פורסם 2003 ביוני 822 שנים שלום לחברי הפורום אני מחפש רמקולים חזקים ואגרסיבים שתחברו לרסיבר, איכות חשובה (ואני יודע מה זה איכות) אבל אני צריך משהו עם עוצמה בעל באס לא גבוה ומיד וטרבל גבוהים מחיר : עד 3000 ש"ח בתודה רבה INFERNO
פורסם 2003 ביוני 922 שנים מה דעתך על הTANNOY דגם MX4-M: פירוט: טווח תדרים: 31Hz~20kHz. נצילות : 91Db. עכבה נומינלית: 8 ohms. הספק הגברה מומלץ: RMS 10-120W עמידה בהספק רציף של RMS 180W מחירם: 2990 (אולי פחות).
פורסם 2003 ביוני 922 שנים שלום לחברי הפורום אני מחפש רמקולים חזקים ואגרסיבים שתחברו לרסיבר, איכות חשובה (ואני יודע מה זה איכות) אבל אני צריך משהו עם עוצמה בעל באס לא גבוה ומיד וטרבל גבוהים מחיר : עד 3000 ש"ח בתודה רבה INFERNOמה זאת אומרת אתה יודע מה זה איכות?ההגדרות שלך כלל לא נכונות! מזה מיד וטרבל גבוהים ובאס לא גבוה?חוץ מזה שהתרשמות מרמקול היא דבר סוביקטיבי...לגבי הצעות לרמקולים: נסה מוניטורים של חברת Triangle הצרפתית מדגם Titus. רמקול מדפי ייתן תמורה טובה יותר מרצפתי בסכום שלך.עולים קצת פחות מ3,000 ש"ח ואמורים להישמע מדהים למחירם... יש הטוענים כי אלו הרמקולים המדפיים הטובים ביותר בארץ עד 10,000 ש"ח!! (לא, לא שמעתי אותם; אם הייתי שומע אותם הייתי נותן חוות דעת. באתר של Triangle תמצא מידע מדויק לגבי היבואן הישראלי)
פורסם 2003 ביוני 922 שנים אלך עם Fkloster בקטע הזה.שמעתי גם כן רק דברים מעולים על הטיטוס האלה והם אמורים להיות ממש מדהימים.
פורסם 2003 ביוני 922 שנים מחבר סבבה תודה רבה למישהו יש פה את הטלפון של ה היבואן של החברה הצרפתית ?(ובקשר לאיכות דיברתי על זה שלא תמליצו לי בטעות על פירלס ודומיו)
פורסם 2003 ביוני 922 שנים מה דעתך על הTANNOY דגם MX4-M: פירוט: טווח תדרים: 31Hz~20kHz. נצילות : 91Db. עכבה נומינלית: 8 ohms. הספק הגברה מומלץ: RMS 10-120W עמידה בהספק רציף של RMS 180W מחירם: 2990 (אולי פחות). אתה קורא לטאנוי רמקול אגרסיבי ? זה אחד הרמקולים היותר עדינים שאני מכיר... בכל אופן תנסה לשמוע MONITOR AUDIO (חברה אנגלית), דגם -BRONZE-4, אמנם חא יצא לי לבדוק אותו עם מוזיקה אגרסיבית אבל לטעמי הוא שווה בדיקה, ניתו למצוא אותו כאן- http://www.monitoraudiousa.com/products/bronze/bronzeb4.html מחירו כ-3500 , דבר עם המוכר תראה עם אפשר לרדת במחיר. ד"א אמנון סאונד מייביאים אותם.
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים אתה קורא לטאנוי רמקול אגרסיבי ?זה אחד הרמקולים היותר עדינים שאני מכיר...בכל אופן תנסה לשמוע MONITOR AUDIO (חברה אנגלית), דגם -BRONZE-4, אמנם חא יצא לי לבדוק אותועם מוזיקה אגרסיבית אבל לטעמי הוא שווה בדיקה, ניתו למצוא אותו כאן-http://www.monitoraudiousa.com/products/bronze/bronzeb4.htmlמחירו כ-3500 , דבר עם המוכר תראה עם אפשר לרדת במחיר.ד"א אמנון סאונד מייביאים אותם.כן בטח עוד אחד שלא שמע וכבר יש לו תגובות,אני יחזור שנית כל עוד שלא שמעת אתה לא יכול להביע את דעתך (תקן אותי אם אני טועה),במחיר כזה גבוה לזוג רמקולים (3000 שקל) כל רמקול (לא הגזמתי) ישמע לך אגרסיבי ואייכותי.ולדעתי הTANNOY דגם MX4-M כן שווים למחיר שלהם.
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים כל רמקול ישמע אגרסיבי ? כנראה שהשמיעה שלך לא מספיק חדה !שמעתי הרבבה טאנוי, ואגרסיביות זוהי לא בדיוק תכונה שמאפיינת אותם ! זה לא קשור כמה הרמקול יעלה, צריך לשמוע אותו ! שמעתי גם רמקולים של B&W, רמקולים באמת נהדרים !אבל עם מטאל הם פשוט לא יכלו להתמודד. מחירו של הרמקול לא מאפיין את תכונותיו, כל רמקול מאפיינות תכונות שונותללא קשר למכירו, ואם כבר מחירים, אז 3000 ש"ח הוא לא סכום גבוה בכלל, לא שאני אומר שזה לא סכום מכובד ומרמקוליםבסכום הזה ושילוב של מגבר איכותי הנאה מובטחת אבל בכלליות זה לא סכום "גדול".ל-INFERNOלדעתי תעבור בחנויות השונות (מקצועיות ולא רשתות למיניהם) ותשמע את מה שיש להם להציע לך ובסף תלך על מה שנשמע לך הכיטוב, בסכום הזה יש מבחר ותמיד אפשר להסתדר עם המוכר איכשהו...
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים 3k לרמקולים לזוג רמקולים זה גבוה? זה בקושי מגרד מה שנקרא תקציב לסטריאו אמיתי.זוג רמקולים יכול בקלות לעלות 30 אלף דולר ואף 75 אלף דולר לרמקולים מסויימים.
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים לאיזה צרכים את צריכה את הרמקולים ?סקורפ, 30 אלף דולר לרמקולים רוב האנשים לא יכולים להרשות לעצמם, וגם אלו שכן אני בטוח שלא כולם יבחרו לבזבז את כלהכסף על רמקולים, אבל בוא נגיד שעד 10K יש רמקולים נהדרים, כמובן שצריך לדאוג להם להגברה מתאימה...
פורסם 2003 ביוני 1022 שנים המישן אמורים להיות די טובים אבל לא שמעתי אותם. הוורפדייל- אחד הרמקולים הזוועתים ביותר ששמעתי מהחברה הזאת. בתחום המחירים שלו הוא ממש לא מומלץ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.