עבור לתוכן

חיבור דל 2407 לממיר hot HD ע"י ממיר DVI-HDMI

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

יש לי שאלה טכנית ואני מקווה שתוכלו לעזור

בקצרה, התחברנו להוט HD כי הם היו במבצע אבל אין עדיין טלוויזיית HD, רק את ה2407 שמחובר למחשב.

מאחר והממיר ממילא ליד רציתי לחבר ביניהם. כמצופה עם המסך הזה, הקומפוננט נראה איום ונורא (גם בערוצי HD) אז עברתי לנסות את המתאם HDMI-DVI שהגיע עם הכרטיס מסך שלי (מצורפת תמונה של מתאם דומה). תפקידו המקורי הוא להפוך את היציאת DVI בכ.מסך לHDMI אבל אמרתי לעצמי שלא יזיק לנסות.

התוצאה הודעת שגיאה מהמסך, בנוסח הבא:

out of range signal

cannot display this video mode

change computer display to 1920x1200 @ 60 Hz

ניסיתי לשחק עם ההגדרות תצוגה של הממיר אבל זה לא עזר. במסך הוא לא נתן לי להיכנס בכלל להגדרות.

עכשיו נשאלת השאלה: האם זה המתאם dvi-hdmi שלא מתאים או חוסר התאמה פטאלי בין המסך לממיר, שמשדר וידאו בהגדרות שהמסך לא יודע להציג. אני מקווה שזה המקרה הראשון, ואם כן, איפה קונים מתאם בזול (כאמור זהו סידור זמני)

תודה מראש

אסף

[attachment deleted by admin]

פורסם

אם מדובר ב-2407WFP שהוא אינו HC (רוויזיה A04) נראה שבעיה של דיווח שגוי על האות ב-EDID של המסך מונעת ממנו לקבל את האות מממיר ה-HD ואני לא חושב שזה קשור למתאם.

פורסם
  • מחבר

אכן 2407wfp, אני חושב שרוויזיה A04 אבל לא HC.

אז מה אפשר לעשות כדי לתקן את הEDID?

פורסם

אם המסך הוא הולך להיות קבוע.אז כדאי שתילך על רכזת HDMI אם הוא לא.אז תמתין עד למסך החדש.

פורסם
  • מחבר

עשיתי חיפוש וקראתי על זה קצת

זה בגלל הHDCP נכון? באמת גם בממיר הוא כותב שאין לו HTCP בחיבור (למרות שלמסך עקרונית יש)

מה העלות של רכזת? יש דגם מומלץ?

פורסם

אכן 2407wfp, אני חושב שרוויזיה A04 אבל לא HC.

לזיהוי הדגם המדוייק והרוויזיה מביטים על המדבקה שמאחורי המסך.

אז מה אפשר לעשות כדי לתקן את הEDID?

לצערי אין פיתרון לזה.

פורסם
  • מחבר

אכן A04, כמו שזכרתי

מה אתה אומר על רכזת HDMI, יש לזה סיכוי לעבוד?

פורסם

עשיתי חיפוש וקראתי על זה קצת

זה בגלל הHDCP נכון? באמת גם בממיר הוא כותב שאין לו HTCP בחיבור (למרות שלמסך עקרונית יש)

מה העלות של רכזת? יש דגם מומלץ?

הממיר לא מצפין את האות בHDCP.

פורסם
  • מחבר

אז הוא מקבל HDCP ומסוגל לקרוא אותו, אבל משדר בלי? זה יכול לעזור, אולי. הבעיה היא למצוא אחת שלא עולה המון כסף. אני פתוח לרעיונות :)

ובאותו נושא :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: פשוט לא יאומן הטכנולוגיות DRM האלה. הם הופכים יותר ויותר מוצרים לפחות ופחות שמישים. עכשיו במקום לראות טלוויזיה עם המסך אני אוריד סרטים פיראטית, כי אין לי ברירה. מתי הם יבינו שהם חופרים את הקבר של עצמם

פורסם

אין הצפנת HDCP על תכני הHD של הוט בכלל.

פורסם
  • מחבר

חשבתי שאתה מדבר על הרכזת טעות שלי.

אתה בטוח? זה נשמע קצת לא סביר...

פורסם

כן, הבעיה שלך היא לא בHDCP היא בזה שהמסך לא מצליח להעביר לממיר מידע על עצמו.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מצטער על ההקפצה ..

יש דבר כזה רכזת HDMI עולה בסביבות 380 ש"ח 3 כניסות HDMI מכניסה אחת. משתלם איכות מעולה כמו חיבות אחד של HDMI. בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים