עבור לתוכן

צריך המלצות לאוזניות עם חיבור של 3.5 מ"מ

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי נוקיה E65 עם חיבור ייחודי לנוקיה ואני אקנה ב30 שקל מתאם לחיבור של אוזניות של 3.5 מ"מ(יש יותר זול?)

עכשיו אני מחפש אוזניות שאני אוכל לשמוע איתן מוזיקה באיכות מעולה(בלי רעשי רקע של אוטובוס שאני נוסע בו המון)

העדפות:

א. אוזניות לא בתור אוזן

ב. לא תלוי על האוזן

ג. קטנות וקלות

ד. מחיר לא בשמיים(לא משהו ב500, מקס' 150 בשביל משהו באמת טוב)

ה. נוחות

העדפות לא נרשמו לפי מה שאני מעדיף יותר או פחות אלא פשוט כיחידה אחת של העדפות.

תודה מראש,

zinger777.

פורסם
  • מחבר

הקפצה

פורסם

אם הבנתי נכון, אתה מחפש אוזניות קשת קטנות?

תנסה את ה AKG K414P.

אם לא, CREATIVE EP630.

פורסם
  • מחבר

נכון, זה מה שאני מחפש.

יש בעיה אחת, אני לא מבין כל כך בתכונות של האוזניות ז"א, אני ידוע שיש נצילות, טווח תדרים, התנגדות חשמלית, THD אבל אני לא יודע למה כל אחד צריך לשאוף.. אם תוכל להסביר אודה לך.

פורסם

באוזניות בכזו רמה אתה לא צריך לשאוף לכלום חוץ מלאיכות סאונד הטובה ביותר בתמורה למחיר.

וכאן ה K414P מנצחת.

במיוחד עם נגנים ניידים.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה, בקרוב אני אלך לאחת החנויות כדי לשמוע את האוזניות.

עריכה:

אני שומע מוזיקה קלאסית אם זה משנה.

פורסם

מה זה מוזיקה קלאסית? איזה להקות או כלים יש במוזיקה?..

ה-K414 הם בחירה מצוינת רק שהם קצת מדגישות ת'באס ככה שלא בטוח הם יתאימו, ה-EP630 אולי יתאימו יותר אבל הם IE..

אני לא לגמרי מכיר את השוק הפתוח של כל האוזניות הפחות מוכרות ואני מכיר בעיקר את מה שקיים בארץ ובעיקר בבאג ככה שאני לא יכול להמליץ כל כך..

ה-K414K באמת טובות והאטימה שלהם לא רעה בכלל וטובה! הם קטנות וניידות.. בנוגע לקטע של הבאס את תמיד יכול לאזן את זה באיקולייזר ככה שהבאס לא יצא עמוק וחזק מדי ביחד לשאר הכלים והבמה..

פורסם

אם ה K414P לא יתאימו, שיקח K412P.

ובגלל שהוא שומע קלאסית, מה שאין בו כמעט באסים (לא כמו רוק או שחורה לפחות) עדיף שיקח K414 כדי להוציא את הבאס שעוד נשאר החוצה...

פורסם
  • מחבר

א. מוזיקה קלאסית זה מוזיקה מלפני כמה מאות שנים (2-3)

ב. אני אחפש את 2 הדגמים (414 ו412) ואני אשמע דרך שניהם ואני אחליט על מה אני הולך

אם יש עוד המלצות למשהו בסביבת מחירים הזאת של 150+- אני אשמח לשמוע.

תודה בכל מקרה

עריכה:

נזכרתי השאלה שיש לי הודעות של אנשים אחרים:

מה זה אוזניות פתוחות ומה זה אוזניות סגורות, הבדלים, דרך לזהות, עדיפות, תודה שוב!

פורסם

ככה...

אוזיות פתוחות- אוזניות קשת אשר אינם יוצרות אטימת רעשים ובעצם הם "פתוחות והצליל בורח החוצה וצליל נכנס פנימה ולכן- אוזניות פתוחות..

אוזניות סגורות- אוזניות קשת עם אטימת רעשים אשר אוטומות רעשי רקע מבחוץ ובעצם נותנות לצליל של המוזיקה להישאר בשטח האוזן והאוזניה ולא לברוח החוצה. אופציה של אטימת רעשים שגם קיימת באוזניות IN EAR מאפשרת לשומע להחליש את עוצמת השמע ובכך לחסוך בסוללה.

אופציות זיהוי? לרוב לאוזניות סגורות תהיה "טבעת" ספוג/ עור במקום "משקל" אשר נפוץ באוזניות פתוחות.

ה-414 היא אוזניה סגורה אם אתה מתעניין..

עדיפות? רוב האנשים שבאמת משקיעים באוזניות או מבינים ומשקיעים באוזניות יקנו אטומות בגלל שאין בקטגוריה הזו אוזניות לא אטומות וזה הסטנדט. לעומת זאת יש אנשים (רגילים) שיעדיפו לקחת אוזניות פתוחות על פני אוזניות סגורות מפני שהאטימה מפריעה להם ולא נעימה לאוזן והם אוהבים ת'רעשי רקע "שמוסיפים למוזיקה"...

זה היה תקציר על אוזניות ב-60 שניות..

משהו לא ברור או שאתה צריך עזרה אנחנו נשמח לעזור... ;)

פורסם
  • מחבר

מז"א משקל שיש באוזניות הפתוחות?

בכלל מקרה, אני אלך על האוזניות הסגורות כי זה שבעצם מה שאני מחפש..

יש עוד סוגי אוזניות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים