עבור לתוכן

התרשמות ממסך 2243BW לאחר קנייה

Featured Replies

פורסם

קודם כל אני רוצה להגיד שאני לא מומחה או משהו בסגנון

סתם מביא את חוות הדעת שלי לאחר הקנייה

אז ככה קודם כל העיצוב של המסך הוא מאוד יפה לטעמי , הפאנל בצבע שחור כך גם החלק התחתון של התושבת והחלק העליון שלה בצבע אפור

חיבורי המסך הם משני צידי המסך , לא נתקלתי ביותר מדיי בעיות איתם , DVI ו VGA , סטנדרטי לגמרי

הכפתורים של השליטה הם לא נוחות יחסית , הם לא כפתורי לחיצה ולא כפתורי מגע , משהו באמצע , כלומר יש את המקום שבו יש את ה"כפתורים" אבל אין בליטות או משהו בסגנון פשוט מוטמע האותיות , ושמה אתה אמור לגעת בצורה שהיא בין לחיצה לנגיעה , לא מצאתי את זה נוח במיוחד אבל מתפשרים לאור העובדה שאפשר לגשת אל תכונות המסך דרך המחשב לאחר התקנת התוכנות הנלוות

הרכבת המסך הייתה לי שם בעייה אחת , ההוראות לא חד משמעית ברורות , לקח לי קצת זמן להבין איך לנעול את המסך בתושבת ע"י הבורג , הרי אתה מכניס את המסך לתושבת , והוא עדיין לא נעול , ולפי ההדרכה של החוברת , היה מצוייר שם לסובב את החלק העגול של התושבת , כביכול כדי לגרום לנעילת המסך , אבל זה לא עבד עד שהבנתי שאני פשוט ינסה לסובב את הבורג שבתחתית התושבת העגולה מאחור , וזה עבד

יש לציין שאני עדיין לא יודע מה סיבוב התושבת תורם , אשמח להארות בנושא

ערכת המסך היא ערכת נורמלית לחלוטין , מספקים כל מה שצריך אבל לא יותר מזה, DVI , VGA , חשמל , הוראות+דיסק התקנה , יש לציין שראיתי בחיוב את העובדה שבכבלים של חיבור המסך למחשב יש בפינים כזה מן פלסיק שמגן על הפינים , אני מאמין שזה סטנדרטי אבל במסך הקודם שקניתי לא ראיתי את זה , ככה לפחות זכור לי

עכשיו בנוגע לחלק כנראה הכי חשוב במסך איך הוא נראה , קודם כל אין לי שום פיקסלים שרופים למיטב הבחנתי וגם לא זליגות אור , תודה

גם לא שום מריחות , צבעים לפי הבחנתי מאוד חדים , אך מאוד מטריד אותי זאת הבהירות של המסך, המסך פשוט קורן מבהירות אפילו שאני עכשיו על 20 בהירות

ואני בחדר טיפה מואר מבחוץ , קצת התאכזבתי מנושא הבהירות.

לגבי הארגונומיה

המסך עצמו ניתן להסתובבות 90 מעלות לצד אחד ו180 לצד האחר , למצב הPIVOT , כמו"כ יש אפשרות להגביה ולהנמיך את המסך בתושבת שלו , אפשרות מאוד טובה , רק לא ברור לי עדיין במה בדיוק להשתמש במצב ה PIVOT

אם יש בדיקות נוספות שאתם רוצים שאני יבצע תגידו לי אני ישמח לעשות זאת

מקווה שעזרתי לכם להגיע להחלטה לאחר הקריאה

פורסם

האם יש לו מצב 4:3?

כלומר שהתמונה לא תימתח על כל פני השטח (ותתעוות) אלא שיהיו פסים שחורים בצדדים.

זה טוב אם רוצים לשחק ברזולוציה 1024x768 או 1280x1024

פורסם

בדיוק המסך תצריך להגיע אליי השבוע שבוע הבא

פורסם

קודם כל אני רוצה להגיד שאני לא מומחה או משהו בסגנון

סתם מביא את חוות הדעת שלי לאחר הקנייה

אז ככה קודם כל העיצוב של המסך הוא מאוד יפה לטעמי , הפאנל בצבע שחור כך גם החלק התחתון של התושבת והחלק העליון שלה בצבע אפור

חיבורי המסך הם משני צידי המסך , לא נתקלתי ביותר מדיי בעיות איתם , DVI ו VGA , סטנדרטי לגמרי

הכפתורים של השליטה הם לא נוחות יחסית , הם לא כפתורי לחיצה ולא כפתורי מגע , משהו באמצע , כלומר יש את המקום שבו יש את ה"כפתורים" אבל אין בליטות או משהו בסגנון פשוט מוטמע האותיות , ושמה אתה אמור לגעת בצורה שהיא בין לחיצה לנגיעה , לא מצאתי את זה נוח במיוחד אבל מתפשרים לאור העובדה שאפשר לגשת אל תכונות המסך דרך המחשב לאחר התקנת התוכנות הנלוות

הרכבת המסך הייתה לי שם בעייה אחת , ההוראות לא חד משמעית ברורות , לקח לי קצת זמן להבין איך לנעול את המסך בתושבת ע"י הבורג , הרי אתה מכניס את המסך לתושבת , והוא עדיין לא נעול , ולפי ההדרכה של החוברת , היה מצוייר שם לסובב את החלק העגול של התושבת , כביכול כדי לגרום לנעילת המסך , אבל זה לא עבד עד שהבנתי שאני פשוט ינסה לסובב את הבורג שבתחתית התושבת העגולה מאחור , וזה עבד

יש לציין שאני עדיין לא יודע מה סיבוב התושבת תורם , אשמח להארות בנושא

ערכת המסך היא ערכת נורמלית לחלוטין , מספקים כל מה שצריך אבל לא יותר מזה, DVI , VGA , חשמל , הוראות+דיסק התקנה , יש לציין שראיתי בחיוב את העובדה שבכבלים של חיבור המסך למחשב יש בפינים כזה מן פלסיק שמגן על הפינים , אני מאמין שזה סטנדרטי אבל במסך הקודם שקניתי לא ראיתי את זה , ככה לפחות זכור לי

עכשיו בנוגע לחלק כנראה הכי חשוב במסך איך הוא נראה , קודם כל אין לי שום פיקסלים שרופים למיטב הבחנתי וגם לא זליגות אור , תודה

גם לא שום מריחות , צבעים לפי הבחנתי מאוד חדים , אך מאוד מטריד אותי זאת הבהירות של המסך, המסך פשוט קורן מבהירות אפילו שאני עכשיו על 20 בהירות

ואני בחדר טיפה מואר מבחוץ , קצת התאכזבתי מנושא הבהירות.

לגבי הארגונומיה

המסך עצמו ניתן להסתובבות 90 מעלות לצד אחד ו180 לצד האחר , למצב הPIVOT , כמו"כ יש אפשרות להגביה ולהנמיך את המסך בתושבת שלו , אפשרות מאוד טובה , רק לא ברור לי עדיין במה בדיוק להשתמש במצב ה PIVOT

אם יש בדיקות נוספות שאתם רוצים שאני יבצע תגידו לי אני ישמח לעשות זאת

מקווה שעזרתי לכם להגיע להחלטה לאחר הקריאה

תשים DYNAMIC CONTRASTיש לנו אותו מסך קניתי אותו שבוע שעבר :D מנסיון זה משפר את איכות הצפייה וההקרנה של הבהירות תרד.

תנסה להשתמש בפיווט בHWZ אני תמיד ככה מאוד נוח :)

חבל מאוד שלכפתורים אין תאורה כי קשה לראות אותם בחושך :bash:

פורסם
  • מחבר

תרד???

הבהירות וההקרנה שלה רק עלו , המסך פשוט היה קורן מבהירות

העיניים שלי רק כאבו לאחר 3 שניות

החזרתי ל מצב TEXT

אבל עדיין יש בהירות גבוהה

פורסם

לפותח הדיון: תודה רבה על הביקורת שלך למסך היא מאד עזרה לי !!

רציתי לדעת אם ה2243BW טוב יותר מה226BW ??

פורסם

תרד???

הבהירות וההקרנה שלה רק עלו , המסך פשוט היה קורן מבהירות

העיניים שלי רק כאבו לאחר 3 שניות

החזרתי ל מצב TEXT

אבל עדיין יש בהירות גבוהה

אז אני לא יודע אצלי זה עובד מצויין :S

פורסם

סליחה איפה אני מוצא

dynamic contrast

פורסם

סליחה איפה אני מוצא

dynamic contrast

כנס לתפריט לחץ על Magicbright וזה שם.

פורסם
  • מחבר

MASTELA

תגיד איך אתה יושב מול המסך?

אני כשהראש שלי מול ה SAMSUNG שבאמצע , ובמרחק של יד מהמסך , ובגובה סטנדרטי של המסך

פורסם

Dynamic contrast

נראה לי באמת עזר

רק חבל כשהתמונה ככה

המצב הזה עושה עוד יותר ככה

פורסם

בתור אחד שקנה היום את המסך הזה אני די מאוכזב.

הCRT שלי שהיה בשימוש 8 שנים, וכבר כהה, הציג צבעים שה2243 יכול רק לחלום עליהם.

התעסקתי שעות עם הכיול והגעתי למשהו סביר.

למישהו יש טיפים איך לכייל אותו טוב בלי ציוד מקצועי?

לא מצאתי דרך לגרום לצבעים להיות יותר "חיים" ולא משנה מה הם נראים לי קצת דהויים.

הבהירות של המסך, כמו שכתב הבחור לפני, מכאיבה ממש לעיניים, וזה ממש פשרה בין צבעים יותר נורמליים לבין כאבי עיניים...

דבר שני, אני לא יודע אם ככה זה כל TN, אבל זווית הצפיה היחידה היא מול המסך, במאונך ב90 מעלות. מעלה אחת פחות וכבר הצבים מתחילים להשתנות.

אבל שוב, אולי אני לא רגיל ל TN

אגב, התוכה magic tune שמגיעה עם המסך מאוד מקלה על החיים כי היא מכוונת את ההגדרות "חומרה" של המסך וחוסכת שימוש בכפתורים הזועתיים להחריד בתחתית המסך.

עוד הגדרה שהופעת את השימוש במסך הזה יותר נסבלת היא SHARPNESS, הורדתי ל 40 והמסך הרבה יותר נעים לעין, הכל יותר רך.

פורסם
  • מחבר

המסך פשוט בהיר בטרוף

אני ניסיתי לשחק עם הBRIGHTNESS ו ה CONTRAST , לא נראה לי שהגעתי למצב אופטמלי

כרגע זה נמצא על 25 ו 22

הצבעים נמצאים כולם על 50

magic color = off

gamma = option 1

color tune=cool

sharpness=60

כל השאר לא נגעתי

למי שהצליח להגיע להגדרות אופימליות מצויינות

בבקשה שישתף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים