פורסם 2008 בספטמבר 117 שנים שלום לכולם.ביצעתי לפני מספר דקות ריסטרט למחשב, ומאז הוא אינו עולה יותר.בזמן העלייה המסך הכניסה לwin לאחר מספר שניות אני מקבל bsod, והמחשב מבצע ריסטרט.ניסיתי גם לעלות בsafe mode, אך ממש בזמן שהווינדוז עולה אני מקסל bsod והמחשב מרסט.יש דרך כלשהי להציל את מצב? אפילו למספר דקות רק על מנת להציל כמה קבצים.והאם בכלל הבעיה בwin? או שאולי בעיית חומרה?\\\\\ עדכון; עכשיו מופיע לי שגיאה שהקובץ הבא או חסר או פגוםWindows\system32\config\systemמה עושים?אני מנסנ להיכנס לrecovery דרך הדיסק של הwin, אך ברגע בכניסה אני מקבל bsod.Helpתודה מראש
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים מחבר מוזר, שלחתי תגובה אתמול ועושה רושם שהיא נעלמה..בכל מקרה, לגבי הBSOD.אחרי שאני מקיש R מופיע מסך שטוען (כתוב examing או משהו כזה..) ואז כניראה בדיק בזמן עליית "המסך השחור" אני מקבל BSOD...מצאתי את האתר הזה שמסביר איך לתקן, אבל הבעיה הי הBSOD...ממה זה יכול להיגרם?
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים מחבר זה שלוחצים F2 או משהו כזה? אם כן, אז הוא מבקש ממני דיסקט כלשהו לאחר הלחיצה...
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים פשוט תאשר עם enter ואז תבחר ב repair כאשר הוא מוצא את מערכת ההפעלה.יש לך עוד מידע בסטיקי אם אתה צריך.
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים מחבר לחצתי F2, הו ביקש שאכנס דיסקט כלשהו לפלופי, לחצתי אנטר הוא שם Preparing משהו, ואחרי כמה שניות שוב חזר למסך שמבקש להכניס דיסקט.או שבעצם התכוונת שאעשה reinstall?לפי האתר הבא, התקנה מחדש תמחוק לי את התיקיות שדווקא אותן אני צריך לגבות... אין דרך אחרת?http://www.michaelstevenstech.com/XPrepairinstall.htm#warning2
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים לא התקנה מחדש, התקנת תיקון.הבעייה הזו נשמעת לי כמו דפיקה בדיסק הקשיח, מקרה קלאסי של "אני מצטער אדוני, ניסינו הכל, אבל חייבים לפרמט". מה שכדאי לעשות, במידת האפשר זה לבצע שיכפול לדיסק הקשיח (גוסט או אקרוניס) לקשיח אחר, תקין בוודאות, ועל הקשיח האחר לבצע בדיקת שגיאות דרך הריקוברי קונסול ( CHKDSK /F /R ) או בתור דיסק משני על מחשב אחר.
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים מחבר אין לי אפשרות של גישה למערכת הפעלה, ולכן גם אין אפשרות לעשות גוסט כלשהו (מצד שני גם אין לי מושג איך לעשות את זה...)אין שום דבר שאני יכול לעשות עם הBSOD?
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים מחבר אוקי, אז הצלחתי לעשות repair מבלי לקבל BSOD...אבל נתקעתי בחלק השני של המדריך.נתקעתי בשורה הבאה:7. Open the System Volume Information folder. This folder is unavailable and appears dimmed because it is set as a super-hidden folder.כשאני מנסה לגשת לתיקייה אני מקבל Access denied, למרות שאני מחובר כ Administrator.רעיונות?
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים מחבר הצלחתי לגבות את כל החומר החשוב שלי (נראה לי) והתחלתי את תהליך הפרמוט.תהליך הפרמוט עושה רושם שעובר בהצלחה, אך ישר לאחר הפרמוט אני מקבל שוב BSOD. ניסיתי זאת כבר שלוש פעמים.האם ניתן להסיק שכל הBSODים נגרמו מHD תקול?
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים לדעתי- כן.את תהליך השיכפול עושים ע"י טעינת התוכנה בבוט.אם החומר מגובה, אתה לבנתיים מסודר, עד שתקנה דיסק חדש.
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים מוזר, רק אתמול הייתה לי בדיוק אותה בעיה על מחשב עם XP.הגעתי למסקנה שהבעיה עם הדיסק הקשיח אבל ספינרייט לא מצאה אף שגיאה.לא הרצתי צ'ק דיסק. לאחר הגיבוי של החומר הרמתי ידיים והתקנתי עליו ויסטה (אפשר גם XP כמובן).ניסיתי לתקן את המערכת עם ERD וגם לעשות repair אבל הם לא זיהו בכלל את המערכת הפעלה הישנה.השגיאה היא נזק שנגרם לרג'יסטרי של המחשב.בקשר לsystem volume information. רק למערכת יש גישה לזה אבל בגלל שאתה אדמין אתה יכול לשנות את ההרשאות. עושים את זה על ידיpropertiessecurityadduser name
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.