עבור לתוכן

OC על מעבד E2180 בעיות חום מוזרות

Featured Replies

פורסם

אזז ככה כמו שאתם רואים בחתימה תמערכת שלי, יש לי E2180 והוא נחשב למעבד קר יחסית הוא עובד לי כרגע על 2.0GHZ ועל מתח של 1.325 סטוק טמפרטורות מנוחה-35 מעלות, מאמץ 40 מעלות וכשאר אני מעלה תמהירות ל3.0GHZ מתח ל1.575 הטמפרטורות במנוחה 40 מעלות, במאמץ 50 עד 55 מעלות זה בסדר ? כשאני נוגע בגוף קירור הוא קר מאשר חם ואני לא מבין כלום, בנוסף החדר שלי חם בטירוף והמארז של המחשב פתוח מי שני הצדדים וניראה לי שהחיישנים של המעבד מזייפים יכול להיות מצב כזה ?

ועוד שאלה יש לי GF9600GT שעובד על טמפרטורה של 50 מעלות במנוחה ו65 מעלות במאמץ מלא זה טמפרטורה טובה או גרועה ? השאלה פו האם אני יכול להרשות לעצמי OC במעלות כאלו או שלא כדי לנסות ? כי אחרי שהעלתי לתדרים הבאים 700-2000-1750 הכרטיס פשוט סירב לעבוד והיה לי רק מסך שחור

פורסם

אחי ! אתה מטורף מה מתח 1.5 ! !#@$@#!%

אתה צריך להעלות מתח כל פעם קצת רק שהמעבד לא יציב אם אתה עושה OC נגיד ל2.5 באותו מתח והמעבד לא קורס אחרי בדיקות אז אין מה להעלות אבל אם הוא קורס אז צריך להעלות כל פעם טיפה ...

פורסם

הבחור שמעלי צודק דפקת פה הגזמה במתח! בשביל 3.6 שמתי כזה מתח ויש לי מרובע ליבות.

המתח הרצוי למעבד הזה זה מקסימום 1.5 מעבר לזה זה כבר התחום המסוכן ובמיוחד לעבודה קבועה.

אתה בטוח שהמעבד לך צורך בסטוק 1.325? כי זה נראה לי קצת גבוה לדעתי או שאתה לא יודע כמה הוא לוקח ואתה רואה כמה המינמום שנותן הלוח וזה מה שמטעה אותך או שנפלת על מעבד לא הכי מוצלח.

פורסם

יש לך מזל שיש לך לוח טוב לאוברקלוק ולא DS3L

פורסם

יש לי E2160 שלוקח 1.325 בסטוק. זה בסדר.

אבל מעל 1.5 זה ממש לא בסדר...

פורסם
  • מחבר

נפלתי על מעבד נורא חם. ככה ניראה לי ביגלל שאחרי שהעלתי אותו ל2.67GHZ והכנסתי מתח 1.450 כי בסטוק הוא לא נתן לי לעלות מעבר ל2.4GHZ , ואחרי בדיקות מאמץ בOCCT המעבד נפל אחרי דקה וחצי וגם כן גיליתי שהחיישנים שלי מזייפים בכימעט 20 מעלות פחות מי מה שבאמת קורה שהם , וכאן אני תקוע או שיש לי חרה של מעבד או שיש לי חרה של לוח או שיש לי חרה קירור או שכל התשובות נכונות :s07: אני ממש לא יודע מה לעשות אולי עידכון באיוס יכול לעזור ?

ולא עניתם לי על השאלה בקשר לGF9600GT האם הטמפרטורות שלי בסדר מי 48-50 מעלות במנוחה ועד ל60-65 מעלות במאמץ האם זה בסדר ? והאם עם מעלות כאלו אני יכול לעלות תדרים ?

פורסם

אני לא אתפלא אם דפקת את המעבד עם כל הניסיונות שלך.. איך הגעת למתח שהוא מעל ל1.5?

תשמע אם אתה לא יודע לעשות OC פשוט אל תעשה.. חבל על הכסף שהשקעת על המחשב

ולא שצריך להיות מבין גדול כדי לעשות OC... אבל נראה שאפילו מדריכים לא קראת..

פורסם

עם כל הכבוד- פה אוהבים להגזים. איכשהו חושבים שכל מעבד יכול להכפיל את מהירות השעון שלו.

לפעמים קורה שיש מעבדים שלא מגיעים לתדרים גבוהים.

חצי מהאנשים פה עם OC "יציב" ואחרי זה בימי שרב כולם מתלוננים שהמחשב שלהם קורס.

פורסם

לגבי המעבד כנראה נפלת על מעבד חם אז תעשה אובר קטן אם באמת חשוב לך האובר.

לגבי הכרטיס מסך שלך כנראה הקירור לא יעיל כלכך (וזה יכול להיות מכל סיבה שהיא, חוסר סירקולציה במארז או צורך בריענון משחה , ניקיון וכו' לא משנה מה) ולכן הכרטיס שלך לא עומד באובר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים