פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים שלוםקניתי את הקירור נינג'ה 2 ואני לא מצליח לעשות אוברקלוקהמחשב שלי: פנטיום 4 פרסקוט 2.8 ג'יגההרץ ו1 גיגה ראם לוח אם של MSI (צ'יפסט של ויה PT880) וזה סוקט 478בקיצור המעבד היה עם קירור סטוק מגיע ל64 מעלות במאמץ ועכשיו ל53כשאני עושה אוברקלוק המחשב לא מצליח להעלות את הווינדווס וישר קורס ועושה ריסט (חוץ מכמה פעמים שזה הצליח לכמה שניות ואז הטמפרטורה לא הייתה גבוהה בערך 54 מעלות) וכל זה רק באוברקלוק קטן של 200 מגההרץ למעבד בלבד ולא לזכרונות. את הזכרונות (400 מגההרץ בדפולט) הרצתי ב300 ומשו מגההרץ ככה שזה לא הם וגם יש לי קירור די טוב במארז והוא נקי והכלכשעשיתי אוברקלוק יותר קטן שמתי לב שכשאני מריץ OCCT המתח של הליבה יורד מ1.38 ל1.35 בערך או 1.36 ואז כשזה יורד טיפה מתחת הוא מפסיק וכותב שיש שגיאה אבל המחשב עדיין רץ ולא נתקע- ממש מוזר.מקווה שתעזרו לי לפתור תבעיה- דרך אגב הטמפרטורה של הלוח אם 40 מעלות בנורט' ברידג.תודה
פורסם 2008 בספטמבר 117 שנים מחבר איזה מניאקיםבהתחלה אתם קוראים לי לבוא לפורום וכשאני בפורום שואל ולא יודע מה לעשות אף אחד לא עונה בכללפשוט בושה יותר אני לא ייכנס לפה אם אף אחד לא עוזראולי זה בגלל שאף אחד לא יודע? אז תרשמו לא יודעים אבל למה להשאיר אותי שאני יחכה לתשובות שלכםסלמת'
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.