עבור לתוכן

AC לא עמידים בחום? זקוק להמלצות שונות 100-150

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

לפני פחות משנה רכשתי מאורר כזה מבית AC:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_1611&products_id=13593

מה שקרה שלפני שבועים קלטתי שהגומי התנתק מ 2 פינות, כלומר כרגע הוא תפוס רק על 2 צדדים.

ממה שאני זוכר, אני לא הראשון שפורום שזה קורה לו.

מישהו יודע אם האחריות מכסה על זה?

אם זה משנה, רכשתי מ KSP ( יימח שמם ).

עכשיו גם המאוררים שהגיעו עם המחשב הגיע סופם, הם דורשים שימון יותר מדי פעמים ( המחשב נמצא אצלי משהו כמו 4 שנים, אולי יותר \: ), והגיע הזמן לקנות אחרים.

אז כאמור אני צריך 3 מאוררים של 80 מ"מ, התקציב הוא 100 ש"ח לשלושת המאוררים.

רצוי שיהיו שקטים, פחות חשובה לי כמות האויר שהם דוחפים ( במילא המחשב חם, המארז דפוק, וזה לא ישנה הרבה ).

עכשיו גם הגיע סופו של הפריזר 7 פרו, לאחר שנתיים שמהם שנה אולי אני כבר משמן אותו מדי שבוע.

זקוק גם להמלצה, רצוי שלא יעבור את ה 150 שקלים.

חשוב שיהיה קירור שקט, ובעל מימדים דומים לפריזר ( אין לי בעיה להשקיע על ביג טייפון או משהו כזה, הבעיה היא שהוא לא יכנס במארז ) וכאן עדיף גם שיהיו לו ביצועים טובים. אם אפשרי בקרת שליטה על המהירות של המאורר, זה יהיה עוד יותר טוב.

בשני האופציות אני בכלל בכלל לא מעוניין לגעת ב AC, גם אם זה אומר שאני אצתרך לשלם מעט יותר.

לא מוכן לזרוק עוד שקל על החברה הזו, לא מגיע להם מבחינתי.

רצוי שתביאו המלצות שיש בחנויות בראשל"צ:

http://www.skypc.co.il/

http://www.foxpc.co.il/

http://www.goldtop.co.il/

אם יש עוד חנויות שאתם מכירים בראשון, אין בעיה, כמובן שלא KSP, לא מתקרב שוב לחנות הזאת לעולם.

תודה :)

פורסם

אוקיי תקבל המלצה, רק לא הבנתי מדוע הגיע סופו של ה-Freezer?

אמרת שימון אז כנראה שאתה מתכוון למאוורר של הפריזר.. אתה יכול להחליף את המאוורר לא צריך להחליף את כל גוף הקירור.

ולגבי ההמלצה- הבא הוא המאוורר הטוב ביותר שעומד בסטנדרט של ביצועים:שקט:מחיר, והוא המומלץ ביותר מהאתרים שהבאת.

http://www.skypc.co.il/pl_product~SP802512L~18~0.htm

ולגבי המחיר, יש חריגה של 29ש"ח לשלושת המאווררים. אבל זה שווה את זה.

פורסם

ד"א, גם לי זה קרה.

קניתי מנועה והם לא היו מוכנים לכסות את זה באחריות. לא צריך לרדת סתם על KSP.

זה אחד המאווררים הכי דפוקים שקיימים. המאורר פשוט...משמיד את עצמו.

מה שהכי מעצבן זה שעדיין אנשים ממשיכים להמליץ עליו פה.

גם המשחה התרמית שלהם, MX-1, היא דיי גרועה.

החברה הזאת בנתה לעצמה תדמית מתוחכמת שכזו, אבל בשורה התחתונה, המוצרים שלה לא כל כך טובים.

ואחרי נסיון עם כמה וכמה מאוררים (אני חושב שעברו אצלי 5 מאוררי 120, יקרים וזולים ועוד מאוררי 80 פעם)- בתכלס זה לא כזה משנה איזה מאורר קונים.

כולם עושים בערך את אותה עבודה. תחפש איזה משהו סביר שעובד במהירות של עד 1500RPM ותלך לפי המחיר או שתלך על מאורר גנרי וזהו. הם בסדר גמור.

פורסם
  • מחבר
אמרת שימון אז כנראה שאתה מתכוון למאוורר של הפריזר.. אתה יכול להחליף את המאוורר לא צריך להחליף את כל גוף הקירור.

לא בדיוק, צריך מאורר מיוחד של AC, זה לא כל מאורר.

ונוסיף את זה שההתקנה שלו על הלוח אם שלי, הייתה פשוט זוועה, חצי שעה הייתי צריך לשחק עם הפינים שלו בשביל שיכנס כמו שצריך.

הייתה פעם אחת שהחלפתי משחה, ובגלל כל המשחקים האלו התעקם לי פין אחד, אני לא מאמין שאני אצליח להרכיב את הקירור שוב אם אני אחליף משחה ( וזה דרוש דחוף ).

לא מעוניין להתקרב ל AC. יש לי במארז מאורר ג'נרי שמגיע עם המארז, עד היום לא עשה רעש אחד אפילו. וואלה אם הוא היה עושה, זו הייתה בעיה, כי אין לי שמץ של מושג איך לפרק אותו, הוא תקוע בגג המארז וצריך לפרק את החלק החיצוני, משהו לא מובן \:

זה לא היה מהנושא הזה, אני לא אחזור ל KSP בגלל היחס המגעיל שלהם והשירות העלוב, לא מגיע לאנשים כאלו פרנסה.

מעדיף לשלם על מחשב 800 שקל יותר ולהיות בראש שקט שכל מה שאני אצתרך לא יעשו לי בעיות.

לדוגמא, קניתי HD מחנות שאבא שלי קונה ממנה מחשבים כבר כמה שנים, הייתה בעיה אצלי, החליפו בלי בעיה. הייתה בעיה עם החדש, הביאו לי דגם אחר של חברה אחרת בלי בעיה. גם זה לא היה טוב, החזרתי אותו ולא עשו שום בעיה.

ב KSP קניתי צורב, אצלי במחשב הוא נותן הודעת שגיאה, אצלהם הם אמרו לי שאין כלום, ביקשתי שיביאו לי דגם אחר והם צחקו עלי שם, שקל אני לא אתן להם.

כולם עושים בערך את אותה עבודה. תחפש איזה משהו סביר שעובד במהירות של עד 1500RPM ותלך לפי המחיר או שתלך על מאורר גנרי וזהו. הם בסדר גמור.

זה ברור לי...

אני מאמין שעוד 4-5 CFM ממש לא יעשו את ההבדל של הטמפ' במארז, במיוחד לאור העובדה שהוא ג'נרי וכל המאוררים הם 80 מ"מ.

הנקסוס ניראה טוב, יש עוד אופציות?

כמובן שגם אשמח לקבל המלצות על הקירור למעבד.

פורסם

ד"א, גם לי זה קרה.

זה אחד המאווררים הכי דפוקים שקיימים. המאורר פשוט...משמיד את עצמו.

מה שהכי מעצבן זה שעדיין אנשים ממשיכים להמליץ עליו פה.

גם המשחה התרמית שלהם, MX-1, היא דיי גרועה.

החברה הזאת בנתה לעצמה תדמית מתוחכמת שכזו, אבל בשורה התחתונה, המוצרים שלה לא כל כך טובים.

ואחרי נסיון עם כמה וכמה מאוררים (אני חושב שעברו אצלי 5 מאוררי 120, יקרים וזולים ועוד מאוררי 80 פעם)- בתכלס זה לא כזה משנה איזה מאורר קונים.

צודק, אני קניתי כמה מאוררים של AC מזיזג והם פשוט מתים אחרי חצי שנה.

פורסם

במסגרת התקציב שלך והדרישה לשקט הוא יהיה הטוב ביותר. (נקסוס)

ובנוגע למעבד, מצטער, אני לא מוכן לתת לך המלצה לקירור אחר- כי אני חושב שזה לא נכון. בגלל שהקירור לא נח להתקנה? אז מה אם התעקם פין? אזיקונים פותרים כל בעיה. "מאוורר מיוחד של AC"? ממש לא, המאוורר שעל גבי הFREEZER יש לו עיצוב קצת שונה ממאווררים אחרים והוא מתאים רק לכיוון דחיפת אויר מסוים, אבל אתה יכול להחליף אותו בכל מאוורר בגודל 92מ"מ (שכן זהו גודלו).

תמונה להמחשה

http://www.plonter.co.il/graphics/product_images/full/Freezer-7-Pro.jpg

פורסם
  • מחבר

ואיך בדיוק אני מחליף את המאורר...?\

ואני אומר לך שההתקנה שלו דפוקה, הוא גדול מדי לחיבורים שעל הלוח שלי או שאני לא יודע מה, כי עם הקירור המקורי של אינטל זה לא קרה לי.

פורסם

קודם כל לגבי החיבורים- קשה להאמין שהוא גדול או קטן מידי, הקירור עובד עם סוקט 775 וזהו הסוקט של הלוח שלך.

איך אתה מחליף את המאוורר? המאוורר שלך מחובר עם תחליפי ברגים- קליפסים מפלסטיק/סיליקון. אתה משחרר אותם והמאוורר משתחרר. ואם תחליף למאוורר שה-Flange שלו סגור, אז לא תוכל להשתמש בהם, אז אולי עדיף שתקנה מאוורר שיש לו Flange פתוח.

מה זה Flange? תמונה של 2 סגורים.

nexusflange.jpg

פורסם
  • מחבר
קודם כל לגבי החיבורים- קשה להאמין שהוא גדול או קטן מידי, הקירור עובד עם סוקט 775 וזהו הסוקט של הלוח שלך.

אני אומר לך שמשהו לא הסתדר בהתקנה.

ואגב, אני לא היחיד בפורום שזה קרה לו, אני בטוח ב 10000% שבעבר הרחוק היה עוד מישהו עם אותה הבעיה.

פורסם

לך ל KSP ותקח מאוורר ג'נרי ב 15 שקל. בשביל ה 15 שקל האלה אפשר לקנות שם.

אם הוא סביר, תקח עוד 2.

ד"א, על איזה סניף מדובר?

פורסם
  • מחבר

לך ל KSP ותקח מאוורר ג'נרי ב 15 שקל. בשביל ה 15 שקל האלה אפשר לקנות שם.

אם הוא סביר, תקח עוד 2.

ד"א, על איזה סניף מדובר?

אני לא מתכוון לחזור מההחלטה שלי, אני לא אדרוך במקום הזה לעולם ( גם אם זה אומר שאני אצתרך לשלם עוד כמה עשרות או מאות שקלים ).

מדבור על הסניף בראשל"צ.

בפעם הבאה שאני אשמן את המאורר, אני אבדוק את הקטע של החיבורים.

פורסם

לא מבין על מה אתם מדברים יש לי מאוררים של AC כבר איזה 10 חודש והם עובדים מצויין.

אפשר לשאול למה פתחתם אותם לשמן בפעם הראשונה? זה לא מאווררים שאפשר לשמן כי זה מיסבים FDB הם מלאים בחומר מיוחד בפנים אם פותחים אותם הם נהרסים.

פורסם
  • מחבר

השימון זה היה מאורר אחד, ולא שימנתי שוב את המאורר השני.

בשני כמו שרשמתי, הוא פשוט נקרא מהגומי שמחזיק אותו ( חלקית ).

פורסם
  • מחבר

אוקי

אז בגלל מחסור באופציות טובות, הלכתי שוב וקניתי את הפריזר 7 פרו.

לא מצאתי אופציות טובות יותר, ולכן קניתי את זה.

עדיין יש בעיה עם הפינים, אחד מהם לא רוצה להיכנס

מאוד יכול להיות שזה כבר משהו עם הלוח, כי הוא בכלל לא נכנס עד הסוף, אלא לאמצע כזה.

בגלל שאין לי משחה טרמית נוספת, החלטתי פשוט להשאיר אותו ככה, עד שאני אקנה משהו ואנסה לסדר את זה...

סוף סוף אין חריקות!!!

לא צריך כל יום לשמן את המאורר

אפשר לכבות בשקט את המחשב בלי חשש שאני אצתרך לשמן ( גם אתמול היו כבר סימנים שהשמן הולך להיגמר, ואכן זה קרה \: ).

עדיין לא רכשתי מאוררים רגילים למארז, בגלל שהייתה בעיה עם העודף שלהם אז פשוט קניתי רק את הפריזר שהתאים והלכתי, יום אחר נשלים את עניין המאוררים.

בשביל להרכיב את הפריזר, הוצאתי את המאורר שמוציא אויר.

אחרי שהחזרתי, הוא כבר לא היה אותו דבר, גם הוא חורק לי \:

אולי יום אחר אני אהפוך את הכיוונים שלו, אני חושב שזה יעזור, אבל היום כבר אין לי כוח...

הטמפ' פחות או יותר אותו דבר, אבל זה כבר לא משנה לי, אני במילא לא הולך לעשות OC, פה ושם יהיו משחקים, אבל ננסה איכשהו להסתדר.

אחרי חצי שעה של הרצת ORTHOS הטמפ' הייתה קבועה על 60 ( כמובן שהמזגן דולק )

פורסם

אולי תתן כמה תמונות של הקירור ליד הלוח שנראה איך בידיוק זה לא מתאים

וכנ"ל לגבי המאווררים הבעייתיים שנמסו מהחום או מה שזה לא יהיה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים