עבור לתוכן

openoffice beta בעברית למי שמעוניין

Featured Replies

פורסם

אפשר להוריד מ http://www.il.sun.com/OpenOfficeHeb.zip

לתשומת ליבכם - זה קובץ של 410 מגה (!!) עם הגירסאות של OO לכל מערכות ההפעלה האפשריות (לינוקס, PPC לינוקס, וינדוס וכו')

אני מוריד את זה עכשיו ומחר אני אחזור עם חוויות.

עריכה: גירסה זוועה! התמיכה בעברית מצויינת אבל התרגום של התפריטים חובבני ומבולבל.

מי שרוצה לעבוד עם openoffice ועברית שידבוק בגירסה 1.1beta2 עם תפריטים באנגלית, היא מצויינת..

פורסם

התוכנה עצמה בעברית או יש תמיכה בעברית ? לא מעוניין להוריד את התוכנה עצמה בתרגום לעברית (בדרך כלל מה שעיברתו הוא חרא !)

פורסם

יש תמיכה בקבצי Word XP עם משוואות?

מתחיל להימאס לי מחוסר התאימות של MS Office לגרסאות ישנות >:(

פורסם

תסלחו לי על הבורות אבל מה זה OPEN OFICE? זה ללינוקס או לWUNDOWS? ???

פורסם

תסלחו לי על הבורות אבל מה זה OPEN OFICE? זה ללינוקס או לWUNDOWS? ???

Open Office זה Office חינמי, יש בו את כל מה שיש ב-Microsoft Office ואולי אפילו יותר. אם אני לא טועה, הוא פותח במימון חלקי של IBM.

אוסף התוכנות הזה אמור לפעול על מגוון רחב של פלטפורמות: Windows, Linux, Mac (OS X), FreeBSD. כרגע יש תמיכה רק ב-Windows ו-Linux

פורסם

אז במה להשתמש בו או בMICROSOFT OFICE? יש בו תואם POWER POINT וEXWCEL?

פורסם
  • מחבר

קודם כל, אל תורידו את הגירסא שפירסמתי בהודעה הראשונה.

היא נוראית.

התפריטים מתורגמים לעברית בצורה חובבנית לגמרי.יש שם גירסה בעברית לוינדוס, גרסה בעברית ללינוקס ועוד כל מיני תוכנות כמו אנטיוירוס e-Trust בעברית, ותוכנת מילון בשם WORDPOINT שלדעתי מיותרת לגמרי.

לכל מי ששאל - openoffice זו גירסת קוד פתוח של SUNOFFICE, חבילת תוכנות אופיס שמנסה להתחרות במיקרוסופט, תחת כל מערכות ההפעלה - WINDOWS, LINUX, SOLARIS וMAC OS.

למי שלא צריך עברית, העניין עובד כמעט מושלם, יש תמיכה ממש מוצלחת בכל הפורמטים של OFFICE.

למי שצריך עברית - גירסה 1.1 beta2 תומכת בצורה מאד טובה בשפות שנכתבות מימין לשמאל.

SUN IBM ומשרד החינוך משקיעים הרבה כספים כדי לגייר את התוכנה לגמרי לעברית (תפריטים, קבצי עזרה ותמיכה בכתיבה בעברית) כדי לקדם את עניין הקוד הפתוח בארץ.

עדיין יש כמה בעיות עם פתיחת מסמכים של OFFICEXP בעברית, במיוחד אם זו עברית משולבת באנגלית, או אם יש הגדרות עיצוב מסובכות.

אבל לרוב העניין עובד מצויין, והבונוס הגדול מבחינתי - ניתן לשמור בקלות מסמכים כPDF בעברית וזה עובד כמעט פרפקט.

למי ששאל על משוואות, הוא יודע לקרוא משוואות של math-type ו equation editor אבל יש לו עורך משוואות לא רע בכלל משלו, שעובד בפורמט שונה לגמרי מבוסס סקריפט(אני חושב שזה סקריפטים של TEX אבל לא סגור על זה) .

זה שוקל סה"כ 60 מגה, תורידו ותבדקו -

האתר הישראלי -

www.openoffice.org.il

האתר הראשי-

www.openoffice.org

פורסם

קודם כל, אל תורידו את הגירסא שפירסמתי בהודעה הראשונה.

היא נוראית.

התפריטים מתורגמים לעברית בצורה חובבנית לגמרי.יש שם גירסה בעברית לוינדוס, גרסה בעברית ללינוקס ועוד כל מיני תוכנות כמו אנטיוירוס e-Trust בעברית, ותוכנת מילון בשם WORDPOINT שלדעתי מיותרת לגמרי.

לכל מי ששאל - openoffice זו גירסת קוד פתוח של SUNOFFICE, חבילת תוכנות אופיס שמנסה להתחרות במיקרוסופט, תחת כל מערכות ההפעלה - WINDOWS, LINUX, SOLARIS וMAC OS.

למי שלא צריך עברית, העניין עובד כמעט מושלם, יש תמיכה ממש מוצלחת בכל הפורמטים של OFFICE.

למי שצריך עברית - גירסה 1.1 beta2 תומכת בצורה מאד טובה בשפות שנכתבות מימין לשמאל.

SUN IBM ומשרד החינוך משקיעים הרבה כספים כדי לגייר את התוכנה לגמרי לעברית (תפריטים, קבצי עזרה ותמיכה בכתיבה בעברית) כדי לקדם את עניין הקוד הפתוח בארץ.

עדיין יש כמה בעיות עם פתיחת מסמכים של OFFICEXP בעברית, במיוחד אם זו עברית משולבת באנגלית, או אם יש הגדרות עיצוב מסובכות.

אבל לרוב העניין עובד מצויין, והבונוס הגדול מבחינתי - ניתן לשמור בקלות מסמכים כPDF בעברית וזה עובד כמעט פרפקט.

למי ששאל על משוואות, הוא יודע לקרוא משוואות של math-type ו equation editor אבל יש לו עורך משוואות לא רע בכלל משלו, שעובד בפורמט שונה לגמרי מבוסס סקריפט(אני חושב שזה סקריפטים של TEX אבל לא סגור על זה) .

זה שוקל סה"כ 60 מגה, תורידו ותבדקו -

האתר הישראלי -

www.openoffice.org.il

האתר הראשי-

www.openoffice.org

סליחה על הבוטות אבל זאת חרא של תוכנה אין טעם להתקרב אליה ולתהקין אותה היא מלאה בפול באגים התמיכה שלה בעברית לא טובה הדבר היחיד ואני מדג ש היחיד שנחמד בה היא התמיכה בהנויה בה ליצוא מסמך לפורמט PDF כאן מתחיל ונגמר הטוב שבתוכנה הזאת.

אני לא מזמן ההיתי בקנס של אירגון הלינוקס הישראלי ודברתי עם אחד מהתכנתים אנשים אשר אחראים על עיוורות ה open office והוא אישית אמר שעוד יקח המון המון המון זמן עד שהתוכנה תגיע לרמה של OFFICE.

בקיצור לא כל מה שבחינם הוא שווה וכדאי בדיוק כמו שהלינוקס.

הבעיה היחידה של מוצרי Microsoft זה המחיר חוץ מיזה הם בסדר.

פורסם

הבעיה היחידה של מוצרי Microsoft זה המחיר חוץ מיזה הם בסדר.

לא מסכים. למיקרוסופט יש חוסר תאימות מרגיז בין הגרסאות החדשות של אופיס לגרסאות הישנות. דוגמה: לפני כמה זמן ניסיתי להפוך מצגת שהיו בה בסך הכל 4 שקופיות עם תמונות, בפורמט של Power Point XP, לפורמט של Power Point 97. התוצאה: קובץ של חצי מגה הפך ל-16 מגה ! :kopfpatsch:

פורסם

זה עוד אם יש לך מזל ם אינך לך מזל זה בקושי יעבוד, תגידו מאיפה אני יכול להוריד את המציג של הPOWER POINT XP PRO? חיפשתי ולא מצאתי לינק יהיה נחמד מאוד ;)

פורסם
  • מחבר

אם אני זוכר נכון, לPPVIEW97 של מיקרוסופט יצאה גירסה חדשה, עם אותו השם בדיוק שיודעת להציג מצגות של 2000 ומכיוון שאין כמעט הבדל בפורמט של הקובץ אז כמעט בטוח גם של 2002.

כנס לDOWNLOADS של מיקרוסופט תוריד משם את הPPVIEW97 ותבדוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים