עבור לתוכן

בעיה בדריברים מסך Samsung SyncMaster 2253BW

Featured Replies

פורסם

שמעו אתמול (יום ראשון) קניתי את המסך Samsung SyncMaster 2253BW הוא גודל 22"

אני רציתי להעלות בהגדרות ל85HERTZ למה עכשיו זה על 60(ואין עוד אפשרויות) וזה הורס תעניים עם גודל כזה

התקנתי תדריבר מהדיסק כיביכול (לא רואה אותו בהוספה/הסרה) אז אולי משהו בדיסק אצלי דפוק אם תוכל לתת לי דריברים הכי חדשים למסך הזה,

או להגיד לי איך להעלות את ה HERTZ ל 85 בערך לפחות אבל לא 60 כי זה הורס תעניים אז תודה מראש

פורסם

כל מסכי הLCD תומכים ב60HRZ בלבד - ללא יוצאים מהכלל. ומה זה בכלל דרייברים למסך???

פורסם

המחשב מזהה אוטומטית את היכולות של המסך וכמו שנאמר פה לגבי מסכי LCD והתדר שלהם [אני אישית לא ידעתי מעולם אבל טוב לשמוע אני חושב שאצלי יש גם 72 הרצים ברזולוצייה הכי גבוהה]

פורסם

כל מסכי הLCD תומכים ב60HRZ בלבד - ללא יוצאים מהכלל. ומה זה בכלל דרייברים למסך???

אף פעם לא אומר אף פעם, ואף פעם לא אומר ללא יוצאים מהכלל !

בדרייבר למסך יש לפעמים קובץ לתיקון הצבע. וכן - יש מסכים יש להם דרייבר !

FACT !

ודריבר למסך של שואל יש כאן

http://www.samsung.com/us/support/download/supportDown.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_nm=2253BW&language=&cate_type=all&dType=D&mType=DR&vType=R&prd_ia_cd=05020100&disp_nm=2253BW

ובאמת יש בו גם קובץ לצבע........

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

יש מצב בגלל שאני עם חיבור VGA (יש לי כרטיס GEFORCE 5200FX) אז אני לא יכול לשנות?ואם זה יתחבר דרך חיבור DVI יש מצב שאני יוכל לשנות?

פורסם

במסך שלך מקסימום 60 ! ולא צריך ואסור יותר.

התמונה זה של מסך שלי - לא שלך.

פורסם
  • מחבר

בLCD הHERTZ משמעותי לא? (שווה לי להחליף מסך בגלל זה)?

פורסם

כמו שאמרו פה מיליון פעם, ב LCD הוא לא משמעותי, ב CRT הוא כן. כל מסך LCD תומך בד"כ רק ב 60Hz ואין בעיה עם זה.

פורסם

בLCD אין ריצוד :kopfpatsch: אז לא צריך יותר מ60.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים