עבור לתוכן

9600gt עזרה באובר קלוק

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי כרטיס חדש מסוג 9600עא של חברת XFX מומהר ל700 ליבה ו1800 זיכרונות עשיתי לו אובר בRIVA והגעתי ל780/1970 יציב והמאוורר מכוון על 60% לערך,

כמה שאלות

1.כשקניתי אותו עשיתי סקר והבנתי שאפשרי להגיע למהירות של גרסאת הALPHADOG לפחות ששם הזיכרונות ב2000 והליבה ב790 משהו כזה וחבל על הכסף כי בדקתי פיזית ויש עליו אותו גוף קירור 1 על 1 איך אפשרי לעשות עוד OC (בביוס מכוון על 100 קבוע) ובקרייסיס לפעמים נתקע לי ועל כמה המאוורר אמור להיות במשחקים ובמאמץ?? האם לקבוע על שינוי עצמי או על AUTO??

2.האם כדאי לשדרג ל9800GT בתוספת של עוד כמה שקלים לאותה החברה ומה זה ייתן לי מבחינת הOC??

יש לציין שמולבש על מעבד 8400 ולוח IX38 QUADGT ומעודכן לגרסא העדכנית ביותר הלוח והכרטיס.

מה לעשות? ואני רוצה להשאיר קצת טווח ביטחון בOC גם.

תודה.

פורסם

תראה, אם יש לך אפשרות להוסיף ולקבל 9800GT

זה יהיו מעולה כי לא רק שזה כרטיס חזק אלא גם חיית OC

בכר ראיתי שעם OC פשוט אתה מגיע איתו לרמה של 8800GTX שזה נחמד ביותר

פורסם
  • מחבר

כן אבל שוב מה אפשרי לעשות ע"מ לקבל OC של לפחות כמו של הALPHA DOG ב9600 לפני השידרוג??

ועם איזה תוכנות כדאי לעשות לכרטיס בדיקה (האם 3D MARK או שיש תוכנות יותר טובות??)

ולכמה אני יכול להגיע עם ה9600 הנוכחי ולכמה אפשרי להגיע עם ה9800GT??

פורסם

ה 3DMARK היא בדיקה טובה,

למה אתה יכול להגיע עם 9800GT ?

להרבה, תלוי, אבל בעקרון הוא אוברקלוקר מטורף

פורסם
  • מחבר

סתם אם אפשרי "לסבר" את העניים ולומר לי קצת נתונים למשל על חברת XFX שהוא הכרטיס מעל הכרטיס 9600GT שכרגע יש לי.לכמה אפשרי להגיע עם ה9800GT בליבה/זיכרונות לעומת הנתונים שלי??

פורסם

תראה, שעונים, לא אומרים מהירות....

שעונים זה רכיב אחד.... הנה לי יש בכרטיס שלי שעונים ממש גבוהים, זה נותן לי משהו?

תלוי ברוחב העברת הפס, הליבה, ועוד מלא דברים...

אני לא ידול להגיד לך סתם לכמה תוכל להגיע עם 9800GT כי כל מקרה לגופו... תלוי איזה גוף קירור יש על הכרטיס,

אם הוא יציב במתח שלו, סירקולציה במארז, המון דברים...

מה שכן אני יכול להגיד לך עליו ש הוא אוברקלוקר טוב ואפשר להגיע איתו לביצועים גבוהים...

לגבי XFX...

XFX נכון להיום היא החברת כרטיסי מסך הכי מקצועית שאני מכיר, היא נותנת אחריות לכל החיים, יש לך באנדלים מעולים, קירורים מעולים...

עם 9600GT אין לי נסיון גדול...

תערוך מבחני ביצועים ותגיד כמה מעלות יש לך בשיא, משם כבר נראה לאן אתה מתקדם, אני לא יכול על בליינד להגיד לך דברים

פורסם
  • מחבר

תראה אם אני משדרג אז יש לי שני אופציות ואנא אמור לי את האופציה הטובה ביותר מבחינת קירור/יעילות בOC.

הראשונה:http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1350

והשנייה:http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1135

מהם ההבדלים מבחינת הOC בין הכרטיסים והאם ה1GB בראשון יורגש מאשר ה512 ב3D ורינדורים מסויימים או שעדיף ללכת על ה512 וכרטיס יותר חזק??

פורסם

חבל-לך-על הזמן...

לך על ה 9800GTX+

כרטיס פצצתי, ההבדל בביצועים הוא ענקי לטובתו...

512MB או 1GB?

512MB... למה?

כי חוץ ממהבדלים בין הכרטיסים, הזכרון משמש לאחסון של טקסטורות וכאלה.... 1GB ישמש אותך במסך 24 אינצ' ומעלה ובאמת אין טעם...

אם יש לך אפשרות על 9800GTX+ במקום 9600GT, אז לך על זה, לך על זה ואתה לא תצטער

:xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

הבנתי.

ויהיה שיפור מורגש אם אני יילך על גרסאת ה9800GT הרגיל עם ה512 או עם ה1GB??

כי מבחינת התקציב אני רוצה לבדוק גם אופציה של רכישת 4GB זיכרון ואז ההוזלה בכ.מסך תבוא לידי ביטוי.

אז אם אני יילך על 9800GT על איזה גירסא ללכת 512 או 1GB??

פורסם

הבנתי.

ויהיה שיפור מורגש אם אני יילך על גרסאת ה9800GT הרגיל עם ה512 או עם ה1GB??

כי מבחינת התקציב אני רוצה לבדוק גם אופציה של רכישת 4GB זיכרון ואז ההוזלה בכ.מסך תבוא לידי ביטוי.

אז אם אני יילך על 9800GT על איזה גירסא ללכת 512 או 1GB??

חד משמעית 512.... חבל לך על הכסף

פורסם
  • מחבר

הבנתי ולבנתיים על הכץמסך הנוכחי כשאני משחק (למשל ASSASSINS CREED) על איזה % לכוון את המאוורר (נתונים: ליבה: 785,זכרונות:2100 ושיידר:1970) יש לציין כי הנתונים נבדקו בCRYSIS1.1 כשלוש שעות משחק ובמשחק הנ"ל כ4 שעות ללא ארטיפקטים. כרגע עובד על 75% האם להגביה או להוריד??

ושיניתי לו אופציה שיפעל מרגע הדלקת המחשב על 60% האם מצריך את זה או שלא?? כי בAUTO הוא שם אותו על 35%?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים