את השינויים בביוס, ובעקבות זה אתה חושב שהמחשב אמור להפסיק לעבוד ב50 מעלות, או שהמחשב שלך אמור להיות בOC
פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים מחבר שמע האמת שזה לא ממש משנה כי אני במיילה הולך להחליף מחשבעל האוסי ויתרתי כי העלתי תדרים והוא נישאר עדיין אותו דבררחוץ מזה שאני אומר לך שזה 32 כי גם שאני מוריד את התוכנה למטה היא מראה לי 32 בכחול ועכשיו גם עשיתי נסיום בישבילך כיביתי את המאוררים בצד ועצרתי עם האצבע את המאורר של ההיטסינק של המעבד והוא עלה ל36 אז מה זה לא זה ?ואני שומרתי את השנוים בביוס נו מה אני דגנרט ניראה לך ? עושים אף 10 זה ידועע פורמט פשוט מצריך אותך להעלות את הדיסק התקנה ראשון ואת ההרד דיסק שני עשיתי את זה כבר 50 פעמיםואם הייתי יוצא ולא שומר כול פעם שהייתי מנסה לפרמט הייה עולה לי המערכת ולא הדיסק
פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים תפעיל OCCT.. הורדה של התוכנה תוך דקה. הפעלה של התוכנה דקה. מחיקה שלה- שניה וחצי. מה הבעיה?
פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים מחבר ניסיתי להפעיל אותה הוא לא מראה לי בה טמפרטורות יש משהו אחר ?אורסט? יתם תוצאות אמת ?מאיפה מורידים אבל ?ואיך משתמשים בה?
פורסם 2008 בספטמבר 1817 שנים לא לא לא... תנטר כרגיל עם SpeedFan ועם התוכנה השני תעשה ON והיא תתחיל להעמיס על המעבד.לחילופין תוריד Prime 95.http://mersenne.org/gimps/p64v256.zip
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.