עבור לתוכן

וויסטה וממשק ה Aero

Featured Replies

פורסם

למיטב הבנתי, וויסטה אמורה לכבות את הממשק התלת מימדי כשהיא מזהה משחק פועל (או כל אפליקציה תית מימדית אחרת), וויסטה שלי משום מה לא עושה את זה. צריך להפעיל את זה או משו? כי קיבולת הזכרון שלי גם ככה מלאה בגלל הוויסטה, ועוד אני מעיל משחק... כמעט אפשר לבכות

פורסם

אצלי מכבה, וזה היה בדיפולט,

אני מצטרף לשאלה רק בכיוון ההפוך - איך אני יכול להגדיר שהממשק יישאר על AERO גם כשאני מפעיל תוכניות מסויימות?

פורסם

ככה מבטלים לבד בקליק ימין PROPERTIES .

לא שמעתי על אוטומט.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אצלי בדיפולט לא מכבה, ואני מגיע לקיבולת זכרון כמעט מלאה עם וויסטה ו flatout פועלים, וכשאני עושה ALT+TAB למשחק - אני מגלה להפתעתי שהממשק התלת מימדי בעודו בחיים.

פורסם

^^^ יכול להיות שכשאתה עושה Alt - Tab אז באותו הרגע הוא מחזיר את הממשק... :nixweiss:

פורסם

אין יתרון לכיבוי הממשק בזמן משחק.

כשנכנסים למשחק הממשק אינו פעיל ולא לוקח משאבים. מה שכן, אם נגמר לכם הזכרון במחשב אז חלונות תעביר את כל היישומים הלא פעילים לדיסק הקשיח ואז כשתצאו מהמשחק תצטרכו לחכות כמה שניות עד שהממשק יהיה פעיל.

פורסם
  • מחבר

אין מצב שזה לא לוקח משאבים בזמן המשחק, כי כשאני עושה ALT+TAB זה יוצא תוך שנייה, ואני ישר רואה את ממשך ה AERO, והממשק הזה לוקח נתח זכרון ממש גדול... אני למשל, ניסיתי לכבות אותו, והתפנו לי כמעט בערך 300 מגה זכרון.

פורסם

אז המשחק לא צריך את הזכרון הזה ולא חסר לך זכרון.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי מה ניסית להגיד

פורסם

אם חלונות לא מפנה את אירו מהזכרון זה אומר שאין בכך צורך.

כלומר יש לך מספיק זכרון פנוי ואין צורך לפנות את זה.

אז אין פה בכלל בעיה.

פורסם
  • מחבר

אהה... עכשיו הבנתי... יכול מאוד להיות

עכשיו אני מתקין סופרים קומנדר, נראה מה יש לוויסטה להגיד על זה

פורסם

אז למה כשאני מפעיל לפעמים סרטים מסויימים הממשק נופל?

פורסם

התוכנת סרטים שלך או הקודקים שבה היא משתמשת לא תומכים בויסטה.

המערכת הפעלה מבטלת את אירו בגלל בעיית התאימות.

תעדכן לגרסה הכי חדשה.

פורסם

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים