פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים מחבר יש שתי מסכים ואחד מהם מוגדר כפלט טלויזה ויש את הדרייבר המקורי של הכרטיס .. אני לא מבין מה זה לא עובד..
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים מחבר שיניתי לפי השיטה שאמרו לי PAL-Bואני משחק עם זה מלא מלא ואין הוא לא מראה כלום כלוםםםאפילו הוא לא מרצד אבל שחיברתי טלוזיה רגילה אני רואה תמונה מאוד מאוד לא ברורה בקושי רואים תמונה ביכללוהוא מרצד קצתמזה אומר ? מה אפשר לעשות ?
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים שכחת שזה כרטיס "זקן"...ככה שהזמן עושה את שלו...אם ניסת הכל (וניסת הכל) אין עוד משהו אחר לעשות..מלבד לבדוק אותו על מסך אחר (מה שעשית כבר)..
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים איזה ברדק. לא הבנתי בכלל מה ניסית לחבר לאיפה... :s05: איזה חיבור יש לך במסך הזה? מה זה הבננה שדומה לאוזניות? PL? משהו כזה? ...? איזה כניסות בדיוק יש במסך? (תשתדל לתת שמות, או תמונות של משהו דומה, ולא רק תיאורים, כי יש הרבה דברים דומים וזה מבלבל..) נתחיל מהיציאת קומפוזיט (החץ האדום). כשאתה מחבר אותו לטלוויזיה רגילה אתה רואה משהו? כשאתה מחבר אותו עם הPL-קומפוזיט (כמו בתמונה) למסך הקטן אתה לא רואה כלום? בקשר ליציאה השחורה העגולה (החץ הכחול). זה נראה כמו S-video אבל הרבה פעמים זה לא. עם הכרטיס מסך אתה אמור לקבל כבל כזה שמתחבר לשם, וממנו יוצאות יציאות, בדרך כלל קומפוזיט כלשהו. תנסה למצוא איזה כבל הגיע עם הכרטיס הזה (ואם יש לך אוטו, עוד יותר טוב). כי לרוב חייבים אותו כדי להשתמש ביציאה הזאת. מה בדיוק ניסית לחבר ליציאה הזאת? (או שלא ניסית אותה בכלל?) תנסה לעשות קצת סדר בכל מה שניסית ולא ניסית, עם שמות או תמונות, גם של הכניסות במסך, וגם של המתאמים והכבלים כי באמת שלא הצלחתי להבין מה ניסית לחבר לאן ואיך...
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים מחבר טאטותאמין לי הכרטיס הזה בא לי לשים אותו במחבש ולמעוף אותו אחרי זה לשים אותו בבלנדר ואת האבק שיצא מכול זה לשפוך ביםזקן זקן ניראה לי אני הולך לקנות איזה ניבידיה 100000000 עכשיו חחזה עניין של קריז חחאז אני יסביר בדיוק קניתי מסך של שוני פלייסטשן 1במסך הזה יש שתי כניסות רלוונטיות בישבילי1 היא החשמלשמחובר2 היא AVקניתי גם כבל כמו שאתה העלת בתמונהכבל AVחיברתי את הכבל AV למסך ואת המסך לחשמלאי אפשר לחבר את הבננות שבקצה כבל הAV לחיבור S-VIDאז ששתי מהר לחנות לקנות מתאם בין הבננות האלה ל S-VIDהכבל השני כבייכול הוא צד אחד חיבור לS-VID צד שני הוא שני בננותחיברתי את שתי הבננותאדום עם אדוםלבן עם לבןלמרות שבממיר של יאס רק עם האדום שחיברתי לממיר דרך הכבל AV בילבד זה עבדקניתי גם מתאם ששתי צדדיו הן נקבות ככה שזה יתאיםמה שנוצר לי בסוף הוא הוא כבל שצידו האחד S-VIDוצידו השני הוא בננה PL שדומה לאוזניותצד אחד שדומה לאוזניות נכנס למסך וצד השני נכנס לכרטיס מסךעכשיו נכנס עניין הדרייברהורדתי את הדרייבר המקורי של הכרטיסוהוא המקורי בוודאות חיבתי עשיתי הכול שיחקתי עם זה יומייםוזה לא עובדחשבתי טאולי המסך שרוףחיברתי לממיר הוא עבד ראיתי טלוזיהאמרתי אולי היציאה לא נותנת סיגנלחיברתי לטלוזיה רגילה ראיתי קצת שטויות כול מני קישקושים וכאלהסימן שאיכשהו הS-VID נותן סיגנללמרות שראיתי תמונה מאוד לא ברורה בקושי תמונה חח ניסיתי לעשות הכול מלבד להחליף אתץ הכרטיסטאטו אמר שזה כרטיס זקןוהוא באמת זקןאני ניראה מכניס אותו לבלנדר ואת האפר מפזר ביםניסיתי הכול וזה לא עובדשניתי גם כן את שיטת השידור לPAL-B כמו שמוכר המסך אמר ליעשיתי כפה שידור טלוזיההרחב את שולחן הוינדוס שלי למסך זהעשיתי הכוליש שלב שאתה חושב שאתה מתפגר השלב אחריו הוא אנשים רואים שאתה התפגרתבשלב האחרון אתה כבר מוצא את עצמך נרדף בידי אחים סיעודיים שמנסים לתפוס אותךאני כבר בבית משוגעיםםםםםםאני משתגע ולא יודע מה לעשותזה בערך המצב הנפשי חחחחועכשיו למחשב מה אפשר לעשות אחינו ?
פורסם 2008 בספטמבר 517 שנים אז זהו, שהיציאה העגולה השחורה (חץ כחול), היא לא בטוח S-Video. עם הכרטיס מסך מגיע כבל שמתחבר לשם, וממנו יוצאות היציאות שאתה אמור לחבר למסך. בכל מקרה, כל כך הרבה מתאמים, כנראה שמשהו שם לא מתאים לא תמיד חיבורים שעם מתאמים הופכים אותם לאותה צורה יעבדו כמו שצריך. זה תלוי בעוד דברים.. ועדיין אתה לא מסביר ברור מספיק מה עשית.. אתה מתפזר (או שלי יש בעיות בהבנת הנקרא... ) יש לך על הכרטיס מסך 2 יציאות לוידאו. (לא כולל הVGA). חיברת ליצאה השחורה מתאם שהופך אותה לקומפוזיט(AV, כמו הצהובה), ואז לזה חיברת כבל כמו בתמונה, שמתחבר לקומפוזיט של המתאם, ואת הPL ממנו חיברת למסך? לא נראה לי שזה אמור לעבוד :\ תראה מה כתוב על הכרטיס עצמו (חרוט על הברזל) ליד כל אחת מהיציאות, על היציאה הצהובה אמור ליהיות כתוב AV, ועל השחורה יהיה כתוב video out או ציור של מסך עם חץ החוצה, או שיהיה כתוב שם S-video. לפי זה תוכל לדעת איך אתה אמור לחבר אותה. ומה עם היציאת AV הצהובה על הכרטיס.. ניסית אותה? למה לא חיברת את הכבל כמו בתמונה ישר לשם?
פורסם 2008 בספטמבר 517 שנים מחבר היציאה הצהובה לא רשום עלייה אי וי והיציאה השחורה רשוםצ עלייה אז וידרגע שניה אני יבדוק חח הצהובה רשום עלייה OMP OUTאבהל חסרה אות שאני לחא מצליח ליראות והשניה השחורה רשום S-VID OUTוניסיתצי בהתחלה לחבר לצהובה אבל זה לא הלך ..יש דרך לחבר לצהובה ?מזה היציאה הזאת אני לא יודע חח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.