פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים הבעיה בD-Pad תיפתר כנראה בקרוב בדגם חדש מאוד יכול להיות שאני יקנה אחד חוטי שיצא הדגם החדש הזה http://www.shacknews.com/onearticle.x/54286אני רק מקווה שיחליטו בסוף לעשות את הדגם החדש לסטנדרט ויצא צבע נורמלי
פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים לפי מספר ביקורות ראשוניות אומרים שכמעט אין שינוי ב D PAD של הגירסה החדשהצריך להמתין ולראות
פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים אפשר לדעת למה לעזאזל זה משנה? ב 99% מהמשחקים למעלה/למטה/ימינה/שמאלה נשלט ע"י הג'ויסטיק השמאלי. ה DPAD שמתחתיו הוא לפונקציות נוספות בלבד, לא נוגעים בו הרבה.
פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים D-PAD טוב הרבה יותר טוב מאנלוגי למשחקי D2 זה פשוט הרבה יותר נוח ומדויק במחשב תחשוב על אמולטורים לדוגמה
פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים כן חשבתי שלזה התכוונת אבל מי משחק משחקים דו מימדים בימינו ? בגלל זה לא הייתי בטוח X:
פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים כן חשבתי שלזה התכוונת אבל מי משחק משחקים דו מימדים בימינו ? בגלל זה לא הייתי בטוח X:אין לך מושג כמה משחקים אדירים אתה מפספס, הגיע הזמן שתתעורר.גם כדורגל כמו PES לדוגמא נוח יותר ומהיר ומדוייק יותר לשחק ב DPADאני רוצה להעביר מסירה באלכסון.DPAD? אתה הוזה. סטיק אנלוגי is the way to go, בכל הנוגע לתנועה מרחבית ב 360 מעלות, כולל משחקי כדורגל (שאישית, אני לא בדיוק אוהב.....)
פורסם 2008 בספטמבר 1017 שנים בחור כנראה שפיספסת את מה שקרירן אמר מיקרוספט משחררת ב24 באוקטובר גירסה מוגבלת עם "D PAD משופר"במיוחד ל 2009 Pro Evolution Soccer
פורסם 2008 בספטמבר 1017 שנים לא בדיוק איכפת לי מה קרירין אומר מרגע שנרשמתי לפורום הזה, ולא איכפת לי מה מייקרוסופט משחררים....DPAD מגביל אותך לתנועה ב 8 כיוונים בעוד שסטיק אנלוגי מאפשר לך תנועה ב 360 מעלות.אני קצת מתקשה להבין למה מישהו ירצה -בכוונה- להגביל את עצמו במשחקים שכן יכולים לעשות שימוש בתנועה מרחבית מלאה.
פורסם 2008 בספטמבר 1017 שנים כן חשבתי שלזה התכוונת אבל מי משחק משחקים דו מימדים בימינו ? בגלל זה לא הייתי בטוח X:הרבה אנשים גם SSBB הוא אם שליטה דו מימדית ומשחקים בו מיליונים לא בדיוק איכפת לי מה קרירין אומר מרגע שנרשמתי לפורום הזה, ולא איכפת לי מה מייקרוסופט משחררים....DPAD מגביל אותך לתנועה ב 8 כיוונים בעוד שסטיק אנלוגי מאפשר לך תנועה ב 360 מעלות.אני קצת מתקשה להבין למה מישהו ירצה -בכוונה- להגביל את עצמו במשחקים שכן יכולים לעשות שימוש בתנועה מרחבית מלאהאבל זה שיש D-PAD לא שולל את הידיות האנלוגיות במשחקי 3D יש לך אנלוגית ל2D ולמשחקים שצריך כפתורי תפריט יש לך D-PAD
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.