עבור לתוכן

פיתוח עולמי מדהים! מה דעתכם לצרוב 800 מגה על כל מדיה רגילה של 700?

Featured Replies

פורסם

ובכן יש דבר כזה, ואני בדקתי את זה אישית וממליץ לכולם לנסות!

הרעיון מתבסס על סגנון צריבה דומה ל vcd שם כידוע 800 מגה נכנסים בטבעיות כי לקודק יש כבר תיקון שגיאות מובנה.

ובכן הכלי הבא פשוט הופך כל קובץ שתרצו (עדיף קבצים גדולים ועדיף סרטי avi) לפורמט dat וצורב אותם!

סרטי avi ניתנים אפילו לקריאה ישירה ללא המרה חזרה!-ע"י פילטר מיוחד.

שאר הקבצים יש להמיר חזרה לסיומת שלהם,ואזהרה לגביהם:רק בסרטים יש תיקון שגיאות מובנה כלשהו,כל שאם תצרבו קבצים אחרים הדיסק

יהיה רגיש מאד לשריטות!!! אצלי בכל אופן לא היתה שום בעיה ואני מכין באופן קבוע אוספי avi רבים בדיסק אחד של 800 מגה!

יש לקרוא את readme כמובן ואת כל הfaq!!!

asf לדוגמה יש להמיר חזרה לפני ניגון וכו...

עמוד הבית

http://webs.ono.com/usr016/de_xt/mcf.html

שם ניתן להוריד את שלושת הכלים:

תוכנה המכינה את הcue, bin

פילטר לקריאת avi

תוכנה להמרה dat לקובץ המקורי

זה נראה אולי מסובך אך לא כך הוא! שלוש קליקים של העכבר ויצרתי דיסק ראשון(ע"י cdrwin)

פורסם

נשמע טוב!

אם הייתי יודע על הכלי הזה בעבר היו באמת נפתרים לי הרבה בעיות

פורסם

תודה רבה לך, אני ינסה כשיהיה לי כח :)

פורסם

לא רוצה להשמע Party Pooper אבל יש כמה (עשרות?) תוכנות דומות שתפקידן דומה..

ו.. וואו, "פיתוח עולמי מדהים"?

בסדר, גם אני אהבתי את הרעיון.

פורסם

לא רוצה להשמע Party Pooper אבל יש כמה (עשרות?) תוכנות דומות שתפקידן דומה..

ו.. וואו, "פיתוח עולמי מדהים"?

בסדר, גם אני אהבתי את הרעיון.

באמת שאף פעם לא שמעתי על זה. :o

פורסם
  • מחבר

nova

איזה תוכנות קיימות אתה מכיר שמיישמות את הטכנולוגיה הנ"ל? לא מדובר פה על דחיסה ,כיווץ או overburn !!

עולמי אולי לא אבל זה בהחלט מהפכני למשתמש הממוצע! פשוט גיליתי את האתר רק לאחרונה.הם ממשיכים לפתח את זה,ואני למשל כבר

לא מגביל את הdivx ים שלי ל700 מגה כשאני יוצר אותם אלא ל-800 והאיכות עולה מאד. אז מה רע? וזה חינם.

פורסם

nova

איזה תוכנות קיימות אתה מכיר שמיישמות את הטכנולוגיה הנ"ל? לא מדובר פה על דחיסה ,כיווץ או overburn !!

עולמי אולי לא אבל זה בהחלט מהפכני למשתמש הממוצע! פשוט גיליתי את האתר רק לאחרונה.הם ממשיכים לפתח את זה,ואני למשל כבר

לא מגביל את הdivx ים שלי ל700 מגה כשאני יוצר אותם אלא ל-800 והאיכות עולה מאד. אז מה רע? וזה חינם.

זה משפיע על האיכות של הסרט?

פורסם

נראה מושלם. איפה הקאטץ' ?

פורסם

הנה הקאטץ'

WAIT! There's a catch and you should not use whatever is written in this document later on without having read this passage: The tools presented here are for test purposes only. While formats like ogm offer some error resilience there's still an additional level of protection needed. A player needs to know what files it is dealing with. This info is usually stored at the beginning or the end of a file. If you have an unrecoverable error in the middle of the movie you may see a couple of blocks which may annoy you a little but you can still use the disc. However, if the same error occurs in the part of the file where the info needed by the player is stored the file becomes unusable. So this info would have to be stored in a mode1 part of the disc and that's currently not possible. Mode2 also doesn't allow you to have exact filesizes so files are being padded to span a known number of sectors but the real size would have to be stored somewhere and that's currently not implemented. Last but not least for compatibility reasons the mode2 files will have an 8.3 naming convention so if a filename is longer the full name has to be stored somewhere. Obviously, eventually these problems are all going to be resolved but for the time being bear them in mind. Do not use mode2 CDs to store any data that you cannot afford to lose.

נלקח מDOOM9

פורסם
  • מחבר

none

מה שציטטת נכון מאד,אולם לי לא היו עד כה בעיות לא עם קבצים אחרים ולא עם סרטים.

לגבי השאלה

זה משפיע על האיכות של הסרט?

זה משפיע אם אתה עצמך יוצר סרטי divx xvid וכו'.למשל מdvd שיש לך או מהקלטת tv. שם תוכל להורות לקודק

להגביל את הסרט ל-800 מגה, מה שיעלה את ה bitrate כמובן וגם את האיכות.

לא מדובר על איכות סרטים מוכנים או מהרשת. פשוט אפשר לשים יותר כאלה בדיסק אחד.

פורסם

אחלה דבר.

רק שתדע, זה קיים כבר לפחות שנה הטכניקה הזו של צריבה ב Mode2...

קבל עוד מדריך נחמד לנושא -

http://www.divxland.org/eng/mode2cd.htm

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים