עבור לתוכן

Is Accessibility Killing PC Gaming?

Featured Replies

פורסם

אני מסכים עם מה שהוא כתב בסוף:

Games, like times, are changing though and I for one am ready to embrace the evolution of games from deep and over-complicated affairs to streamlined and more open experiences and as long as we dont lose the fun-factor in the transition then I dont really see what there is to complain about.

מה שכן, ממש מבאס אותי לראות משחקים אקסלוסיבים כל כך טובים לקונסולות בלי פורט למחשב, ניראה לי שבמקום לשדרג את המחשב, פעם הבאה אני אקנה קונסולה.

פורסם

אני מסכים עם מה שהוא כתב בסוף:

מה שכן, ממש מבאס אותי לראות משחקים אקסלוסיבים כל כך טובים לקונסולות בלי פורט למחשב, ניראה לי שבמקום לשדרג את המחשב, פעם הבאה אני אקנה קונסולה.

מצד שני יש משחקים שיוצאים רק לקונסולה מסוימת ולמחשב, למשל לXBOX360 ולPC או רק לPS3 ולPC.

פורסם

צריך לשנות את הגישה של מפתחי המשחקים.

אתם תראו יותר משחקי מירוצים/מכות/ארקייד על קונסולות והתמיד של המחשב זה תמיד השוטרים/אסטרטגיה/תפקידים וכו'.

צריך ליצור יותר מגוון בשני הצדדים, בקונסולות רואים את זה לאחרונה עם יותר משחקים שהם "קלאסיים" למחשב.

לצערי בתחום הPC GAMING לא רואים שום דבר באופק חוץ מסטריט פייטר 4 שהוא נחמד מאוד, אבל מה עם סול קליבר, מורטל קומבט החדש, גולדן אקס ועוד

הרבה טובים שלעשות להם פורט מ360 זה לא בעיה בכלל... :s07:

פורסם

איי אני רוצה FABLE 2 למחשב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים