עבור לתוכן

הנייד לא פותח דף אינטרנט (בחיבור אלחוטי)

Featured Replies

פורסם

היי,

אקדים ואומר שחיפשתי פתרון בפורום (אולי לא מספיק טוב), וכבר פקעה סבלנותי עם הנתב שלי.

הנתב (TP-LINK), סביר להניח שלא מהטובים מביניהם, מחובר ישירות למחשב הנייח, שבו אין בעיה להתחבר לאינטרנט.

המחשב הנייד (עם כרטיס רשת אלחוטי המחובר ב USB של חברת D-LINK) מזהה את הנתב, בצורה אלחוטית כמובן, ומראה שהוא מחובר בעוצמה הכי גבוהה שיש, אולם לא פותח דף אינטרנט (the page cannot be displayed).

אני מניח שהפתרון לכך קל ממה שאני יכול לדמיין, אולם לא הצלחתי לדלות אותו עד כה...

אודה על כל עזרה.

פורסם

תן לנו כמה שיותר פרטים לפני שניגשים למציאת הפתרון.

איזה מערכת הפעלה ומה הפלט של ipconfig?

פורסם

יכול להיות שהבעיה היא לא בנתב אלא בדפדפן. ניסיתי עם דפדפן אחר ?

פנגים עוברים בלי בעיה ?

בעיה נפוצה שראיתי ב-IE זה שמופיע פתאום איזה שרת פרוקסי מפוקפק בהגדרות של ה-IE ובגלל זה הוא לא מצליח להתחבר, תבדוק שזה לא המקרה, ואם כן אז תבטל.

פורסם
  • מחבר

היי,

1. אין לי מושג מה אני אמור לראות ב- ipconfig, אני אוסיף צילום מסך אח"כ.

2. מערכת ההפעלה- XP

3. לא ניסיתי דפדפן אחר.

4. פנגים?

5. לגבי שרת פרוקסי... איך אני עושה זאת?

תודה

פורסם

4. התחל - > הפעלה - > CMD

שם אתה כותב Ping www.google.co.il ותראה אם אתה מקבל תשובה (או שתנסה עם ה-IP של גוגל: 64.233.167.99 ).

5. אם יש לך IE7:

באנגלית:

Tools - > Internet Options - > Connections > LAN Settings ושם תוריד את ה-V מ"Use Proxy . . ." במידה ומסומן.

כלים - > אפשרויות אינטרנט - > חיבורים - > אפשרויות LAN, ושם תוריד את ה-V מ-"השתמש בפרוקסי" במידה ומסומן.

ותנסה גם עם דפדפן אחר (FIREFOX לדוגמא).

וד"א, אתה הדגת שהאקספלורר לא מסוגל להטעין דף אינטרנט, זה אומר שבשאר הדברים (ICQ, MSN . . . ) הכל עובד כמו שצריך, או שהבנתי אותך לא נכון ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים