עבור לתוכן

איך אני עושה עידכון לביוס?

Featured Replies

פורסם

הורדתי קובץ עדכני מהאתר של ASUS לפי דגם של לוח P4S533VM זה קובץ AWD איך אני מפעיל אותו?

תודה רבה רבה למי שיעזור

פורסם

מבלי לבדוק בחוברת שלו אפילו אני מניח שלהעתיק לדיסקט ולגשת לעדכון ע"י שילוב של מקש כלשהו בPOST.

מועבר לפורום מעבדים, לוחות-אם וזכרונות.

פורסם

אני משתמש בתוכנת WINFLASH, ואז אפשרי דרך הVISTA שלי, בלי מצב DOS ובלי בטיח.

פורסם

בהחלט ברוב לוחות האם המודרניים יש אפשרות לעדכון ביוס מתוך מערכת ההפעלה ואתחול למחשב אחרי זה שזה הרבה יותר פשוט ונוח..

פורסם

^^^

יש רק לציין כמה דברים חשובים לפני שעושים את זה:

1) תדאגו שלא יהיה הפסקת חשמל באמצע! לא נעים.

2)לא לעשות RESET או משהו באמצע, ואם נתקע אז להתחיל מחדש, לא להגיד "אהה נתקע, בוא נצא מן התוכנה בצורה אלימה ונעשה RESET באמצע"

3)לעשות RESET לפני (כדי לנקות הזכרון מכל מיני שטויות - עזר לי הרבה פעמים), וגם לדאוג ששום תוכנה לא תפעל ברקע או משהו כזה, הכי טוב זה להכנס במצב SAFE MODE

שמעדכנים - לבחור UPDATE ALL (בWINFLASH) ושיבצע CLEAR לCMOS.

אם לא עושים את זה, עלול ליצור בעיות (ככה מסבירים לפחות באתר של DFI)

רצוי לשמור הגדרות BIOS קודם (למקרה שאתם לא זוכרים בעל פה, נניח איך מוגדרים הזכרונות שלכם וכו')

פורסם

סטטיסטית יש הרבה יותר מקרים של כשלון בעדכון הביוס ודפיקת לוחות ע"י Winflash מאשר בדוס ע"י Awdflash.

פורסם

^^^

חח

מה שנכון, נכון ;D

אבל

אני מבצע לאחרונה עם עם WINFLASH ופועל מעולה.

(DFI מוציאים בטה חדש של הBIOS שלהם כל יומיים בערך)

לדעתי אם עושים כמו שצריך, עוקבים אחרי מה שרשמתי, ולא עושים שטויות בדרך (לדוגמא לא להשתמש במחשב בכלל בזמן שיש עדכון BIOS) אז לא צריכה להיות בעיה.

פורסם

ראיתי כבר עדכונים של Winflash שפשוט נתקעו למרות שלא עשו שום דבר רע.

בדוס זה פשוט נדיר.

פורסם

^^^

לי זה קרה פעם אחת.

אז פשוט יצאתי מן התוכנה (לא!!! אל תעשו RESET)

והרצתי שוב, ואז פעל מעולה.

סה"כ אם מפעילים "קצת שכל ישר"

לא צריכה להיות בעיה.

לי פשוט אין כונן פלופי, ואין לי כוח להתעסק עם זה כל פעם שיש עדכון, שאני יכול ב3 דקות דרך הVISTA לעדכן הכל.

פורסם

אפשר על USB לא?

פורסם

כן אפשרי.

פורסם

על לוחות ASUS החדשים אפשר לעשות עדכון ביוס בקלות דרך הווינדוס - יש תוכנה יעודית של ASUS על הדיסק דריברים - משם זה ממש פשוט

תורידי את הקובץ ל- DESKTOP ובתוכנה של ASUS את עושה BROWSE - אחרי ריסטרט והכל תקין :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים