עבור לתוכן

עזרה במאוורר Zalman ZMf3

Featured Replies

פורסם

קניתי לפי עצתכם תמאוור הנ"ל, חיברתי ללוח אם והכל והוא פשוט מרעיש בצורה בלתי נסבלת, חשבתי שהוא אמור להיות שקט בזמן מנוחה..

פורסם

שקט הוא לא...

ישך מתאם עם נגדצ'יק כזה שקיבלת איתו באריזה... תחבר דרך המתאם הוא יהיה קצת יותר שקט

פורסם
  • מחבר

זהוא, שלא קיבלתי.

אני אתקשר ל TMS...

פורסם

אתה אמור לקבל, זה כל הקטע, שאתה יכול להחליט מה יותר טוב לך.. עם הנגד לא שומעים אותו.

ואם תרצה בעתיד עוד יכולת קירור אבל עדיין לשלוט על הרעש תוכל לקנות פאן באס ולשנות מתי שאתה רוצה לכל מהירות בין 900 ל-1800.

פורסם
  • מחבר

מה זה פאן בס וכמה עולה ?

פורסם

Fan BUS הוא בקר ששולט על מאוורר/ים בעזרת כפתור סיבוב-פוטנציומטר, לרוב מתחבר לאחת מכניסות כונני ה-5.25אינץ'.

המחיר משתנה לפי כמה מאווררים ניתן לחבר ולפי אפשרויות נוספות וכמובן לפי איכות המוצר באופן כללי.

אני לא אתן מחיר לדוגמא לא כי זה משתנה, אלא כי אתה לא צריך כזה. פשוט תפנה אל החנות ממנה קנית את המאוורר ותדרוש את המתאם* שאמור היה להגיע עם המאוורר. למרות שאני לא מבין כיצד לא קיבלת את הפריט כי המאוורר מגיע בקופסה סגורה. כנראה שהם הוציאו אותם והשתמשו בהם למחשבים שהם מרכיבים כדי שלקוחות לא יתלוננו שיש רעש.

*זהו כבל קטן שמכיל נגד שכאשר אתה מחבר אליו את המאוורר ובצד השני מחבר ללוח-אם, אז הוא מוריד את המתח שמקבל המאוורר ובכך עושה אותו איטי יותר ובכך שקט יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים