עבור לתוכן

|עזרה|שאלות לגבי המארז שלי כולל תמונות,וייעוץ לגבי קירור למחשב.

Featured Replies

פורסם

דבק 3 שניות זה בסדר אבל אם תרצה להסיר את המאוורר אז זה יהיה בעייתי

ואתה לא מחבר את המאוורר החדש לכרטיס מסך.. זה חיבור אחר. אתה מחבר אותו ללוח אם או לחיבור מולקס.

• תגובות 41
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת אחי?? אני לא מחבר את המאוורר לקירור של הכרטיס מסך??...

סתכל אחי על התמונה של המארז שלי איפה יש לי כבר לחבר אותו אם לא עליו?...כדי שהאוויר יגיע על הכרטיס?...

עריכה:

מה שהוא מסביר פה:

Now take your 92 mm fan, spacers and zip ties and get to work. You should force the zip ties through the holes (because they are small, but if you have small and long enough zip ties, this should go easy). Do the same for the fan holes (with the same zip ties) and connect it to the heat sink firmly - two zip ties should suffice. Don't forget to install the spacers - otherwise the fan will have a huge dead spot.

ZIP-הוא מתכוון לאזיקונים?....אם כן הוא לא מתכוון שצריך להדק את האזיקונים עם המאוורר הקירור?...

אחרי זה שהמשכתי לקרוא וראיתי שהוא אומר שצריך לחבר את המאוורר ללוח אם או לספק כוח...שמתי לב שהוא סותר את עצמו...

אז איפה טעיתי מה צריך להדק באזיקונים בחורים?...

פורסם

התכוונתי לחשמל לא אמרתי שאתה לא מחבר את המאוורר לקירור..

ולגבי שאר הדברים אתה לא צריך לפעול לפי מה שהוא אומר

פשוט תקמבן את זה שיתחבר עם האזיקונים

וכן zip ties זה אזיקונים

פורסם
  • מחבר

אה אההה סבבה עכשיו נרגעתי חחחח...סבבה אחי תודה על הכל...

מחר בע"ה נקווה שהכל יעבוד טוב ונעלה לכם תמונות אחרי הקירור החדש =]

פורסם
  • מחבר

חדשות גרועות ביותר!!! הלך לי הכרטיס פייפר!! אני עדיין לא יודע אם הכרטיס נהרס לי או שרק הקירור...בכל אופן אחרי שסיימתי את כל העבודה התקנתי את המאוורר על הקירור....התקנתי את הכרטיס בחזרה למחשב!!ישר כיביתי את המחשב ניתקתי הכל...והתחלתי לקלל את הרגע שהתחלתי להתעסק בזה!! בכל אופן קמתי היום בבוקר קצת רגוע יותר...פחדתי לנסות ולהתקין שוב את הכרטיס שמה אני יהרוס לי את כל המחשב בטעות....אז עשיתי את הדבר הפשוט ביותר חחח

קניתי כרטיס חדש.............דעתכם עליו?...

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4290

קיצר אני לא מתעסק יותר בשטויות האלו סעמק!! ה-8800 שהיה לי בזמנו עלה 1700 שקל!!! קולטים!? כל זה בשנייה הלך לפח!

יאללה שבת שלום .....

פורסם

מה???? לא הבנתי מה קרה לו בידיוק..

מסקנה: אם לא יודעים, לא נוגעים.

פורסם
  • מחבר

אחי עשיתי הכל אחד לאחד איך שהסברתי לי פה...ברגע שהדלקתי תמחשב ישר המחשב התחיל לצפצפץ!! לא חיכיתי יותר משנייה וישר כיביתי אותו...

עכשיו אני מקווה רק שלא הייתי פזיז מידי בקניית הכרטיס מסך...מקווה שהוא טוב...

חרם על ה-8800 באמת חרם...אני יעלה תמונות ממה שעשיתי ותראה...כשאני יקבל את הכרטיס החדש....עכשיו אני משתמש בנייד של אחותי...

פורסם

אם יש צפצופים אתה צריך לבדוק בחוברת של הלוח שלך מה הם אומרים. זה משתנה בין לוח ללוח, אבל סביר להניח שאם התעסקת עם הכרטיס מסך אז זה בגללו (למרות שתמיד אפשרי דברים אחרים אז שווה לבדוק). בסה"כ אין שום סיבה לקנות כרטיס מסך חדש ואני חושב שעשית טעות חמורה מאוד שקנית אותו. אבל מאחר ושקנית אותו כבר, חבל על המילים שלי, אני פשוט מציע שתנסה שוב להפעיל את המחשב עם הכרטיס הקודם ותגיד לי איזה צפצופים אתה שומע ואני אתן לך כל מיני הצעות לפיתרון בעיות. אני או פורום תמיכה טכנית.

חבל, באמת חבל..

פורסם

מה???? לא הבנתי מה קרה לו בידיוק..

מסקנה: אם לא יודעים, לא נוגעים.

מסקנה: אם אתה רואה שהוא לא יודע, אתה אמור להפעיל שיקול דעת ולא להמליץ לו לעשות דברים כאלה. תראה כמה כסף הוא בזבז לחינם :bash:

פורסם

שב בשקט אתה הוא ביקש מידע אני נתתי לו את המידע..

והוא בזבז את הכסף לא אני אמרתי לו את זה.

פורסם

אויי שתהיו לי בריאים, אחד מסביר למישהו שלא מבין בגרוש (בלי להעליב) וגם לא מסתדר כל כך עם אנגלית ובכלל, לא מבין טכני דברים (שוב בלי להעליב.).

** אל תעלב, לא אמרתי בכדי לפגוע, אני כאן בכדי לעזור.

1) למה בכלל התחלת עם כל זה בהתחלה? אני מבין את העניין, כל נושאי הקירור והמעלות המסכנות האלו, דופקות לילדים ואנשים את השכל. מדוע? הרי אם NVIDIA חברה ענקית שחררה כזה כרטיס, אתה יודע EREZ44 איזה בקרת איכות ובדיקות מאמץ הם עוברים? הכרטיסים האלו לפניי ששוחררו הם נבדקו עשרות פעמים, הכרטיסים הללו עבדו במשך ימים!!! ימים!!! שלמים במאמץ מלא מלא תחת טמפ' גבוהות במיוחד הרבה יותר ממארז לא מאורר, אז למה, למה לעושת חיים קשים ולהחליף יקרורים ולבזבז מאות שקלים סתם? לא חשבת שאם NVIDIA כזאת חברה עם תקציב של מליונים ופיתוחים וכו' וכו' וכו', משחררת כרטיס, אתהמ ודאג מזה שאולי חם לו מדי ב 82-83 מעלות? נו באמת הכרטיס הזה רק יתחיל לחשוב לכבות את עצמו החל מ- 100 לפחות. לפחות. אז למה? :s07::kopfpatsch:

כי אני מבין שכשאר קוריאם על פריקים של טמפ' וחושבים שאם הם הורידו מ 60 ל 53 וחצימ עלות אז הכרטיס שלהם ייתן יותר ביצועים ב CRYSIS זה בסדר אני מבין.

2) בקשר לבדיל ש NIKE כתב עליו, אתה ידוע באיזו טמפ' הבדיל נמס? אתהמ ודע לזה שהחום של הכרטיס אפילו לא ידגדג את הבדיל? אבל לא משנה רק רציתי להזכיר לא לפלוט שטויות אם אפשר.

*******3) בקשר לבעיה, אולי אני מבין מה קרה עם הצפצופים. הורדת את הכרטיס שלך על מנת לבצע את הפעולות נכון? עכשיו לכרטיס שלך ישנו חיבור מתח חשמל אליו בקובייה שחורה קטנה נכון? שאלייה היה מחובר כבל מתח? אולי הוא מנותק?

תבדוק האם ישנו כבל חשמל מחבור ישירות לכרטיס? כי אם אין, זה מקור הצפצופים העזים, מכיוון שעל גבי הכרטיס, יש צפצפה חזקה מאוד, שמיועדת לצפצף כאשר אין חיבור מתח לכרטיס, ואולי זאת הסיבה גם כן שלא עולה וזה למה נבהלת מהצפצופים החזקים. תחבר שוב את הכרטיס, תחפש חיבור מתח של 6 פינים אם אני לא טועה ותחבר ישירות לכרטיס מסך שלך לאותה קובייה שתזהה אותה ללא כל בעיה, תפעיל את המחשב כרגיל ובדוק האם הכל עובד וללא צפצופים שונים.

מכיוון שאנני מאמין כי בגלל שהחלפת מאורר והסרת את הכרטיס שלך פתאום נדפק לך הכרטיס, לא פגעת בו פיזית. וגם אם נמחרה משחה על המעבד של הכרטסי וכו', זה בסדר, הכל אטום שם והמשחה לא מוליכה כמעט.

4) ל NIKE שוב, צריך למרוח משחה על בסיס הקירור עצמו ולמה? מכיוון שלקירורים פשוטים ולא יקרים כל כך, ישנם חיצים קטנים, עכשיו מה עושים? מורחים משחה, מחכים קצת שהיא תכנס לשם, ואחרי יזה מנקים עם נייר טואל יבש, מה שזה עושה, זה משאיר מריחה וסימני שפשופים על הגוף הבסיס שנוגע במעבד, ומה שזה עושה זה פשוט, ממלא את החריצים ומגדיל את שטח הפנים והמגע על המעבד, זה טוב לעשות את זה כאשר ישנם חריצים על הבסיס.

5) EREZ44 מהנדסים בעלי כמות תארים שלי ולך לא יהיו אף פעם תכננו הכל בקפידה, אל תבהל ואל תרדוף אחריי המעלות הבודדות לקירור, אם זה עבד עד היום ולא שמת לב עד שהתחלת להתעניין בקירורים, זה מעולה, אין צורך "לשדרג" את זה אם אין שום בעיה, והאובר קלוק, מציע לך לא להתחיל אפילו, לא ברמת הידע שלך (שוב בלי להעליב).

5) לא צריך להבהל, חומרת המחשבים היום מאוד בטוחה תאמת, אין כזה דבר ש "נשרף" לךהכרטיס סתם כך, גם את תוריד את הקירור תשאיר את הליבה לבד, היא תתכבה או תוריד את מהירויות העבודה שלה, או תתכבה לגמריי והכרטיס עצמו יתכבה או יכבה את המחשב כנ"ל המעבד יעשה את אותו הדבר וכו', כל זה על מנת להבטיח שום פגיעה ברכיבים, אז ככה שיאן מה לדאוג, אם משהו לא עובד, מנסים גישה וכיוון אחר ומנסים לתקן, סתם קנית כרטיס חדש באלף שקל באמת, קודם תנסהל פתור לפי איך שהסברתי לך, לאחר מכן תעשה כך:

6) תפרק את הקירור ותנסה לנקות בליבה ומסביבה או שתבדוק האם לא נמרחה משחה על הכרטיס עצמו וכו', דבר אשר עלול לגרום לקצרים אם בכלל לא בטוח, אבל שווה בדיקה.

7) EREZ44 בקשה קטנה, תתחיל לכתוב כמו בן אדם אנא ממך!!!. בעולם קיימים סימני פיסוק ולא שלושה נקודות ... אתה יודע קיים גם הפסיק , נקודה וכן הלאה.

במקום לכתוב משפט כמו: תשמע...... אני לא מבין....... כי ברגע שהורדתי ....... את הכרטיס.........אתה מבין...... א כן אחי..... אחי...... אחי...... משחה .....

אפשר לנסות ולכתוב משפט כמו זה: לאחר שהורדתי את הקירור, ראיתי שהמשחה התייבשה לגמריי. "משפט חדש" אחריי שניקיתי את המשחה הישנה, עשיית את הדברים הבאים: בלה בלה בלה בלה. הבנת.

תפסיק עם האחי הזה, אל תהיה ערס בחייך. דבר בשפה יפה. אחי. :xyxthumbs:

**** דבר הכי אחרון, קח הכל בקלות. :hi::yelclap::xyxthumbs:;)

פורסם

4) ל NIKE שוב, צריך למרוח משחה על בסיס הקירור עצמו ולמה? מכיוון שלקירורים פשוטים ולא יקרים כל כך, ישנם חיצים קטנים, עכשיו מה עושים? מורחים משחה, מחכים קצת שהיא תכנס לשם, ואחרי יזה מנקים עם נייר טואל יבש, מה שזה עושה, זה משאיר מריחה וסימני שפשופים על הגוף הבסיס שנוגע במעבד, ומה שזה עושה זה פשוט, ממלא את החריצים ומגדיל את שטח הפנים והמגע על המעבד, זה טוב לעשות את זה כאשר ישנם חריצים על הבסיס.

מנסיון עם המון קירורים זה לא חובה וזה לא משפיע על הטמפ'..

כי בין כה וכה המשחה מגיעה גם אל הקירור לאחר שמהדקים את הקירור כלפי המעבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים