עבור לתוכן

אחרי כמעט 4 שנים עם המסך samsung 793df, אני מחפש מסך דק הגודל לא חשוב כי המחשב

Featured Replies

פורסם

מחובר גם לטלויזיה LCD ושם אני רואה סרטים.. אני מחפש מסך טוב ,התחלתי להתעניין במסכים 22 אינטש אבל קראתי תגובות שהפנאל שלו TN לא איכותי כמו המסכים 19 אינטש..

חברה אני מבקש בבקשה המלצה למסך 19 או 22 אין לי מושג מה עדיף רחב או רגיל..

אבל חשוב שיהיה איכותי לא פחות מהsamsung 793df(מסך שמן) שיש לי כיום.

נ.ב

אני חייב להוריד את ההורים שלי מהווריד כבר שנתיים הם רוצים שאני אקנה מכספם מסך דק בגלל שאין לי מקום על השולחן (כדי ללמוד "בטח").

תודה רבה

פורסם
  • מחבר

פליז חייב עזרה עד מחר !

פורסם

אז חבל שהקפצת.

עריכה: הדיון נפתח.

פורסם
  • מחבר

ראיתי בחנות מסכים של 22 אינטש וזה פשוט ענק !!!!!

איך אפשר להתרגל לזה בכלל זה כאילו אתה גולש בטלויזיה שלך ?!

עדין אני מתלבט מאוד בגודל של המסך שאני רוצה לקנות ..

תודה רבה לכולם !!

יניב

פורסם

תקציב? שימושים?

פורסם
  • מחבר

תקציב עד 1500 ..

שימושים בעיקר גלישה ,קצת משחקים וסרטים בכלל לא כי אני מחבר את המחשב לטלויזיה..

השולחן עצמו דיי קטן ככה שהמסך קרוב לפרצוף.

כולם אומרים לי :" קח 22 אינטש זה אותו המחיר כמו של 19"ואני מפחד שהוא לא יתאים לי ..

תודה

פורסם

אני חושב שבמחיר הזה 22" יהיה טוב.

למשחקים זה מצוין, ולגלישה זה לא מזיק, גם אם תרגיש שזה גדול עליך, אתה תתרגל אחרי יום.

יש סיקור באתר על כל מסכי ה22", תוכל לבחור משם את המסך האולטימטיבי בשבילך

פורסם
  • מחבר

ראיתי את ה19 הרחב .. כן ?

ותאמת הוא נראה נמוך כזה אין לו את הגובה שאני רגיל אליו הוא נראה מכווץ..

וה22 אינטש לעומת זאת ענק הוא נראה כמו פעמים המסך CRT שלי (17 אינטש)

השאלה היא איך ה20 אינטש ??

ואולי בעצם הכי כדאי 19 רגיל דק ולא רחב !!??

באופן כללי מה עדיף רחב או לא ?

זהו חברה שאלה אחרונה שלי אז תנו לי בקשה תשובה מספקת לפני הקניה !

תודה רבה

פורסם

אני הפעם אבוא בראש אחר וקצת לומר משהו אחר נגד כל הזרם של ה-22" WIDE למינהם..

בהמלצה מהפורום והיתבוננות במסכים בחנות אחרי מספר חודשים טובים של מחשבה עמוקה איזה מסך אני אקנה הגעתי למסקנה שה-2253/43 הם הממומלצים בשבילי.

הלכתי לחנות, היתבוננתי במסכים והיתלהבתי יותר מה-53 בשל כך שהכמות צבעים שהוא מציג יותר עשירה ורמת הצבע יותר רחבה- הצבע נראה יותר אמין וטוב לעומת ה-43 שתכננתי יותר לקנות בגלל כל הארגונומיקה.

קניתי ת'מסך במחיר מצוין והגעתי הבייתה. הקלקתי ת'מסך לחשמל ולמחשב ואיזה יופי! המסך מדהים, כיילתי אותו קצת כי בהתחלה בהתחלה המסך לא היה משהו ודרש סידור צבעים והתאמה קלילה עם הכרטיס מסך והוינדוס. סידרתי והתצוגה הישפתרה..

עכשיו, אחרי כמה ימים של שימוש יום יומי החלטתי שאני עולה רמה ואני מגדיל ת'רזולוציה לרזולוציה הטבעית של המסך- עד אז עבדתי על רזולוציה של 3:4 הכי גדולה שקיימת (אני לא זוכר ת'רזולוציות טוב אז סלחו לי)

סבבה, הכל טוב ויפה! אומנם האותיות טיפה קטנות ממרחק יותר גדול ממטר וחצי מהמסך וזה קצת בעיה כבר לראות את הכתוב...

אז עדיין לא סיימתי את הטענות שלי לסיפור, מלבד זה גם קיים אפקט השוליים המסורתי במסכים רחבים, בגלישה באינטרנט שאני רגיל מה-CRT הטובה והחמודה שלי לא הייתה בעיית שוליים ריקים ועכשיו ב-LCD זה מרגיז מעט שיש אזור ריק לבן בשוליים ולפעמים זה מחרפן.

אז אפשר לפתור ת'בעיה על ידי שינוי הרזולוציות ליותר קטנות ושלא יהיו על תצוגה רחבה(3:4) אבל אז חבל שקנית ת'מסך הזה, לעומת זאת תמיד יש ת'צד השני שאני אוהב במסך הזה וזה את הדברים הבאים-

שטח עבודה גדול מאוד, כיפי לעריכה של תמונות אם יש לך הרבה כליי עבודה. כל התמונות הרחבות שצילמתי פועלות טוב מאוד על המסך החדש. אופציה לסרטים במקום בטלויזיה. אופציה לשחק משקים ולהיות ממש בתוך המשחק!

זה קצת כמה מדברים לדעתי. אני לא יודע לגמרי מה לומר לך לקחת אבל אני חושב שבחשיבה אחורית אולי הייתי לוקח מסך מרובע, בכל זאת מדי פעם אני מהרהר על מכירה של המסך או להחליף אותו במסך המרובע 19" שיש לנו במחשב המשפחתי או קניה של מסך חדש מתי שהוא או לסבול בשקט עד שהאתרי אינטרנט יעברו לתצוגה רחבה שזה יקח לא מעט זמן (הזכרתי את נענע שהעמוד טקסט שלהם סופר צר וקשה לקרוא את הכתבות שלהם).

קיצר, לך על מה שאתה חושב שתאהב יותר ושמתאים לך יותר- אישית אני ממליץ על מסך מרובע אם אתה מרבה לגלוש כמוני.. :smile1:

תתחדש! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אחלה תגובה שבעולם אני גם מסכים איתך !

פורסם

עכשיו קראתי שוב את הת'רד שלך והבנתי שמחשב גם מחובר לטלויזית LCD בנוסף ל-CRT שהייתה לך. המלצה ממני, קח 19 אינטש' כל שהוא שתאהב ותתחדש. ישנם 19 אינש' עם פאנלים אייכותיים יותר כמו 917P אם אני לא טועה של סאמסונג ועוד חברות מוצלחות.

תבחר את המסך שנראה לך הכי טוב ולך על זה.. :xyxthumbs:

נ.ב-

אם אתה מעוניין לקנות ת'מסך שלי (2253LW) אז הוא למכירה.. :smile1:

פורסם

שילך על ה971P, מסך מעולה עם פאנל מעולה.

אם אפשר אפילו לחרוג עוד קצת אז ללא ספק ה2007FP

פורסם

בשיל מה תגיד לי, הוא גרפיקאי? פשוט ביזבוז.

תלך על ה 1953TR.

פורסם

גם לשימושים "משרדיים" מסך שאינו TN עדיף על TN.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים