עבור לתוכן

מעוניין לקנות מסך "22 או 24" רחב עד 1500 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים !! :hi: :hi:

אני מעוניין לקנות בשבוע הקרוב מסך LCD בגודל של 22" או 24" , אין לי מגבלת מקום והשאלה שלי היא איזה מסך עדיף לי :

ה24" הזה:

http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=Q241WB&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE#

או ה22" הזה :

http://www.skypc.co.il/pl_product~51437~9~0.htm

הם עולים כמעט אותו דבר, אבל מבחינת תכונות ה22" מנצח (או שלא ?!) וכמובן שהוא מפסיד בגודל.

אני בעקרון צריך את המסך למשחקים ולשימוש רגיל של אינטרנט אופיס וצפייה בסרטים.

הבנתי שה22" של אסוס מעולה, רק לא ברורה לי האיכות של הוויוסוניק והאם הוא כדאי .

תודה !! :xyxthumbs:

פורסם

לסרטים יותר מומלץ להעלות את התקציב ל-Dell 2408WFP, היות שיחס ניגודיות סטטי בו הופך את חוויית הצפייה בסרטים לטובה בהרבה, כמו שזה מתבטא עם כל מסך מבוסס פאנל S-PVA. מסכים מבוססי TN לא נותנים עומק שחור מצטיין. ל-Dell יש גם ארגונומיה יותר עשירה.

אני לא כל כך בטוח שמשתלם לקנות 24" TN מאשר 22". למשחקים במצב כזה הייתי לוקח 22" כמו Samsung 2243BW וחוסך כסף עם שידרוגי כרטיס מסך (שלא חייב להיות רב-עוצמה) בתקופת חיי המסך. מסכי 24" מבוססי פאנל VA הם סיפור אחר לחלוטין ומצדיקים בגלל איכות התמונה שלהם את קנייתם לשימושים מגוונים ואת הצורך בלהשקיע יותר תקציב בכרטיסי מסך, אם רוצים לשחק ברזולוציה הטבעית. רזולוציה טבעית תמיד נותנת תמונה חדה יותר מרזולוציות נמוכות, אם כי לא כל כולם מבחינים בהבדל הזה לעומת משחק ברזולוציית 1680X1050.

אם ההבדל של 2" למשחקים מאוד חשוב לך מבחינת חוויית המשחק, ה-ViewSonic יכול להיות בחירה משתלמת במחירו. אמנם אין לו HDCP ב-DVI, אולם התמיכה הזו נחוצה רק עבור ניגון סרטים מוצפנים מקונסולות משחק. משחקים יכולים להיות מוקרנים מ-XBOX 360 באמצעות מתאם HDMI ל-DVI גם אם אין תמיכת HDCP ב-DVI.

את ה-2243BW עדיף לקחת על פני ה-MK221H בגלל הארגונומיה העשירה שלו המאפשרת לך לשנות את גובהו, אלא אם כן יותר חשוב לך לחבר בו-זמנית מחשב וקונסולת משחקים לכניסות הדיגיטליות באסוס (HDMI + DVI). למצלמה שלו יש תלות בזווית הטיית המסך וחבל שאין לו שינוי גובה זה עשוי להגביל את השימושיות שלה.

פורסם
  • מחבר

ראשית תודה רבה על התגובה המפורטת !

ברשותך שלוש שאלות :

1. האם אני אוכל לחבר PS2 למסך של אסוס ?

2. האם למרות שהאסוס ניצח בביקורת של ההשוואת מסכי 22" באתר, עדיין הסאמסוג טוב יותר ??

3. ההבדל בין הMW221C ללא המצלמה ובין הMK221H עם המצלמה הוא ההבדל היחיד ??

תודה רבה ;)

פורסם

PS2 דורש חיבור AV, ולכן אם אתה רוצה לשחק בקונסולה הזו עדיף שתלך על Chimei 222H אשר יש לו עושר רב של כניסות וגם HDMI . ה-HDMI בדגם זה יכול לשמש כחיבור דיגיטלי למחשב בעזרת כבל HDMI ל-DVI או מתאם דומה. ל-MK221H ו-MW221C של אסוס וגם ל-SAMSUNG 2243BW אין חיבורים מתאימים לקונסולה זו. אם תשתמש בכבל עם S-Video או Component, תקבל איכות תמונה טובה יותר מאשר ב-Composite. ל-Chimei יש תמיכת HDCP וארגונומיה שאינה נופלת מהרמה של ה-2243BW אם זה מעניין אותך.

פורסם

ב-2243BW יש HDCP ככה שאפשר לחבר אליו PS3?

פורסם

יש ב-DVI שלו HDCP בשביל ניגון סרטים מוצפנים מה-PS3.

פורסם
  • מחבר

לעומת הPS2 הנינטנדו WII כן יוכל להתחבר לASUS ??

ואם נניח לרגע את עניין הקונסולות, ובההכרח אני סגור על מסך 22" , מי יהיה המומלץ ביותר ?

פורסם

לעומת הPS2 הנינטנדו WII כן יוכל להתחבר לASUS ??

ל-MW221C / MK221H קונסולת WII לא יכולה להתחבר. ל-Chiemei 222H הקונסולה כן יכולה דרך קומפוננט. אם אתה נעול על ASUS, ל-PW201 עם פאנל P-MVA מבריק 20" רחב יש כניסת קומפוננט עבור קונסולה זו.

ואם נניח לרגע את עניין הקונסולות, ובההכרח אני סגור על מסך 22" , מי יהיה המומלץ ביותר ?

ASUS MW221C ו-SAMSUNG 2243BW . מאחר ושניהם נחשבים לטובים בסגמנט ה-22" TN, את הבחירה באחד מהם תצטרך לעשות ע"י התרשמות מכל אחד מהם בתצוגות. אני מעדיף באופן אישי מסכים ללא ציפוי מבריק והייתי לוקח את הסמסונג, אבל כל אחד והטעם האישי שלו.

פורסם
  • מחבר

אוקי הבנתי אותך.

כאשר אתה אומר מסך "מבריק" הכוונה לאותו הסוג שקיים במחשבים ניידים חדשים כמו של HP לדוגמא ?? כי את זה לא אהבתי כל כך.....

מבין שלושת המסכים הללו של סאמסונג ( 226BW , 2253BW , 2243BW ) ה2243BW הוא הטוב ביותר למרות שהוא זול יותר ??

מדוע המחירים שלהם כל כך דומים ומה הם ההבדלים בינהם ??

תודה רבה !!

פורסם

כאשר אתה אומר מסך "מבריק" הכוונה לאותו הסוג שקיים במחשבים ניידים חדשים כמו של HP לדוגמא ?

כן, מדובר בציפוי מסך שמראה השתקפות של הסביבה.

מבין שלושת המסכים הללו של סאמסונג ( 226BW , 2253BW , 2243BW ) ה2243BW הוא הטוב ביותר למרות שהוא זול יותר ??

אכן.

מדוע המחירים שלהם כל כך דומים ומה הם ההבדלים בינהם ??

המחירים דומים משיקולים מסחריים וגם כך לא אמור להיות הבדל גדול כשמדובר על אותו פאנל. את הגובה ב-2253BW ו-226BW לא תוכל לשנות. מבחינת תגובתיות לא תראה שוני משמעותי. זמן תגובה מוצהר לא יכול לתת מדד לביצועי מסכי LCD במשחקים. אם אתה רוצה לדעת מדוע, אתה יכול לקרוא על הסיבה לכך:

http://hwzone.co.il/articles/lcd_guide_a/3/.

פורסם
  • מחבר

תודה.

בדיון הזה:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=353735.0

טוען McFly שהמסך MK221H הוא בעל ציפוי מט ולא משתקף, בשונה מהMW221C עם הציפוי המבריק.

כך שזה דיי פותר לי את הבעיה. האם אתה יכול לאשר לי את זה ?

זה לא שאני נעול על אסוס או משהו, פשוט הארגונומיה הזו לא הכי חשובה לי,

אני לא הולך להתעסק עם המסך כל כך הרבה אין לי הרבה צורך בPIVOT או בשינוי הגובה...

פורסם

McFly צודק בהחלט. ל-MK221H יש ציפוי מאט.

הארגונומיה יותר חשובה במסכים מבוססי TN מאשר באיכותיים, מכיוון שהיא עשויה לעזור להתמודד עם ההבדלים בבהירות של הפאנל בין החלק העליון לתחתון, אולי לא בצורה מושלמת, אבל זה דבר חיוני לדעתי. זווית הצפייה האנכית בפאנל TN צרה מאוד.

תוכל לראות דוגמא מובהקת כאן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים