פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים רשום אתה עובד עם הספארי, אני לא מופתע אם זה מבוסס עליו או משהו....FF3 נותן לי יותר ממה שאני צריךיש לchrome עוד הרבה דרך
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים מחבר רשום אתה עובד עם הספארי, אני לא מופתע אם זה מבוסס עליו או משהו....FF3 נותן לי יותר ממה שאני צריך כן דיי מוזר שזה מה שרשום
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים מחבר אוקיי עכשיו נכנסתי איתו, וכמו שאמרתי, יש עוד הרבה דרך כמובן , אך דיי רואים שזה יוצא מהידים של גוגל...כל דבר שיוצא מהיידים שלהם מצוין.
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים כמובן , אך דיי רואים שזה יוצא מהידים של גוגל... כל דבר שיוצא מהיידים שלהם מצוין. nice comment at least their marketing people should be glad, they're doing great work.
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים nice commentat least their marketing people should be glad, they're doing great work.סתם שאלה...למה באנגלית?
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים אני אתן לו להתבשל כמה חודשים ואז אבדוק שוב.בינתיים הוא ממש ממש נחמד, אבל לא יותר טוב מהפיירפוקס לדעתי- וזה גם לדעתי החיסרון היחיד שלו, העובדה שהוא לא יותר טוב ממנו עדיין.
פורסם 2008 בספטמבר 317 שנים סתם שאלה...למה באנגלית?ki en li ivrit...אני אתן לו להתבשל כמה חודשים ואז אבדוק שוב.בינתיים הוא ממש ממש נחמד, אבל לא יותר טוב מהפיירפוקס לדעתי- וזה גם לדעתי החיסרון היחיד שלו, העובדה שהוא לא יותר טוב ממנו עדיין.wow.. ikah zman
פורסם 2008 בספטמבר 317 שנים בכל אופן תסדר את העברית חבל, ואני לא רוצה לקרוא שאתה לא יכול כי אני משתמש לינוקס כבר 8 שנים ותמיד היה לי
פורסם 2008 בספטמבר 317 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=358907.0אכן, תמשיכו בבקשה את הדיון ב"תוכנה" , ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.