עבור לתוכן

עבור מחשב לא למשחקים - q6600 או e8400 ?

Featured Replies

פורסם

מחשב עבור חבר.

מיועד לשנים רבות, לא למשחקים, לעבודה משרדית+אינטרנט+hd+שהויסטה ירוץ כמה שיותר מהר...

q6600 או e8400 ?

המעבד יחובר ל arctic cooling extreme כך שפליטת החום לא כ"כ חשובה...

פורסם

לשימושים משרדיים שניהם הגזמה... :screwy: אפילו Athlon X2 4200+ יספיק

פורסם
  • מחבר

יש מצב. אבל הבן אדם לא בא לחסוך כל גרוש, וזה מחשב ל10 (!) שנים לפחות.

המחשב הנוכחי שלו מלפני יותר מ 10 שנים.

פורסם

למה כמה התקציב שלו? אם למעלה מ-3000 ש"ח, אז עדיף שייקח מחשב ב-1500 ש"ח, ועוד כמה שנים יחליף אותו במחשב ב-1500 ש"ח...

פורסם

אבי שים שם לב שהוא רוצה לראות HD

ופגשתי מישהו 4850*2 שהמחשב ממש מתאמץ בניגון HD

לכן לך על Q6600 בגלל שיותר ויותר תוכנות תומכות בריבוי ליבות , וזה העתיד .

פורסם

כל כרטיס מסך בסיסי יכול לנגן HD, דוגמת מחשבי HTPC שבהם AMD הם בגדר המומלץ. אפילו 9500GT יספיק בשביל זה

פורסם

הרבה תלוי במעבד , בניגון HD .

ובגלל המלצות כאלה קונים איזה AMD נחות , HD תצליח לנגן אבל המעבד יהיה על 80 % מאמץ . :silly:

בבקשה

http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=64447&start=0

אני מריץ שני סרטים ב HD מקודדים ל X264 במקביל שכל אחד מהם 720P - סרט אחד רץ במדיה פלייר והשני רץ בBSPLAYER. עם מעבד 3800X2 ויש לי משהו באיזור ה 50% ניצול מעבד.

אז נראה לי ש E8400 ו Q6600 זה מעל ומעבר לכל הגיון למה שבן אדם צריך לשימוש משרדי , אינטנרט וסרטים ב FULL-HD אפילו.

ולקנות מחשב ל 10 שנים קדימה זה טיפשות - לא חשוב איך מסובבים את זה , זה פשוט לא טוב מבחינת ביצועים ולא כדאי מבחינה כלכלית.

פורסם

בסדר אז שיקנה E7200 למה להגיע ל 50 % מאמץ ?

ועוד משהו ש Q6600 עולה 800 ש"ח אני לא רואה את זה כבזבוז אדיר .

כל הדיבורים האלה שזה טפשות לקנות מחשב לטווח ארוך , מדברים על אחד שקונה מעבד\כרטיס מסך ב 3000 ש"ח או משהו כזה .

פורסם

ולמה לבזבז כסף על דברים שהוא לא צריך?! :bash:

פורסם

שייקח הכי זול הכל יספיק לו, אתם לא מבינים שסרטי HD בכלל לא כבדים כלכך... אם הצ'יפסט בלוח אם מחובר תקין והזכרון עובד נורמלי לא אמורות להיות תקיעות, המעבד לא כלכך משנה בתמונה. לקנות מחשב חזק בשביל העתיד זה טיפשי כי זה לא משנה כלכך כי בעתיד גם המחשב הכי חזק היום לא יספיק (בעוד 10 שנים).

שייקח משהו הכי זול עם הרדיסק 500 גיגה בערך והוא יהיה מבסוט. (או 2 הרדיסקים על RAID 0 בשביל מהירות).

בכל מקרה זה טיפשי לקנות חומרה יקרה.

דרך אגב כל כרטיס מסך אפילו הכי זול יכול להריץ את סרטי הHD בלי בעיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים