פורסם 2008 בספטמבר 817 שנים מחבר אותי כנראה לא תראו אני לא אוכל להגיע :-\ אבל אם אני אהייה תחפשו בחור עם מכנסי שרוואל וחולצה לבנה מותאמת אישית שכתוב עלה Orphaned land
פורסם 2008 בספטמבר 1017 שנים אותי כנראה לא תראו אני לא אוכל להגיע :-\ אבל אם אני אהייה תחפשו בחור עם מכנסי שרוואל וחולצה לבנה מותאמת אישית שכתוב עלה Orphaned land איזה תימני אתה תאמין לי .... מזה לא תגיע! כל פעם שיש הופעה אתה אומר שאתה בא ואז מבטל!
פורסם 2008 בספטמבר 1117 שנים הפעם אני לא אהיה אז תספרו איך היו הקטעים מהאלבום החדש.מעניין אותי מאוד; בתקווה שהם ממשיכים להשתפר בסאונד. ("מבול" הוא יצירת מופת)
פורסם 2008 בספטמבר 1117 שנים מחבר אני בא עם חבר! לא תהיה חולצה של OL (היא דיי הפכה לסמרטוט רצפה של סבתא שלי ) אני אבוא עם חולצה סגולה 28.9 HERE I COME
פורסם 2008 בספטמבר 1217 שנים גם הוא תימני? כל פעם מסיבות אחרות הזמנת הכרטיס נדחית, מקווה שיום ראשון ישארו כרטיסים...אתמול התקשרתי והיה תפוס :'(איך בדיוק אני אמור לתפוס אותם, לא מתקשרים לשם, כאילו, כל היום?! :errrr:
פורסם 2008 בספטמבר 1217 שנים הפעם אני לא אהיה אז תספרו איך היו הקטעים מהאלבום החדש.מעניין אותי מאוד; בתקווה שהם ממשיכים להשתפר בסאונד. ("מבול" הוא יצירת מופת)למה לא בא??
פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים יש כרטיס הולך להיות תענוג..מקווה שבאמת פחות צפוף מההופעה הקודמת...שונא תבארבי תאמת הייתי בהופעה אחת שלהם בתיאטרון וב-2 בבארבי...אין מה לדבר התיאטרון הרבה יותר מרווח ואין בו מדרגות חסרות כל תכלית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.