פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים טוב אז ככה,חשבתי ללכת על לוח מסוג P45 הבנתי שהוא יותר טוב ומהירהדרישות שלי מהלוח הם :תמיכה בזכרונות עד 1066 MHZלוח שיתמוך בQUADיציאות FIREWIRE חובהק.קול מובנה תמיכה בRAIDמעבד מעבדוCore 2 Quad Q9450 BoxוIntel עם 12 מגה קאשזכרונות דרישה 4 ג'יגהמהירות 1066בדרך כלל אני עם G.SKILL אבל אני לא מעודכן אם השתנה משהו או יש המלצות אחרותלא רשמתי מחיר לא על הזכרון ולא על הלוח כי אני קודם רוצה לראות תאימותואז לברר מחירים
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים יותר מהיר ממה??דווקא קראתי סקירה של TOMS ש-P45 זה חבל על הזמן (במובן השלילי), ועדיף עליו P35http://www.tomshardware.com/reviews/intel-p45-chipset,1961.htmlלגבי התאמת רכיבים:לא צפוייה לך כל בעיית התאמה.אתה יכול לבחור איזה רכיבים שאתה רוצה (כמובן בתנאי שהם נתמכים לפי ה-SPECS).אתה פשוט משלם יותר כסף על רכיבים יותר מהירים או יותר איכותיים.אבל אין בעיות של התאמה
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים מחבר לי יש את הASUS DH DELUX לדעתי לא מהיר העליה של המחשב לוקחת זמןבדקתי את זה במעבדה והבנתי שזה משהו בלוח שעושה בדיקה של הרכיביםולמיטב ידיעתי גם הלוח משפיע על מהירות המחשבעוד המלצות ?
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים היום אין כמעט דבר כזה לוח מהיר יותר או פחותעל אותו צ'יפסט הלוחות נבדלים ביניהם בעיקר ב-פיצ'רים ובאיכות בנייהמה משנה עולה לאט? כמה פעמים בשבוע מדליקים מחדש את המחשב??
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים כתבתי למעלה עם הקישורשאין יתרון ממשי ל-P45, אפילו "פחות טוב" בכמה מובנים מן ה-35יש שם חידוש של PCI EXPRESS 2, לא כולם חייבים את זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.