עבור לתוכן

יהיה הפסד בתמונה אם אחבר את ה 360 למסך VGA עם HDFURY ולא עם הכבל VGA של MS

Featured Replies

פורסם

פשוט עכשיו תהיה לי יציאת HDMI ובמקום כל פעם לנתק מהמסך את ה HDFURY (שמחובר ל PS3) ןלחבר את הכבל VGA אני פשוט אחבר רק את ה

HDMI

משנה משהו ????

פורסם

מה דעתך על לנסות לבד ולבדוק?

::)

חוץ מזה שאם יש לך DVI במסך תקנה מתאם DVI-HDMI, ה360 לא דורש HDCP בשום דבר חוץ מHD-DVD.

פורסם

דובי,

הייתי קונה אקסבוקס רק בגלל התשובות המהירות שלך :)

פורסם
  • מחבר

מה דעתך על לנסות לבד ולבדוק?

::)

אני תמיד נהנה לנצל את המקצועיות שלך ושאר אנשי הפורום (את התשובות שלך אני מעריך במיוחד)

אני יכול לבדוק בעצמי אבל אני אישית גם אם ההבדל באכות תמונה יהיה דיי גדול אני לא ארגיש ממש, לכן אני שואל

ואני רוצה לחבר אותו עם ה hdfury כדיי לא לנתק כל פעם את הכבל מאחורי המסך, פשוט להחליף ולחבר את הכניסה שלו כל פעם לקונסולה שאני משחק איתה

והשאלה האם זה עדיף או שאני כבר אשאר עם הכבל VGA של MS

פורסם

לאף אחד אין HD-FURY פה חוץ ממך לדעתי, מעבר לזאת איכות תמונה זה דבר סובייקטיבי למדי במיוחד אחרי המרה...

יש לך כבל לVGA תבדוק, במקרה הכי גרוע אתה תמיד יכול לקנות KVM בשביל להעביר מקונסולוה לקונסולה וזה מה שהייתי עושה במקומך בכל מקרה כיוון שאני לא בטוח כמה הצעצוע הזה יחזיק אם תנתק ממנו כבל פעמיים ביום.

פורסם

ברזולוציה של 1360X768 לא תראה הבדל ולו הקל ביותר בין VGA ל HDMI. הצבעים אותו דבר, הכל אותו דבר. אבל אם מדברים פה על טלויזית FHD... אתה עלול לראות טיפה רעש בתמונה (אלא אם יש לך כבל איכותי, מונסטר כייבל או משהו)

בכל מקרה, ממש לא הבדל דרסטי. (את הרעש המדובר תראה- אם תתקע את העיניים שלך במרחק 5 ס"מ מהמסך)

פורסם
  • מחבר

ברזולוציה של 1360X768 לא תראה הבדל ולו הקל ביותר בין VGA ל HDMI. הצבעים אותו דבר, הכל אותו דבר. אבל אם מדברים פה על טלויזית FHD... אתה עלול לראות טיפה רעש בתמונה (אלא אם יש לך כבל איכותי, מונסטר כייבל או משהו)

בכל מקרה, ממש לא הבדל דרסטי. (את הרעש המדובר תראה- אם תתקע את העיניים שלך במרחק 5 ס"מ מהמסך)

תודה :xyxthumbs:

חסכת לי הרבה החלפות כבלים,

המסך שאני משתמש בו הוא מסך מחשב

פורסם

TN או PVA/IPS?

בין אם ככה או ככה אין טעם להחליף מ VGA, אבל אם מדובר ב TN- פה כבר בכלל אין טעם להשקיע בחיבור דיגיטלי כלשהו במיוחד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים