פורסם 2008 בספטמבר 317 שנים קח שניים כאלו וסגור את הסיפורArcticFan AF12025L 120mmזה מאוורר זול לא צריך להתייחס אליו כביג דיל.דרך אגב, אם אחד מהמאווררים מכניס אויר מקדימה והשני מוציא אויר מאחור, אז כדאי שתקנה במקום שניים, רק אחדומאחור בשביל להוציא אויר תשתמש בזה: ArcticFan 120mm Exhaustואם תעשה מדידות יכול להיות שהמאוורר הבא יתאים לך, אז הוא יותר טוב. הוא גם יותר חזק וגם יותר שקט וגם יותר זול.ואני אומר את זה מנסיון יש לי אותו. אצלי הדלת של המארז לא נסגרת טוב כי יש שם מנגנון של מנעול וידית וכל השטויות האלו.אז אם תקח מידות מהאתר של החברה ותמדוד והוא מתאים, אז הוא יהיה עדיף בשביל להוציא אויר.
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים מחבר קח שניים כאלו וסגור את הסיפורArcticFan AF12025L 120mmזה מאוורר זול לא צריך להתייחס אליו כביג דיל.דרך אגב, אם אחד מהמאווררים מכניס אויר מקדימה והשני מוציא אויר מאחור, אז כדאי שתקנה במקום שניים, רק אחדומאחור בשביל להוציא אויר תשתמש בזה: ArcticFan 120mm Exhaustואם תעשה מדידות יכול להיות שהמאוורר הבא יתאים לך, אז הוא יותר טוב. הוא גם יותר חזק וגם יותר שקט וגם יותר זול.ואני אומר את זה מנסיון יש לי אותו. אצלי הדלת של המארז לא נסגרת טוב כי יש שם מנגנון של מנעול וידית וכל השטויות האלו.אז אם תקח מידות מהאתר של החברה ותמדוד והוא מתאים, אז הוא יהיה עדיף בשביל להוציא אויר.לא יודע אצלי המאווררים גם מכניסים אוויר וגם מוציאים אוויר אז נירלך שעדיף לקנות 2 מהדגם הראשון?הדגם הראשון שקט?
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים כן הוא דיי שקט. קח שניים כאלוודרך אגב שכחתי להגיד על איזה מאוורר דיברתי שאמרתי"ואם תעשה מדידות יכול להיות שהמאוורר הבא יתאים לך, אז הוא יותר טוב. הוא גם יותר חזק וגם יותר שקט וגם יותר זול.ואני אומר את זה מנסיון יש לי אותו. אצלי הדלת של המארז לא נסגרת טוב כי יש שם מנגנון של מנעול וידית וכל השטויות האלו.אז אם תקח מידות מהאתר של החברה ותמדוד והוא מתאים, אז הוא יהיה עדיף בשביל להוציא אויר."דיברתי על ה- Thermaltake 130mm :]
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים מחבר כן הוא דיי שקט. קח שניים כאלוודרך אגב שכחתי להגיד על איזה מאוורר דיברתי שאמרתי"ואם תעשה מדידות יכול להיות שהמאוורר הבא יתאים לך, אז הוא יותר טוב. הוא גם יותר חזק וגם יותר שקט וגם יותר זול.ואני אומר את זה מנסיון יש לי אותו. אצלי הדלת של המארז לא נסגרת טוב כי יש שם מנגנון של מנעול וידית וכל השטויות האלו.אז אם תקח מידות מהאתר של החברה ותמדוד והוא מתאים, אז הוא יהיה עדיף בשביל להוציא אויר."דיברתי על ה- Thermaltake 130mm :]הac הוא 0.5 ברעש שלו זה נחשב הרבה?הsflex שקט בהרבה מהac?
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים מחבר קח את השניים של AC וזהו. PERIOD.אני אקח אבל אני לא מבין איזה עדיין.. יש אחד ArcticFan AF12025 PWM 120mm ויש תשני ArcticFan AF12025L 120mmהראשון עולה ב5 ש"ח יותר יקר לא שזה מפריע אבל איזה יותר שקט וכדאי? סליחה על החפירה רק מה אני יעשה יש לי בעיה אני צריך תדגם לפי השם שאני יילך לחנות.
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים אין בעד מה. תתחדש ולילה טוב.נ.ב. אשמח לשמוע לאחר הקניה וההרכבה חוות דעת על המאווררים והאם הם סיפקו אותך.
פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים לא יותר שווה לו לקחת את הדגם עם הPWN?הוא לא יותר שקט בגלל שהוא יכול להסתובב במהירויות יותר נמוכות?אני שואל כי גם אני רוצה לקנות בקרוב 2 מאוררים 120 מ"מ שקטים וזולים.
פורסם 2008 בספטמבר 917 שנים המאוורר שהמלצתי לו עליו הוא מאוד שקט. בקושי מבחינים בו.הPWM גם מאוד שקט. בסה"כ אין שום דבר שהPWM מציע שאין למאוורר שהמלצתי לו עליו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.